Mpampis06 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Παιδιά να κάνω κάποιες ερωτήσης ήθελα σχετικά με το θέμα web design-developer. Ξεκινάω να μαθαίνω ώστε στο πανεπιστείμιο να μην έχω πρόβληματα. Θέλω να μου προτίνετε αν αυτά: HTML, CSS, JAVASCRIPT, SQL, PHP αν θα μου χρειαστούν στο Web design-developer το HTML, CSS, JAVASCRIPT, PHP ξέρω ότι θα μου χρειαστούν το θέμα είναι αν τα υπόλιπα που έχω SQL αν θα μου χρειαστει και που και επίσης αν θα μου χρειαστούν κιάλα πείτε μου και που θα μου χρειαστει το καθενα και επισης απο που να αρχισω! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
Dinos_12345 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δεν έχουν τέτοια στα πανεπιστήμια πληροφορικής. Τουλάχιστον όχι στα πρώτα 3-4 εξάμηνα. Ζητάς να μάθεις web development, οχι web design. Εκεί έχουν νόημα οι γλώσσες που αναφέρεις. Μάθε κάτι πιο χρήσιμο από αυτές προς το παρόν αλλά από αυτές που λές μόνο θα σου έλεγα js. Πάντως πιο χρήσιμη θα σου ήταν μία python ή μία C, στο πανεπιστήμιο θα κάνεις software development γλώσσες κατά κύριο λόγο. 1
Mpampis06 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δεν έχουν τέτοια στα πανεπιστήμια πληροφορικής. Τουλάχιστον όχι στα πρώτα 3-4 εξάμηνα. Ζητάς να μάθεις web development, οχι web design. Εκεί έχουν νόημα οι γλώσσες που αναφέρεις. Μάθε κάτι πιο χρήσιμο από αυτές προς το παρόν αλλά από αυτές που λές μόνο θα σου έλεγα js. Πάντως πιο χρήσιμη θα σου ήταν μία python ή μία C, στο πανεπιστήμιο θα κάνεις software development γλώσσες κατά κύριο λόγο. Κοίτα έλεγα να περάσω τεχνικος υπολογιστών ή Web Design ποιές γλώσσες θα χρηαστώ;
Dinos_12345 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Κοίτα έλεγα να περάσω τεχνικος υπολογιστών ή Web Design ποιές γλώσσες θα χρηαστώ;Δεν υπάρχει αυτό που λες. Θα περάσεις σε κάποιου είδους σχολή πληροφορικής. Κατεύθυνση θα πάρεις στο 3ο έτος που είτε θα είναι λογισμικού είτε δικτύων είτε υλικού. Φαντάζομαι είσαι μικρός (πολύ) οπότε καλύτερα δώσε βάση σε μαθηματικά για να αναπτύξεις ικανότητες να λύνεις προβλήματα με μεγαλύτερη άνεση. Έχεις καιρό ακόμα, μέχρι το πανεπιστήμιο, δώσε βάση στα υπόλοιπα, θα σιχαθείς να γράφεις κώδικα μετά. Μην πιέζεσαι
Mpampis06 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δεν υπάρχει αυτό που λες. Θα περάσεις σε κάποιου είδους σχολή πληροφορικής. Κατεύθυνση θα πάρεις στο 3ο έτος που είτε θα είναι λογισμικού είτε δικτύων είτε υλικού. Φαντάζομαι είσαι μικρός (πολύ) οπότε καλύτερα δώσε βάση σε μαθηματικά για να αναπτύξεις ικανότητες να λύνεις προβλήματα με μεγαλύτερη άνεση. Έχεις καιρό ακόμα, μέχρι το πανεπιστήμιο, δώσε βάση στα υπόλοιπα, θα σιχαθείς να γράφεις κώδικα μετά. Μην πιέζεσαι Να σου πω η πιό βασική γλώσσα ποιά είναι C;
Dinos_12345 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Να σου πω η πιό βασική γλώσσα ποιά είναι C; Δεν υπάρχει πιο βασική κλπ. Είναι καλό να ξέρεις και C. Είναι πολύ δυνατή γλώσσα αλλά δεν είναι απλή. That said, δεν κάνει για web development
Mpampis06 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δεν υπάρχει πιο βασική κλπ. Είναι καλό να ξέρεις και C. Είναι πολύ δυνατή γλώσσα αλλά δεν είναι απλή. Για Web developmnet ποιες γλωσσες βοηθανε;
pmav99 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Για Web developmnet ποιες γλωσσες βοηθανε; Αυτές που έγραψες κάνουν μια φορά για αυτό που θες. Όπως σου είπαν, δεν υπάρχει λόγος να βιάζεσαι, αλλά περί ορέξεως...
Mpampis06 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Αυτές που έγραψες κάνουν μια φορά για αυτό που θες. Όπως σου είπαν, δεν υπάρχει λόγος να βιάζεσαι, αλλά περί ορέξεως... Μήπως μπορείς να μου πείς ένα Ελληνικό βιβλίο για HTML;
pmav99 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Όχι, αλλά μπορώ να σου προτείνω να μάθεις αγγλικά. 2
Dinos_12345 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Όχι, αλλά μπορώ να σου προτείνω να μάθεις αγγλικά.ThisΉ για να το πω σωστά *this
paparovic Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Όχι, αλλά μπορώ να σου προτείνω να μάθεις αγγλικά. Πολύ σωστό. Πρέπει να μάθεις αγγλικά, κι όχι "του καραβιού".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα