teotsigourakos Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Γειά σας παιδιά έχω στην κατοχή μου το modem της hol,μοντελο zte zxhn h108n v2.3 και το access point της tp-link,μοντελο tl-wa801nd και ότι κι αν έχω προσπαθήσει δεν έχω καταφέρει ακόμα να λειτουργήσω το tp-link ως repeater.Ενώ το συνδέω με το ρούτερ κανονικά το βρίσκει και στο status μετά τη σύνδεση δείχνει να στέλνονται και να λαμβάνονται πακέτα δεν μου δίνει πρόσβαση στο ίντερνετ.Κάποια συμβουλή;;;Υ.Γ. Ξέρω το zte είναι για πέταμα κλπ κλπ απλά το χρησιμοποιώ προσωρινά :Ρ
nikos903 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Τι IP έχει πάρει ο υπολογιστής σου; Με καρφωτές παίζει; Τι ρυθμίσεις έκανες στο tplink? Τον DHCP τον έχεις κλείσει; Στο ρούτερ μπορείς να μπεις; Στο repeater?
teotsigourakos Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Τον DHCP server εννοεις ετσι;Θελει να ειναι enabled ή disabled; Επισης οταν λες καρφωτες;Επειδη δεν το κατεχω τοσο μηπως εννοεις αν παιζει σε συγκεκριμενα καναλια το ρουτερ κι οχι αυτοματα;Γιατι το εχω σε συγκεκριμενο καναλι και το tp-link το βλεπει κανονικα και το καναλι και τη mac...
nikos903 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Σε πρώτη φάση μπες στο tplink και κάνε disable τον DHCP μετά αν δεν μπαίνεις πάλι αποσυνδέσου απο το δίκτυο, ξανασυνδέσου και στην γραμμή εντολών τρέξε IPCONFIG και πες μας τι σου γράφει εκεί.
teotsigourakos Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 οκ θα το κανω...απλα εκανα και disable dchp server στο zte που ειναι το Modem...να το αλλαξω η να το αφησω disabled?
nikos903 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Το 192.168.0.254 είναι το ZTE ή το Tplink? Ασύρματα δεν βλέπω να έχεις συνδεθεί στο TPlink, βγάλε το καλώδιο, συνδέσου στο TPlink, κάνε το σετάρισμα για repeater, κλείσε το DHCP και μετά τρέξε την IPCONFIG.
teotsigourakos Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 το 0.254 ειναι το tp-link επισης το dchp το ειχε ηδη κλειστο απο πριν :Ρ σαν default...
teotsigourakos Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 στο zte μπαινω με 192.168.2.1 το σεταρισμα του tp-link να το κανω ασυρματα εννοεις με το να βγαλω το καλωδιο;
nikos903 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Ναι, μπες ασύρματα στο tplink. Σέταρε το repeater. Κλείσε τον DHCP του. Ξεσυνδέσου απο το δίκτυο. Ξανασυνδέσου. Πρέπει να πάρεις IP 192.168.2.Χ (τρέχοντας IPCONFIG η πύλη θα πρέπει να είναι το ρούτερ σου, 192.168.2.1) και όχι 192.168.0.Χ. Αν σου δώσει 0.Χ τότε πήγαινε στις ρυθμίσεις προσαρμογέα (της ασύρματης κάρτας) και βάλε αυτόματες τις IP. Αν είναι αυτόματες και πάλι παίρνεις IP 0.X ενώ ο DHCP είναι κλειστός (στο tplink) κάτι δεν έχεις κάνει σωστά απο τα παραπάνω.
teotsigourakos Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) γενικα οταν το σεταρα ισχυει οτι δεν εμπαινα πλεον με 0.254 αλλα δεν ηξερα τι ip του εδινε...οκ θα κανω ολη τη διαδικασια παλι το οτι το ρουτερ μου το εχω στο 12 καναλι ειμαι οκ; ενα αλλο "κουλο" ειναι οτι στη λιστα που σου βγαζει στο σεταρισμα ενω επρεπε να μου δειχνει ενα zte μου δειχνει 2-3 με διαφορετικη mac και ενταση db και εγω εβαζα αυτη που ηταν πιο μεγαλη επειδη εχω διπλα το modem...ενω το ιδιο access point το ειχα συνδεσει πολυ απλα με το cellpipe της hol,το zte μου τα χαλαει... Ερωτηση:το ipconfig να το κανω ασυρματα μετα η ενσυρματα πανω στο tp-link γιατι μετα το σεταρισμα που πιστευω γινεται σωστα,δεν εχει κατι αλλο να κανεις,και με κλειστο τον dchp ,το tp-link "εξαφανιζεται" γινεται οπως και θα επρεπε ενα με το δικτυο σου.Οποτε εμενα μετα το σεταρισμα ασυρματα μου δειχνει μονο το zte και με ipconfig παιρνω την Ip του δλδ 2.1 και παω να το δω ενσυρματα και 1ον δεν με βαζει στο ιντερνετ και 2ον δεν βλεπει καν Ip... Επεξ/σία 10 Μαΐου 2016 από teotsigourakos
rfc Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 στο repeater κλειστος ο dhcp και στο μοντεμ σου ανοιχτος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα