Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα πριν λίγο καιρό αγόρασα καινούριο κινητό και δεν ξέρω τι να κάνω το παλιό.

Θα μπορούσα να το δώσω σε κανένα κατάστημα με μεταχειρισμένα ή τίποτα τέτοιο;

Δημοσ.

Καλησπέρα πριν λίγο καιρό αγόρασα καινούριο κινητό και δεν ξέρω τι να κάνω το παλιό.

Θα μπορούσα να το δώσω σε κανένα κατάστημα με μεταχειρισμένα ή τίποτα τέτοιο;

κράτα το για καβάτζα γιατί αν το καινούριο είναι κάνα lg ή κινέζος θα σ χρειαστεί

Δημοσ.

Αν μπορείς να βγάλεις χρήματα πουλώντας το, δοκιμάζεις αγγελίες κλπ.

Αν όμως δεν αξίζει, μπορείς να το κάνεις IP Camera συνδέοντας το σε ένα φορτιστή σε σταθερό σημείο, και στο wifi. Έτσι έχεις εύκολα απομακρυσμένη πρόσβαση στο σπίτι όταν λείπεις.

Δημοσ.

κινεζος απο κινεζο εχει διαφορα παντως

Ξέρεις την παροιμία που λέει τον αράπη κι αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς.... το ίδιο ισχύει και για τον κινέζο

Δημοσ.

Αν μπορείς να βγάλεις χρήματα πουλώντας το, δοκιμάζεις αγγελίες κλπ.

Αν όμως δεν αξίζει, μπορείς να το κάνεις IP Camera συνδέοντας το σε ένα φορτιστή σε σταθερό σημείο, και στο wifi. Έτσι έχεις εύκολα απομακρυσμένη πρόσβαση στο σπίτι όταν λείπεις.

Εχεις δει καπου να το κάνουν αυτό?

Ακούγεται αρκετά ενδιαφέρον αλλά με προβληματίζει σε κάποια σημεία.

Δημοσ.

Ξέρεις την παροιμία που λέει τον αράπη κι αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς.... το ίδιο ισχύει και για τον κινέζο

Kαμια σχεση...

Η xiaomi ειναι κινεζικη και μεχρι τα 200 τουλαχιστον ευρω τα παταει ολα κατω με τις συσκευες τις

Δημοσ.

Περα απο το ψιλομπερδεμα τους με τις rom δεν εχω διαβασει/ακουσει ουτε ενα παραπονο για το hardware των xiaomi.

Εχεις πληροφοριες για το αντιθετο?

Δημοσ.

Βρε παιδιά, αφού ο ziaba είναι γνωστός αντικινεζικός, γιατί τσιμπάτε και χαλάτε το θέμα του παιδιού!?

Για το πως μπορείς να κάνεις το παλιό σου κινητό, ip camera, δες εδώ: http://www.cnet.com/how-to/turn-your-old-phone-into-a-home-security-camera/

• Like 1
Δημοσ.

Kαμια σχεση...

Η xiaomi ειναι κινεζικη και μεχρι τα 200 τουλαχιστον ευρω τα παταει ολα κατω με τις συσκευες τις

Oύτε 800άρα μπάντα δεν υποστηρίζει, ούτε εισάγει επίσημα στην Ευρώπη πως να τους πατήσει στην Ελλαδα + οι ναυαρχίδες της δεν υποστηρίζουν κάρτα μνήμης μάλλον την έχει δει Apple 

Περα απο το ψιλομπερδεμα τους με τις rom δεν εχω διαβασει/ακουσει ουτε ενα παραπονο για το hardware των xiaomi.

Εχεις πληροφοριες για το αντιθετο?

οποίος έχει όρεξή να στάξει 400ρακι για κινητό και μετά για flash, rom. ram, boom ας το κάνει δικαίωμά του

Βρε παιδιά, αφού ο ziaba είναι γνωστός αντικινεζικός, γιατί τσιμπάτε και χαλάτε το θέμα του παιδιού!?

Για το πως μπορείς να κάνεις το παλιό σου κινητό, ip camera, δες εδώ: http://www.cnet.com/how-to/turn-your-old-phone-into-a-home-security-camera/

δεν ήμουν άλλα έγινα ( αντικινεζικός προεισαγωγής ) μετά από αρκετά χρονιά εμπειρίας με γνωστά και μη κινέζικά προεισαγωγής και μη  B)

Δημοσ.

Oύτε 800άρα μπάντα δεν υποστηρίζει, ούτε εισάγει επίσημα στην Ευρώπη πως να τους πατήσει στην Ελλαδα + οι ναυαρχίδες της δεν υποστηρίζουν κάρτα μνήμης μάλλον την έχει δει Apple

οποίος έχει όρεξή να στάξει 400ρακι για κινητό και μετά για flash, rom. ram, boom ας το κάνει δικαίωμά του

Δεν διαφωνουμε ουτε για την μπαντα(προσωπικα μου ειναι αδιαφορο,για καποιον αλλο σημαντικο,οκ), ουτε για την ελλειψη microsd στα πιο ακριβα τηλεφωνα της.

Απο κει και περα τα δυνατα της χαρτια -θεωρω- πως ειναι στην κατηγορια 100-200 ευρω.

Και παλι ναι, συμφωνουμε -οπως και το ανεφερα πριν απο εσενα- πως θελει λιγο σκαλισμα με την ρομ, που αντιλαμβανομαι πως δεν εχουν διαθεση να το κανουν ολοι.

Αλλα, στο προκειμενο->ειπωθηκε πως ειναι ελλατωματικα/χαλανε κατι το οποιο δεν ισχυει.

Και για να ειμαι ειλικρινης μου κανει και εντυπωση γιατι

Α)Τα ατομα που τα ψωνιζουν ειναι περισσοτερο εξοικιωμενα με τα forum οποτε θα ανοιγανε τα topic το ενα πισω απο το αλλο.

Β)Τα εχει αγορασει παρα πολυς κοσμος στην Ελλαδα-δεν ειναι τυχαιο που εχουν ανοιξει και αποθηκες εδω κινεζομαγαζα-.

Γ)Στην τιμη πες οτι ειναι και αναμενομενο ενα μετριο quality control (εδω ναυαρχιδες της lg g3/g4/flex2 εχουν βγαλει θεματα με το κιλο..).

Δημοσ.

Εχεις δει καπου να το κάνουν αυτό?

Ακούγεται αρκετά ενδιαφέρον αλλά με προβληματίζει σε κάποια σημεία.

Εγκαθιστάς το IP Web cam στο κινητό, κάνεις port forward την (σταθερή) ΙΡ του τηλεφώνου στο ρουτερ, βάζεις ένα ddns στο ρουτερ (ή εφαρμογή του ddns στο κινητό), το στήνεις σε σταθερό σημείο και το αφήνεις συνδεδεμένο στον φορτιστή και το wifi.

Αν δεν θες να βγαίνει στο ιντερνετ, δουλεύει κανονικά εντός του εσωτερικού δικτύου με την ΙΡ του τηλεφώνου.

Υπάρχουν και άλλες εφαρμογές που το κάνουν αυτό είτε σε συνδυασμό με PC ή standalone αλλά δεν τις έχω δοκιμάσει για να εκφέρω άποψη.

Δημοσ.

samsung galaxy fame σε καλη κατασταση

ξερετε κανα μαγαζι που να δεχεται μεταχειρισμενα;

ή και κλεμμενα δεν εχω θεμα :P

θα προτιμουσα να μην μπω σε φασαρια με αγγελιες κλπ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...