Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν από 1,5 μήνα αγόρασα το παραπάνω laptop με win8. Έκανα και την αναβάθμιση στα win 10 και στην αρχή όλα καλά. Πριν από μήνα περίπου μου αναδύεται το εικονίδιο την αυξομείωσης του ήχου στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης, αυξάνει αυτόματα τον ήχο στο 100%, εξαφανίζεται για λίγο και μετά επανέρχεται, και στο διάστημα της εμφάνισης δε δουλεύει το touchpad. Όσο περνά ο καιρός τόσο γίνεται και πιο μόνιμο. Αν απενεργοποιήσω την κάρτα ήχου τότε δουλεύει το πράγμα μια χαρά και δεν εμφανίζεται το εικονίδιο. Έκανα και αποκατάσταση και πάλι τίποτα (μόνο που η συχνότητα εμφάνισης είναι πιο αραιή). Σε προηγούμενη έκδοση Win  δε μπορούσα να πάω διότι η αναβάθμιση έγινε πέραν του μηνός. Μία συμβουλή παρακαλώ για μην μπλέξω με τα συνεργεία της Lenovo. Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

Κάνε καθαρή αναβάθμηση απο windows. 10 με stick usb για να μην εχεις προβλήματα.

Ευχαριστώ, θα δοκιμάσω αν και θα επιθυμούσα να ήξερα  ποια είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που έκανα και του stick usb.

Δημοσ.

Τίποτα. Δεν με αφήνει να δημιουργήσω το stick usb. Μετά τη λήψη των Win βγαίνει ένα πινακάκι και μου λέει ότι είναι αδύνατη η συνέχιση της ενέργειας διότι υπάρχει το σφάλμα 0x80070456-0xA0019.

Δημοσ.

Δείχνει ότι τρέχουν πολλά προγράμματα στο παρασκήνιο και επιβραδύνει τον υπολογιστή. Στο δικό μου δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα να κάνει αναβάθμιση κανονικά από win 8.1 σε win 10. Δεν  είχα μέσα περασμένα προγράμματα ούτε ήταν φορτωμένο το laptop.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...