notist Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Έβγαλε το lidl power bank Καλημέρα.Αυτό που είναι σε διάφορα χρώματα στα 7,99 λες?Το είχα πάρει σε προηγούμενη φορά.Είναι πολύ μικρό 2600 mAh.Με το ζόρι να φορτίσει μία φορά το κινητό.Μπρος στο lexman που είχε το leroy με 10000 mAh με 9,99 δεν αξίζει του lidl ούτε το λες φθηνό.
uesugi1989 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Τα lidl βγάλανε και power bank, τις προάλλες είδα μέχρι και lidl πρωτεϊνη σε συμπλήρωμα διατροφής σε αυτό που έχω στη πόλη μου. Το προσπαθούν πολύ βλέπω
SpirtouLisS Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Καλημέρα.Αυτό που είναι σε διάφορα χρώματα στα 7,99 λες?Το είχα πάρει σε προηγούμενη φορά.Είναι πολύ μικρό 2600 mAh.Με το ζόρι να φορτίσει μία φορά το κινητό.Μπρος στο lexman που είχε το leroy με 10000 mAh με 9,99 δεν αξίζει του lidl ούτε το λες φθηνό. Το σκουπιδι του lidl που ελεγε 2600mah με 7.99 το πηρα το μετρησα με ''φορτιο σταθερου ρευματος'' 0.5A και καταφερε να δωσει 800mah...Μην πιστευοντας οτι ειναι τοσο σκουπιδι επανελαβα το πειραμα 4 φορες. Παντως απο χρωματακια και φινιρισμα και ποιοτητα κατασκευης καλα τα πηγαινε. Ειχε και ωραια λεντακια φωτεινα. Αχρηστα βεβαια γιατι και η εμφανιζομενη χωρητικοτητα ηταν λανθασμενη. Το κινητο μου με μπαταρια 2100mah το εφτανε μεχρι 40% και μετα πεθαινε... Επιστραφηκε στο καταστημα και πηρα 3 συσκευασιες παγωτο βανιλια βυσσινο που ειναι και ΓΑ>@$$$)! 5
bloodraven Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Η επιστροφή χρημάτων ειναι πλέον για 3 μήνες απο την ημ. αγοράς , απο εκει και μετα σε παραπέμπουν στο hotline ή στο Service του καθε προϊοντος. Τα ηλεκτρικά ειναι διάφορες μάρκες που τα πουλάει το Lidl ως SilverCrest, καποια απο αυτά ειναι πολύ καλα για τα λεφτά τους ενώ καποια άλλα ειναι μάπα. Καποια απο τα εργαλέια ειναι μαρκες (einhell, grizzly) και άλλα ειναι απο το κεντρο του πεκινου. Τα περισσότερα ηλεκτρονικά τα θεωρώ μετρια σε ποιότητα, αν και οτι εχω πάρει εχει κάνει αξιοπρεπώς την δουλειά του. Εαν θελετε να συγκρήνετε γενικως τιμές με αλλες ευρωπαικές χώρες ειστε ενα click μακρια (www.lidl.de , www.lidl.fr, www.lidl.es κλπ) Το καλό με τα lidl ειναι πως αν κατι δεν σου αρέσει , ακόμη και να μην ειναι χαλασμένο το πάς πίσω με απόδειξη και περνεις τα λεφτά σου. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα