Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το κανάλι 12 δεν πρέπει να σου βγάζει θέμα, άλλαξε το στο 5-6 just in case αλλά δεν είναι απο εκεί.

Δες την MAC του δικού σου ρούτερ απο κάτω του στο αυτοκόλλητο του.

Το IPCONFIG ασύρματα, αφού θα το σετάρεις για repeater όλα θα τα κάνεις ασύρματα, άστο το καλώδιο, βγάλτο τελείως.

Τι εννοείς οτι δεν βλέπει καν IP? Δεν σου δίνει; Αν βάλεις με το χέρι στις ρυθμίσεις προσαρμογέα (IPv4 192.168.2.99, Mask 255.255.255.0, Gate 192.168.2.1,DNS 192.168.2.1,DNS2 8.8.8.8) μπαίνει;

Δημοσ.

η MAC ειναι αυτη που βαζω καθε φορα οποτε απο εκει ειμαι καλυμμενος...εβαλα και αυτα που μ ειπες χειροκινητα αλλα και παλι δεν το πηρε..

οσον αφορα το θεμα που σου λεω με το καλωδιο δεν υπαρχει προβλημα διοτι το wa801nd οταν συνδεθει με το ρουτερ ως repeater μπορει να δωσει μια γραμμη ethernet οποτε μπορεις να καταλαβεις και απο εκει αν οντως ειναι συνδεδεμενο με το ρουτερ σου ως repeater..για παραδειγμα για λογους αναγκης εβαλα παλι το cellpipe και το συνδεσα με τον ιδιο τροπο απλα και ωραια και μου εδωσε απευθειας και ενσυρματα και ασυρματα...δεν υπαρχει προβλημα δλδ αν το σεταρω ενσυρματα η οχι διοτι ενσυρματα το κανω στο cellpipe...κατι συμβαινει πιστευω με το zte και δεν συγχρονιζονται... 

Δημοσ.

Δοκίμασε να βάλεις WEP ασφάλεια στο ZTE να δούμε αν είναι απο εκεί.

Αλλιώς τι IP παίρνει το cellpipe? Είναι και αυτό στο 192.168.0.Χ?

Δημοσ.

θα το κοιταξω παλι αυριο διοτι λογω του οτι δεν το χρησιμοποιω μονο εγω δεν μπορω να κανω και πολλα πειραματα οποτε θελω :Ρ

και η ip του cellpipe ειναι .2.1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...