iakoboss7 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 ΚΑΝΕΝΑ powerbank δεν εχει τις ονομαστικες... ολα ειναι 15-20% κατω προσωπικα εχω παρει διαφορα ηλεκτρονικα.. δεν ειναι ολα καλα... θελει προσωχη τι θα παρεις οπως και αν παρεις κατι απεξω... 1
SKRUTZ Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Μια φορα πηρα dvd player πριν 4-5 χρόνια απο τα lidl και οποτε πατουσα το κουμπι για να ανοιξει το πορτάκι με χτυπουσε το ρευμα.πηγε στα σκουπιδια και τελος. Δεν αγοραζω απο τα lidl για αλλους λόγους κυρίως. Οπως οταν πηγα γερμανια και ειδα τα ιδια προιοντα 50% ποιο κάτω απο οτι εδώ.τουλαχιστον τα ελληνικά σουπερ μαρκετ είναι ελληνικα.και δεν μιλαω για βασιλοπουλο που τον εχουν οι Βέλγοι. 6
pano Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 προσωπικα εχω παρει διαφορα ηλεκτρονικα.. δεν ειναι ολα καλα... θελει προσωχη τι θα παρεις οπως και αν παρεις κατι απεξω... Για να καταλάβω καλά,εξισώνεις το ρίσκο αγοράς από τα lidl με τα βάθη της Κίνας; 1
xpapias Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Φιλε δε θελεις να ξερεις ποσο κανει το total (το γιαουρτι) εξω. Τι συγκρινεις τιμες Γερμανιας με Ελλάδας;
iakoboss7 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Για να καταλάβω καλά,εξισώνεις το ρίσκο αγοράς από τα lidl με τα βάθη της Κίνας; πιο πολυ εμπιστευομαι xiaomi παρα silvercrest 3
iakoboss7 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Μιλα λιγο καλυτερα, δεν με ξερεις και απο χθες...
instinct21 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 12 ευρώ για 5200Mah και να ειναι κ silvercrest??? ε όχι και προσφορά ρε παιδιά... 1
james01gr Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 προσφορά δεν είναι αλλά όμως για τα ηλεκτρονικά του lidl. από το 2000 έχω πάρει ένα μικρό ηχοσύστημα silvercrest που το είχα για φοιτητής και το σκυλί δουλεύει ακόμη (μόνο το κασσετόφωνο δεν δουλεύει). εάν κάτι θέλεις για ερασιτεχνική χρήση μια χαρά είναι κάποιες συσκευές αρκεί να ξέρεις τι πας να πάρεις και έως τι δουλειά πάει να κάνει. τώρα σε άλλες αγορές, σε άλλες χώρες που έχω πάει (όχι Γερμανία όμως) διαφορές στις τιμές στα προϊόντα lidl δεν έχω βρει 1
NIKOSKURT Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 παιδια ετυχε περνουσα και πηρα ενα τεμαχιο . ηρθα σπιτι το εβαλα για φορτιση κανενα ιχνος οτι δουλευει ... κανα μισαωρο εκατσα αλλαζα καλωδιο φορτιστες τιποτα..πηγα ξανα στα lidl ειπα προβληματικο ουτε αποδειξη δεν ζητησαν .με ανοιχτη συσκευασια ειμουν . πανε παρε αλλο μου ειπαν κ φυγε και δουλευει μια χαρα ..τωρα ποσο θα κρατησει και οταν θα το χρειαστω θα φανει .γενικα με την συγκεκριμενη εταιρια σαν την silvercrest δεν ειχα ακουσει ποτε καποιο προβλημα και εχω παρει κατα καιρους διαφορα. ολα ρολοι δουλευαν .
Antretng Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Μιλατε για αξιοπιστια και αντιπροτεινετε στη θεση του κατι που δεν εχει καν εγγυηση. Απλα LOL !!!Μη παρεξηγηθω, η xiaomi ειναι οντως καλη εταιρεια αλλα οχι και να αντιπροτεινετε αγορα διαδικτυακη απο Κινα για λογους αξιοπιστιας. Ειναι το λιγοτερο αστειο. 3
Sotosgl Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Μιλατε για αξιοπιστια και αντιπροτεινετε στη θεση του κατι που δεν εχει καν εγγυηση. Απλα LOL !!! Μη παρεξηγηθω, η xiaomi ειναι οντως καλη εταιρεια αλλα οχι και να αντιπροτεινετε αγορα διαδικτυακη απο Κινα για λογους αξιοπιστιας. Ειναι το λιγοτερο αστειο. Αν δεν μιλουσαμε για την εγγυηση του Lidl αλλα οποιουδηποτε αλλου ελληνικου καταστηματος θα διαφωνουσα Πιο πολλα Refunds και χωρις μα μου ειχα με τους κινεζους παρα με τους ελληνες απατεωνες που εχω την ΓΓΚ Συνηγορο και INKA σε speed dial στο κινητο. Παντως το συγκεκριμενο προιον δεν ειναι προσφορα για εμενα.
fakiris31 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δεν ξέρω αν είναι προσφορά ή όχι καθώς δεν έχω ψάξει πόσο κάνουνε αυτά διότι δεν χρειαστηκα ακόμη αλλά το lidl είναι λίγο παρεξηγημένο. Ότι έχω αγορασει από εργαλεία ηλεκτρονικά κλπ δεν είχα ποτέ πρόβλημα και φίλοι που τους χάλασαν δεν υπήρχε θέμα με την εγγύηση και refund έκαναν αν χρειαζόταν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα