localy Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Καλησπέρα έχω ένα μηχάνημα με ένα δίσκο ssd και είναι μικρος σχετικά και έχει γεμίσει από παιχνίδια.και πρόσφατα έβαλα και ένα δίσκο μηχανικό 1τερα .μπορώ να καν εγκατάσταση σε αυτόν παιχνίδια?ρωταω γιατί κάποιοι λένε ότι τα παιχνίδια γινοντε μόνο εγκατάσταση στο c/drive
Grim Ripper Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Ποιοι το λένε; Συνήθως όταν κάνεις εγκατάσταση κάποιο πρόγραμμά, ή καλή ώρα ένα παιχνίδι, σε ρωτάει που θες να το κάνεις εγκατάσταση. Δυστυχώς δεν γνωρίζω τι γίνεται με τα παιχνίδια του steam αλλά αν δεν κάνω λάθος μπορείς να τα βάλεις στον 1TB και το steam να "βλέπει" εκεί. 1
ultraex2003 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Για να βλεπει steam στο μεγαλο δισκο πτεπει να κανεις εγκατασταση το steam στο μεγαλο δισκο ετσι τα παιχνδια θα μπαινουν σε αυτον εννοειτς οτι το κανεις απεγκατααταση απο τον ssd ομως Το ιδιο ισχυει και για το origin Τα αλλα παιχνιδια οπως ειπωθηκε πιο πανω απλα αλλαζεις το γραμμα του δισκου καθε φορα πχ c σε d οτι γραμμα ειναι ο μεγαλος δισκος
localy Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δεν είναι steam τα παιχνιδια .είναι το sims και κάτι αλλά αυτά αντί για το ,c /program files ,μπορώ να τα κάνω εγκατάσταση στον άλλο δίσκο f πχ?
carolosjk Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Όπως ειπώθηκε και πιο πάνω λογικά όταν θα πατήσεις να κάνεις εγκατάσταση το παιχνίδι λογικά θα σε ρωτήσει που θέλεις να το κάνεις εγκατάσταση! Στο steam συγκεκριμένα ακόμα να έχεις εγκαταστήσει το Steam στον SSD μπορείς να βάζεις παιχνίδια σε όποιον δίσκο φτιάχνοντας πολλαπλά Libraries είτε από τα settigns του steam είτε αλλάζοντας τη θέση αποθήκευσης στο παράθυρο που σου βγάζει πριν κάνεις το παιχνίδι download. Τώρα για το Sims που λογικά θα είναι στο Origin πρέπει να πας στις ρυθμίσεις του origin πατώντας το "Origin" πάνω αριστερά οποτέ: Origin>Ρυθμίσεις εφαρμογής>Για προχωρημένου και πατάς "Αλλαγή" εκει που λέει "Τα παιχνίδια σας θα εγκατασταθούν στην ακόλουθη θέση" 1
featherbrain Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Για να βλεπει steam στο μεγαλο δισκο πτεπει να κανεις εγκατασταση το steam στο μεγαλο δισκο ετσι τα παιχνδια θα μπαινουν σε αυτον εννοειτς οτι το κανεις απεγκατααταση απο τον ssd ομως Το ιδιο ισχυει και για το origin Τα αλλα παιχνιδια οπως ειπωθηκε πιο πανω απλα αλλαζεις το γραμμα του δισκου καθε φορα πχ c σε d οτι γραμμα ειναι ο μεγαλος δισκος Για το steam δεν ξέρω αλλά το origin το έχω κάνει εγκατάσταση κανονικά στον c (ssd) και το battlefield έχει γίνει εκγατάσταση στον άλλο σκληρό την αποθήκη μου και το βλέπει κανονικότατα! Έχει επιλογή που θες να γίνεται η εγκατάσταση!
localy Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 καταλαβα .καλυτερα που ειναι να τα κανω τα παιχνιδια εγκατασταση στον ssd η στον 1 tb δισκο sata που εχω?
SPANK Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Καλύτερα ειναι στον ssd αλλα αν ειναι μικρός και πολλά τα παιχνίδια θα γεμίσει γρήγορα οποτε καλύτερα στον μηχανικό
Ghost007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 καταλαβα .καλυτερα που ειναι να τα κανω τα παιχνιδια εγκατασταση στον ssd η στον 1 tb δισκο sata που εχω? σε γενικες γραμμες παιχνιδια που δεν εχουν μεγαλες απαιτησεις στο 1τβ καποια παιχνιδια στυλ gta 5 π.χ στον ssd γιατι αλλιως πεζει stuttering...
Fulgore Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δεν είναι steam τα παιχνιδια .είναι το sims και κάτι αλλά αυτά αντί για το ,c /program files ,μπορώ να τα κάνω εγκατάσταση στον άλλο δίσκο f πχ? Προφανως και μπορεις να τα περασεις στον μηχανικο δισκο,απλα καθε φορα οταν ειναι και κατεβαζεις ενα παιχνιδι στα βηματα να προσεχεις να επιλεγεις τον μηχανικο δισκο και οχι τον C που θα εχει προεπιλεγμενο απο μονο του και εισαι ετοιμος.
NT1G Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Μια χαρά πάντως και σε steam και σε origin μπορείς να κάνεις εγκατάσταση σε άλλο δίσκο από εκείνον που είναι το πρόγραμμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα