Προς το περιεχόμενο

Lidl Silvercrest 5200mah powerbank-11.99E

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πραγματικά η εμπάθεια ορισμένων για τις αγορές από Κίνα είναι σε άλλο επίπεδο...

Την silvercrest γενικά την θεωρώ αξιόπιστη και γενικά η lidl έχει καλή πολιτική στις επιστροφές αλλα Όχι καλύτερη ποιότητα από xiaomi. Σχόλια περί του αντιθέτου δεκτά αρκεί να έχετε εμπειρία και από τις δύο. Προσωπικά έχω επιστρέψει και xiaomi και silvercrest απροβλημάτιστα.

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχεις 3 χρονια εγγυηση. Απο Κινα ουσιαστηκα εχεις μηδεν. Ή ακομα και αν καλυπτεσαι εχεις την ταλαιπωρια της αποστολης στη Κινα.

Αν μου λεγατε προτιμω της xiaomi γιατι εχει μεγαλυτερη ονομαστικη και πραγματικη χωριτικοτητα θα λεγα ναι. Ή ειναι λιγοτερο ογκωδης ή καποιο αλλο ποιοτικο χαρακτηριστικο. Αξιοπιστια ομως και αγορα απο ξενη χωρα (χωρις εγγυηση) δεν πανε μαζι.

Τωρα αν καποιοι ειναι τοσο φανατικοι με Κινα που δεν το βλεπουν αυτο... δεν εχω κατι παραπανω να πω.

Παντως οπως και να χει δεν ειναι καποια υπερπροσφορα. Προτιμω να δωσω 4 ευρω παραπανω και να παρω ενα της intenso.

Δημοσ.

το πηρα σημερα και φορτισα το παλιο μου κινητο (htc hd2). νομιζω η μπαταρια του κινητου ειναι 1350 mAh. 1230 λεει το gsm arena.

απο 4 led εμεινε με 1 μεχρι να φορτισει το κινητο. βεβαια δεν ειχα γεμισει το powerbank πριν κανω την δοκιμη (εδειχνε οτι ηταν γεματο). αν οντως ειναι τοσο μουφα με βλεπω να το επιστρεφω και να παραγγελνω το xiaomi.

Δημοσ.

ολες οι μπαταριες ερχονται με περιπου 60% φορτισμα συνηθως.. οπως τα κινητα...

φορτισε το full πρωτα και μετα δοκιμασε ποσες φορες θα στο φορτισει (χωρις να το πειραζεις)

το xiaomi ειναι καλυτερα στα ολα του... χωρητικοτητα, μεγεθος, χαρακτηριστικά ασφαλειας κλπ..

• Like 2
Δημοσ.

ολες οι μπαταριες ερχονται με περιπου 60% φορτισμα συνηθως.. οπως τα κινητα...

φορτισε το full πρωτα και μετα δοκιμασε ποσες φορες θα στο φορτισει (χωρις να το πειραζεις)

το xiaomi ειναι καλυτερα στα ολα του... χωρητικοτητα, μεγεθος, χαρακτηριστικά ασφαλειας κλπ..

Να συπληρωσω οτι θα χρειαστουν 2-3 πληρης φορτισεις/αποφορτισεις για να φτασει το μεγιστο. 

Οσον αφορα αυτα που λες για τη Xiaomi συμφωνω. Μονο για την αξιοπιστια μιλησα.

Δημοσ.

Οπως οταν πηγα γερμανια και ειδα τα ιδια προιοντα 50% ποιο κάτω απο οτι εδώ.τουλαχιστον τα ελληνικά σουπερ μαρκετ είναι ελληνικα.και δεν μιλαω για βασιλοπουλο που τον εχουν οι Βέλγοι.

1) Αυτο το ειδες σε 4-5 προιοντα και δεν αποτελει τον γενικο κανονα.

2) Αυτες τις χαμηλες τιμες θα τις εβρσικες και σε αλλα σουπερμακετ εκτος lidl. Για το οτι εδω ειναι πιο ακριβα, δεν ειναι τιποτα, συνηθως το λενε καρτελ. Και σε αυτο οι Γερμανοι φταινε. :rolleyes:

• Like 1
Δημοσ.

1) Αυτο το ειδες σε 4-5 προιοντα και δεν αποτελει τον γενικο κανονα.

2) Αυτες τις χαμηλες τιμες θα τις εβρσικες και σε αλλα σουπερμακετ εκτος lidl. Για το οτι εδω ειναι πιο ακριβα, δεν ειναι τιποτα, συνηθως το λενε καρτελ. Και σε αυτο οι Γερμανοι φταινε. :rolleyes:

Το οτι αποτελει διαφορετικη αγορα που συνεπαγεται διαφορετικες ελαστικοτητες ζητησης, διαφορετικη διαρθωση/ανταγωνισμο, διαφορετικα κοστη και κλιμακα δεν παιζει; Παντα καρτελ; :P

Δημοσ.

Το οτι αποτελει διαφορετικη αγορα που συνεπαγεται διαφορετικες ελαστικοτητες ζητησης, διαφορετικη διαρθωση/ανταγωνισμο, διαφορετικα κοστη και κλιμακα δεν παιζει; Παντα καρτελ; :P

Εξυπακουονται οτι ισχυουν και αυτα, αν και δεν μπορουν να δικαιολογησουν τοσο μεγαλη διαφορα στην τιμη απο μονα τους.

Δημοσ.

Εξυπακουονται οτι ισχυουν και αυτα, αν και δεν μπορουν να δικαιολογησουν τοσο μεγαλη διαφορα στην τιμη απο μονα τους.

Μπα μην το λες. Το "καρτελ" μου ακουγεται μαλιστα πολυ δυσκολοτερο στα σουπερμαρκετ.

Ο ανταγωνισμος και η ερευνα αγορας που ειναι διατεθειμενος να κανει ο μεσος ελληνας καταναλωτης ειναι κατι που πασχιζει η Ελλαδα. Και μην ξεχναμε οτι τα κοστη και η κριση δεν ευνοουν την εισοδο νεων επιχειρησεων (ή εστω την απειλη εισοδου). Βαλε και τα capital controls που μειωσε και αλλο τον ανταγωνισμο απο αγορες ebay/amazon αλλα και τον ακομα χαμηλοτερο ανταγωνισμο απο τις μικρες επιχειρησεις μιας και εχουν μεγαλυτερο capacity constrain απο την μειωμενη ικανοτητα εισαγωγων. Βαλε και το Φ.Π.Α... βαλε και την αυξημενη φορολογηση που πληρωνουν οι επιχειρησεις... δεν ειναι δυσκολο να καταλαβεις γιατι εχουμε τοσο υψηλες τιμες. 

Και παλι ισως σε αλλα να ειμαστε εμεις φτηνοτεροι. Δεν εχουμε ιδιες προτιμησεις => ελαστικοτητες ζητησεις.

Δημοσ.

Οτι λεει ο Μανωλης απο πανω.

3 χρονια @@ατη εγγυηση με την αποδειξη και αντικατασταση ή επιστροφη χρηματων χωρις παραμυθια τυπου "μπορω να κοψω μονο πιστωτικο"

Εχω παρει απο σκουπα για το εργαστηριο μεχρι δραπανοκατσαβιδα και δεν εχουν βγαλει προβλημα μετα απο 3 χρονια βαριας χρησης,προχτες μαλιστα τα ξαναπηρα μονο και μονο για τις εξτρα μπαταριες.

Στην περιπτωση μια ζυγαριας που οντως ειχε προβλημα τα λεφτακια στην τραπεζα σε 3 μερες και κρατησα την ζυγαρια για ανταλλακτικα. (και παλι 1 στις 30 δεν το λες τραγικο)

επιστροφή χρημάτων κανονικότατα

αυτοί που βρίζετε τα ηλεκτρονικά προϊόντα του lidl έχετε πάρει ποτέ τίποτα;

μάλλον, όχι.

Για μας που έχουμε πάρει αρκετά γνωρίζουμε ότι τα περισσότερα είναι αξιοπρεπή. Για να μπούνε στα ράφια του έχουν περάσει κάποια στανταρ ποιότητας αν και oem με ονόματα όπως silver crest κτλ.. Ασφαλώς εξαιρέσεις υπάρχουν και σίγουρα κάποια δεν αξίζουν τα χρήματά τους ενώ άλλα με το παραπάνω.

Οσο για τα xiaomi.. Εντάξει, έχω ακούσει ιστορίες και για αυτά πχ ποτέ δεν έχουν την ονομαστική χωρητικότητά τους (φαίνεται από τις φορτίσεις που δίνουν). Και όσοι πάτε να πάρετε τώρα xiaomi powerbank από το ίντερνετ και εξωτερικό να θυμάστε την σοβαρή πιθανότητα να είναι (καρα)μαϊμού και έτσι και αλλιώς και γνήσιο να είναι είναι πρακτικά χωρίς εγγύηση. Αυτό το ρίσκο δεν αφορά όλο τον κόσμο.

Οπότε μη ρε παιδιά.. μη θάβετε έτσι άκριτα εκτός αν ξέρετε ότι δεν δουλεύει (πχ έχετε πάρει παλιά και χάλασε). 

Θα συμφωνήσω.

Οτιδήποτε ηλεκτρονικό και γενικά μή φαγώσιμο έχω αγοράσει από τα Lidl, έχει βγεί αστέρι.

Τιμούν την εγγύηση και αν υπάρχει η απόδειξη αγοράς γίνεται αλλαγή ή επιστροφή χρημάτων, ΕΚΤΟΣ αν είναι ακριβό αντικείμενο που μπορεί να γίνει service (π.χ. επώνυμη ηλεκτρική σκούπα ή Mixer κλπ).

Μια χαρά δίκαιη τιμή ειναι για το Powerbank και έχει και εγγύηση σε κάθε γωνιά της Ελλάδος, σε αντίθεση με τα κινεζοσόνικ που έρχονται από Ασία χωρίς εγγύηση (η χωρίς να συμφέρει να τα στείλεις πίσω, γιατί εκεί ποντάρουνε) υπό το οποιοδήποτε brand.

• Like 1
Δημοσ.

Μη συγκρίνετε τα xiaomi με τα silvercrest γιατι θα πέσει το ταβάνι να μας πλακώσει.

Όσον αφορά την εγγύηση εγώ εχω να πώ το εξής:

Έστω οτι πήρες το silvercrest και 2 χρόνια μετά έχει πέσει η μπαταρία του στο 20% του capacity. Θα στο αλλάξουν? Η θα σου πουν ειναι φυσιολογικές οι φθορές της μπαταρίας? Εγω έχω το xiaomi 10400 (LG μπαταριες) 2 χρόνια τώρα και ειναι ακομα φουλ απόδοση.

Όσον αφορά τις μαιμουδιές και τα πιθηκάκια:

Όλα τα αυθεντικά xiaomi έχουν ενα authenticity sticker πανω που το ξύνεις και αποκαλύπτεις ενα αριθμό που τον τσεκάρεις στο site τους , οπότε κι εδώ είναι απλά τα πράγματα.

Επίσης με τα 12ε παίρνεις 10000mah σε xiaomi και οχι 5200mah. Δεν πρόκειται να κάνω follow-up στο post αυτό γιατι δεν θέλω να χαλάσω το νήμα. Ο καθένας δικαιούται της άποψης του.

• Like 1
Δημοσ.

Κανεις δεν θα σου αλλαξει μπαταριες μετα απο 2 χρονια επειδη μειωθηκε η αποδοση τους, ειτε λεγεσαι xiaomi ειτε silvercrest ειτε οτιδηποτε αλλο.

• Like 5
Δημοσ.

Τελικα αξιζει το powerbank? Οσοι το εχουν στη κατοχη τους ας πουν την εμπειρια τους. (πχ ποσες φορες φορτιζει το κινητο τους, αν ανεβαζει πολυ θερμοκρασια, αν μοιαζει ποιοτικη κατασκευη κλπ)

• 1 χρόνο αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...