michalisv Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Εχει αυτο το powerbank προσφορα το Lidl και η τιμη μου φαινεται καλη για Ελλαδα.Αν το πηρε κανεις ας πει εντυπωσεις και αν αξιζει. http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=50838
Demon Lord Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Το συνδέεις και αντί να φορτίζει το κινητό, το ξεφορτίζει. Powerbank από τα lidl 25
stelios18120 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 χαχαχαχαχα Powerbank απο τα lidl Για να μεινεις σιγουρα χωρις κινητο λογω εκρηξης Με τα ιδια τσιμπας το γνωστο 10000 xiaomi και εισαι αρχοντας 3
vdeseris Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Και όμως παίδες από τα lidl που πέρασα χθες το απόγευμα είχε εξαντληθεί. Και γω το xiaomi έχω αλλά ο περισσότερος κόσμος που δεν ξέρει (ή δεν θέλει να μπλέξει με εξωτερικό) το τσίμπησε.
smpt Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 εγω πάντως που εχω 3 χρόνια ενα παρομιο απο το Lidl δεν ειχα ποτε κάποιο πρόβλημα. Όποτε το χρειάστηκα ηταν εκει και δούλευε. Κρίμα που δεν το είχα δει νωρίτερα να πάρω άλλο ενα
john_dr Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Γενικά τα ηλεκτρικά/ηλεκτρονικά του Lidl είναι αξιόπιστα και το RMA μάλλον τόσο δύσκολο όσο το να περιμένεις στην ουρά του ταμείου. Αν δεν ασχολούμουν και εγώ με eBay και ιστορίες, μπορεί να το τσίμπαγα. 2
ziaba Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Πρώτων ότι έχω πάρει από τα λιντλ απο ηλεκτρικά/ηλεκτρονικά τίποτα δεν δούλεψε σωστά ή δούλεψε για πολύ λίγο.... Δευτέρων η προσφορά ποια είναι? 1
manolis-K Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Πρώτων ότι έχω πάρει από τα λιντλ απο ηλεκτρικά/ηλεκτρονικά τίποτα δεν δούλεψε σωστά ή δούλεψε για πολύ λίγο.... Δευτέρων η προσφορά ποια είναι? Τι ακριβως εχεις παρει για να μαθουμε και εμεις ? Η εγγυηση 3 χρονων δεν υπαρχει για σενα ? 8
Sotosgl Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Πρώτων ότι έχω πάρει από τα λιντλ απο ηλεκτρικά/ηλεκτρονικά τίποτα δεν δούλεψε σωστά ή δούλεψε για πολύ λίγο.... Δευτέρων η προσφορά ποια είναι? Οτι λεει ο Μανωλης απο πανω. 3 χρονια @@ατη εγγυηση με την αποδειξη και αντικατασταση ή επιστροφη χρηματων χωρις παραμυθια τυπου "μπορω να κοψω μονο πιστωτικο" Εχω παρει απο σκουπα για το εργαστηριο μεχρι δραπανοκατσαβιδα και δεν εχουν βγαλει προβλημα μετα απο 3 χρονια βαριας χρησης,προχτες μαλιστα τα ξαναπηρα μονο και μονο για τις εξτρα μπαταριες. Στην περιπτωση μια ζυγαριας που οντως ειχε προβλημα τα λεφτακια στην τραπεζα σε 3 μερες και κρατησα την ζυγαρια για ανταλλακτικα. (και παλι 1 στις 30 δεν το λες τραγικο) 10
iakoboss7 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 η επιστροφη χρηματων ειναι μεσα στον 1ο μηνα... μην λετε ανακριβιες παρακαλω... μετα πας κανονικα για επισκευη... edit: τουλαχ ετσι λενε 1
keysmith Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 αυτοί που βρίζετε τα ηλεκτρονικά προϊόντα του lidl έχετε πάρει ποτέ τίποτα; μάλλον, όχι. Για μας που έχουμε πάρει αρκετά γνωρίζουμε ότι τα περισσότερα είναι αξιοπρεπή. Για να μπούνε στα ράφια του έχουν περάσει κάποια στανταρ ποιότητας αν και oem με ονόματα όπως silver crest κτλ.. Ασφαλώς εξαιρέσεις υπάρχουν και σίγουρα κάποια δεν αξίζουν τα χρήματά τους ενώ άλλα με το παραπάνω. Οσο για τα xiaomi.. Εντάξει, έχω ακούσει ιστορίες και για αυτά πχ ποτέ δεν έχουν την ονομαστική χωρητικότητά τους (φαίνεται από τις φορτίσεις που δίνουν). Και όσοι πάτε να πάρετε τώρα xiaomi powerbank από το ίντερνετ και εξωτερικό να θυμάστε την σοβαρή πιθανότητα να είναι (καρα)μαϊμού και έτσι και αλλιώς και γνήσιο να είναι είναι πρακτικά χωρίς εγγύηση. Αυτό το ρίσκο δεν αφορά όλο τον κόσμο. Οπότε μη ρε παιδιά.. μη θάβετε έτσι άκριτα εκτός αν ξέρετε ότι δεν δουλεύει (πχ έχετε πάρει παλιά και χάλασε). 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα