Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

+δώρο ειδική τσάντα για να το κουβαλάτε.....εκτός εάν έχετε από εκείνα τα παντελόνια που φτάνει η τσέπη μέχρι τον αστράγαλο.πλάκα κάνω ....καλό φαίνεται για τα money που ζητάει:)

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Πολύ δυνατό και με σωστή τιμή. Ή μόνη μου ένσταση είναι το MIUI το οποίο πέρα από το καλύτερο Android fork, έχει μειονέκτημα στις μεγάλες οθόνες πρώτον γιατί δεν έχει ενσωματώσει gestures για πιο εύκολη χρήση και δεύτερον τα εικονίδια φαίνονται τεράστια χωρίς δυνατότητα μείωσης του μεγέθους. Ελπίζω να το έχουν αλλάξει αυτό στο MIUI 8 που παρουσίασαν χτες, δεν πρόλαβα να δω την παρουσίαση.

Όσο για την τιμή εκτός Κίνας, τα pre-order ξεκίνησαν με +70$ για κάθε έκδοση όπως γίνεται σε όλες τις συσκευές αυτής της τιμής και όχι τα αστεία πόσα που διάβασα παραπάνω.

Τέλος, η εγγύηση είναι είναι τεράστιο θέμα. Και όχι, το ένα μήνα πήγαινε ένα μήνα έλα της συσκευής στο εκάστοτε κινέζικο shop δεν θεωρείται εγγύηση για συσκευή 250€. Για 100€ οκ. Ευτυχώς τα Xiaomi δεν έχουν ιστορικό ελαττωματικών συσκευών και συνήθως δεν βγάζουν προβλήματα.

• Like 1
Δημοσ.

Ενδιαφέρον. Αλλά απο άποψη τιμής, οταν σκέυτεσε οτι περσινές ναθαρχίδες κάνουν κατο απο 300 ευρό όπος το lg g4, τότε καταλαβένεις ότι για να αξίζει η σύγγρισή, η τίμη θα πρέπει να είναι σημαντικά κατώτερη.
(Τίμή άρθρου, αν νομίζετε οτι θα έχει όσο λέει το αρθρό απλά θα κλάψετε)

Με άλλα λόγια αν το μέγεθός οθόνης μπαταρίας είναι τόσο σημάντικο για κάποιον, ίσος με το ζώρι να αξξίζει γιαυτόν.
Αλλίος, για κανέναν λόγο.

Δημοσ.

Ενδιαφέρον. Αλλά απο άποψη τιμής, οταν σκέυτεσε οτι περσινές ναθαρχίδες κάνουν κατο απο 300 ευρό όπος το lg g4, τότε καταλαβένεις ότι για να αξίζει η σύγγρισή, η τίμη θα πρέπει να είναι σημαντικά κατώτερη.

(Τίμή άρθρου, αν νομίζετε οτι θα έχει όσο λέει το αρθρό απλά θα κλάψετε)

Με άλλα λόγια αν το μέγεθός οθόνης μπαταρίας είναι τόσο σημάντικο για κάποιον, ίσος με το ζώρι να αξξίζει γιαυτόν.

Αλλίος, για κανέναν λόγο.

γιατί κάποιος που θέλει 6+ ίντσες οθόνη να επιλέξει το g4?

Δημοσ.

μπα, πάνω από 200 http://www.xiaomidevice.com/mi-max.html

http://www.xiaomidevice.com/xiaomi-mi5-4g-lte-snapdragon-820-4gb-16gb.html

357.08878 Euros το 32αρι ενω η Official τιμη ειναι 268 Euros στην Κινα

Γιατι αγοραζεις χρονια απο το XiaomiDevice (ψιτ δεν ειναι καποιο Official site) και παει για το ελαχιστο κερδος σε ολες τις συσκευες οπως εχει δειξει....

Αν βγαλει κανενας απατεωνας στο Ebay.it και κανενα Xiaomi Max με 20$ μη ξεχασεις να το ανεβασεις και αυτο.

Μπεεεεεεεεεεεεεεε

Δημοσ.

ξέρω αν είναι η δεν είναι official, το mi5 τι σχέση έχει με το mi max? έχεις αγοράσει από αυτούς και σε έχουν κλέψει? το απατεώνες βασίζεται σε κάποια απόδειξη ή απλά επειδή το λες εσύ? η τιμή που ανεβασες εσύ από που είναι? προσπαθείς να στηρίξεις την γνώμη σου ότι θα κοστίζει 250 ευρώ παραπάνω και το καταλαβαίνω αλλά όσο το συνεχίζεις εκτίθεται περισσότερο, ψαξε τώρα για κάποιο site που το έχει 700 για να στηρίξεις αυτό που έγραψες

http://www.xiaomidevice.com/xiaomi-mi5-4g-lte-snapdragon-820-4gb-16gb.html

357.08878 Euros το 32αρι ενω η Official τιμη ειναι 268 Euros στην Κινα

Γιατι αγοραζεις χρονια απο το XiaomiDevice (ψιτ δεν ειναι καποιο Official site) και παει για το ελαχιστο κερδος σε ολες τις συσκευες οπως εχει δειξει....

Αν βγαλει κανενας απατεωνας στο Ebay.it και κανενα Xiaomi Max με 20$ μη ξεχασεις να το ανεβασεις και αυτο.

Μπεεεεεεεεεεεεεεε

Δημοσ.

http://www.gearbest.com/new-products-date-2016_05_11-new_c-11992-type-browse/

Ενα αγνωστο κινεζικο site και εγω ποσταρα.

Παραδεξου το λαθος σου και προχωρα,με οση μανια και να κοπανας το πληκτρολογιο δεν θα αλλαξει το γεγονος οτι ταπεινωνεσαι ακομα περισσοτερο με καθε σου post και επιβεβαιωνομαι.

Υπαρχει λογος που το βρηκες μονο εσυ στην μανια σου να αποδειξεις οτι εχεις δικιο και δεν ειναι ενα απο τα "μεγαλα" ή εστω "ακουστα" καταστηματα που ψωνιζουμε,και αυτος ειναι τοσο η τιμη που πουλαει αλλα και η προχειροτητα του Site.

Και μονο που εψαξες για Cheap Xiaomi Μax μου ποσταρες αυτη την μπουρδα δεν αξιζει να ασχοληθω αλλο μαζι σου,ριξε μια ματια στις βασικες αρχες του Marketing και σκεψου γιατι ενω σε ολα πανε για μεγαλο κερδος το συγκεκριμενο το βαζουν ενα 20€ πανω απο την Official τιμη.

Δημοσ.

http://www.gearbest.com/new-products-date-2016_05_11-new_c-11992-type-browse/

Ενα αγνωστο κινεζικο site και εγω ποσταρα.

Παραδεξου το λαθος σου και προχωρα,με οση μανια και να κοπανας το πληκτρολογιο δεν θα αλλαξει το γεγονος οτι ταπεινωνεσαι ακομα περισσοτερο με καθε σου post και επιβεβαιωνομαι.

Υπαρχει λογος που το βρηκες μονο εσυ στην μανια σου να αποδειξεις οτι εχεις δικιο και δεν ειναι ενα απο τα "μεγαλα" ή εστω "ακουστα" καταστηματα που ψωνιζουμε,και αυτος ειναι τοσο η τιμη που πουλαει αλλα και η προχειροτητα του Site.

Και μονο που εψαξες για Cheap Xiaomi Μax μου ποσταρες αυτη την μπουρδα δεν αξιζει να ασχοληθω αλλο μαζι σου,ριξε μια ματια στις βασικες αρχες του Marketing και σκεψου γιατι ενω σε ολα πανε για μεγαλο κερδος το συγκεκριμενο το βαζουν ενα 20€ πανω απο την Official τιμη.

μήπως τα έχεις τσουξει?

επίσης υπάρχει λόγος που εσύ το βρήκες σε αυτήν από το "αξιόπιστο" gearbest, συνέχισε να ψάχνεις για το ποιο ακριβό ολο και κάτι θα βρεις

Δημοσ.

μήπως τα έχεις τσουξει?

επίσης υπάρχει λόγος που εσύ το βρήκες σε αυτήν από το "αξιόπιστο" gearbest, συνέχισε να ψάχνεις για το ποιο ακριβό ολο και κάτι θα βρεις

Αλλον τον τσουζει ;) 

Αναξιοπιστο το Gearbest και αξιοπιστος ο τιτανας Xiaomidevice που αναθεμα αν το ειχες ακουσει μεχρι να πληκτρολογησεις οτι και αν πληκτρολογησες και σου εβγαλε αυτο το site...

Και που`σαι δεν εψαξα εκανα 3 παραγγελιες σημερα και εμφανιστηκε μπροστα μου.

Μερικοι απο εμας ξερουμε για τι μιλαμε εδω μεσα.

Περαστικα σου και να το κοιταξεις αυτο μη σκασει κανενα ανευρυσμα βραδιατικο και τρεχουμε.

Ε ρε τι αλλο θα δουμε σε αυτο το Forum...

Δημοσ.

Αλλον τον τσουζει ;) 

Αναξιοπιστο το Gearbest και αξιοπιστος ο τιτανας Xiaomidevice που αναθεμα αν το ειχες ακουσει μεχρι να πληκτρολογησεις οτι και αν πληκτρολογησες και σου εβγαλε αυτο το site...

Και που`σαι δεν εψαξα εκανα 3 παραγγελιες σημερα και εμφανιστηκε μπροστα μου.

Μερικοι απο εμας ξερουμε για τι μιλαμε εδω μεσα.

Περαστικα σου και να το κοιταξεις αυτο μη σκασει κανενα ανευρυσμα βραδιατικο και τρεχουμε.

Ε ρε τι αλλο θα δουμε σε αυτο το Forum...

συμφωνώ και επαυξάνω

μην αγχώνεσαι σου βρήκα και ποιο ακριβό http://www.aliexpress.com/store/product/Original-6-44-Xiaomi-Mi-Max-4G-LTE-Cell-Phone-Snapdragon-652-Octa-Core/103919_32663005329.html?aff_platform=data-feeds&sk=JYJQJYByj%3A&cpt=1463006623385&aff_trace_key=f970f90bc04240f3a33fcc6f37c6cfad-1463006623385-03449-JYJQJYByj

α, παρε και από το αναξιοπιστο geekbuying  http://www.geekbuying.com/category/above-6-inch-Android-Phones-482/

Δημοσ.

Ανακαλυψες το Kimovil επιτελους;Αντε εκανα ενα καλο βραδιατικο.

To link του aliexpress με τα 600$ για καλο μου το ανεβασες;Οχι τιποτα αλλο αλλα ουτε για ποια εκδοση μιλαμε δεν εχεις καταλαβει ακομα..

http://prntscr.com/b2z71h

Οριστε η 32αρα εκδοση με μονο 520$

http://www.aliexpress.com/store/product/Original-Xiaomi-Max-4G-LTE-Mobile-phone-New/103919_32663684002.html

Θα διορθωθει και το Geekbuying σε λιγες ωρες τρεξε να κλειδωσεις την τιμη...για να το "παρεις" μετα τον Ιουλιο!

Μετα Χριστο προφητη που`σαι;

Κλεινει η ψαλιδα το πρωτο 225$ το Geek 326$  μου πετας και ενα 520$ ολο και καποιο αλλο θα βρεθει.

Πες μου ποιο βολευει την λογικη σου να το κρατησουμε.

Τι καθομαι και ασχολουμαι βραδιατικο;

Και για να τελειωνει το show....

Καποιες διευκρινησεις.

Η τιμη θα ειναι τετοια στην Κινα....

Preorder το μοντελο των 200$ θα κανει 450€,day 1 480€ και μετα απο κανενα διμηνο θα σταθεροποιηθει στα ~300€ (το ιδιο δηλαδη που γινεται σε ολα τα προιοντα με μεγαλη ζητηση)

Mi Max will be available in mainland China starting 17 May through online channels including Mi.com, and across the country's Mi Home outlets.

Link.png Site: Πηγή

Μαλλον δεν εχεις αγορασει "Ναυαρχιδα" day one κατευθειαν απο Κινα οποτε να σε ενημερωσω (στην συγκεκριμενη περιπτωση αφου δεν μπορεις να αγορασεις απο mi store βασιζεσαι μονο σε Aliexpress/Alibaba για online παντα οπου και αυτα θα εχουν προβλημα διαθεσημοτητας και εκει κολλαει ο μπατζανακης στην Κινα) 

Τις τιμες τις ειδες στα μαγαζια του Aliexpress (ασεεε στην ακρη αυτους που το κανουν για να τραβηξουν κοσμο και δεν θα στειλουν τιποτα).

Το Preorder του Geekbuying θα αρχιζει να "εκπληρωνεται" με τις γνωστες δικαιολογιες για κρυφες "σειρες προτεραιοτητας" και αποστολη τουλαχιστον με καθυστερηση ενος διβδομαδου αργοτερα (True Story μου εχει τυχει απο το συγκεκριμενο ηδη 4 φορες και σταματησα τα preorders για αυτον τον λογο).

Στα χερια σου δηλαδη θα ερθει χονδρικα ακομα και με τις καλυτερες προβλεψεις οτι θα ερθει το δεμα απο Κινα Ελλαδα με SG Post σε 2 με 3 εβδομαδες..(φτασαμε αισιως για να παραλαβουμε το κινητο 14 Ιουλιου).

Περασε ενα διμηνο....πηρες στα χερια σου το κινητο στην τιμη που ειπα στο πρωτο post.

Τι διαφορετικο βλεπεις;

Δεν πεταξα μια μπουρδα απλα για να πω κατι,επειδη εχω προσπαθησει πολλες φορες να φερω πρωτος στην Ελλαδα ενα κινητο που μου γυαλισε για Review εχω φαει το ιδιο σεναριο στην μαπα πολλες φορες.

Πιστευα οτι στις εκτιμησεις μου ημουν υπερβολικος αλλα δυστυχως διαψευστηκα.. 

Τεσπα θα φτιαξω κανα βιντεο με ολη την διαδικασια μπας και μεινει τιποτα σε κανεναν γιατι εδω προβλεπεται σκουπα.

Καληνυχτα

Δημοσ.

Ανακαλυψες το Kimovil επιτελους;Αντε εκανα ενα καλο βραδιατικο.

To link του aliexpress με τα 600$ για καλο μου το ανεβασες;Οχι τιποτα αλλο αλλα ουτε για ποια εκδοση μιλαμε δεν εχεις καταλαβει ακομα..

http://prntscr.com/b2z71h

Οριστε η 32αρα εκδοση με μονο 520$

http://www.aliexpress.com/store/product/Original-Xiaomi-Max-4G-LTE-Mobile-phone-New/103919_32663684002.html

Θα διορθωθει και το Geekbuying σε λιγες ωρες τρεξε να κλειδωσεις την τιμη...για να το "παρεις" μετα τον Ιουλιο!

Μετα Χριστο προφητη που`σαι;

Κλεινει η ψαλιδα το πρωτο 225$ το Geek 326$  μου πετας και ενα 520$ ολο και καποιο αλλο θα βρεθει.

Πες μου ποιο βολευει την λογικη σου να το κρατησουμε.

Τι καθομαι και ασχολουμαι βραδιατικο;

Και για να τελειωνει το show....

Mi Max will be available in mainland China starting 17 May through online channels including Mi.com, and across the country's Mi Home outlets.

Link.png Site: Πηγή

Μαλλον δεν εχεις αγορασει "Ναυαρχιδα" day one κατευθειαν απο Κινα οποτε να σε ενημερωσω (στην συγκεκριμενη περιπτωση αφου δεν μπορεις να αγορασεις απο mi store βασιζεσαι μονο σε Aliexpress/Alibaba για online παντα οπου και αυτα θα εχουν προβλημα διαθεσημοτητας και εκει κολλαει ο μπατζανακης στην Κινα) 

Τις τιμες τις ειδες στα μαγαζια του Aliexpress (ασεεε στην ακρη αυτους που το κανουν για να τραβηξουν κοσμο και δεν θα στειλουν τιποτα).

Το Preorder του Geekbuying θα αρχιζει να "εκπληρωνεται" με τις γνωστες δικαιολογιες για κρυφες "σειρες προτεραιοτητας" και αποστολη τουλαχιστον με καθυστερηση ενος διβδομαδου αργοτερα (True Story μου εχει τυχει απο το συγκεκριμενο ηδη 4 φορες και σταματησα τα preorders για αυτον τον λογο).

Στα χερια σου δηλαδη θα ερθει χονδρικα ακομα και με τις καλυτερες προβλεψεις οτι θα ερθει το δεμα απο Κινα Ελλαδα με SG Post σε 2 με 3 εβδομαδες..(φτασαμε αισιως για να παραλαβουμε το κινητο 14 Ιουλιου).

Περασε ενα διμηνο....πηρες στα χερια σου το κινητο στην τιμη που ειπα στο πρωτο post.

Τι διαφορετικο βλεπεις;

Δεν πεταξα μια μπουρδα απλα για να πω κατι,επειδη εχω προσπαθησει πολλες φορες να φερω πρωτος στην Ελλαδα ενα κινητο που μου γυαλισε για Review εχω φαει το ιδιο σεναριο στην μαπα πολλες φορες.

Πιστευα οτι στις εκτιμησεις μου ημουν υπερβολικος αλλα δυστυχως διαψευστηκα.. 

Τεσπα θα φτιαξω κανα βιντεο με ολη την διαδικασια μπας και μεινει τιποτα σε κανεναν γιατι εδω προβλεπεται σκουπα.

Καληνυχτα

κοίτα να δεις που χάλασε εκτός από το geekbuying και το banggood  http://www.banggood.com/Xiaomi-MI-MAX-6_44-3GB-32GB-Snapdragon-650-1_8Ghz-4850mAh-Smartphone-p-1054022.html?admitad_uid=ef1c2959308ff59d82bbf4c89376355b να τρέξω να το παραγγείλω? μην το συνεχίζεις γιατί όσο παίρνανε οι μέρες θα εκτίθεσαι ολο και ποιο πολύ, τα 450 που έγραψες και τα 480 για  του μικρού μοντέλου είναι απλά για γέλια, όπως έγραψα και πριν δεν θα το αγοράσεις στην τιμή της ανακοίνωσης αλλά τα 450 για το μικρο μοντέλο που έγραψες είναι απλά ανέκδοτο

Δημοσ.

κοίτα να δεις που χάλασε εκτός από το geekbuying και το banggood  http://www.banggood.com/Xiaomi-MI-MAX-6_44-3GB-32GB-Snapdragon-650-1_8Ghz-4850mAh-Smartphone-p-1054022.html?admitad_uid=ef1c2959308ff59d82bbf4c89376355b να τρέξω να το παραγγείλω? μην το συνεχίζεις γιατί όσο παίρνανε οι μέρες θα εκτίθεσαι ολο και ποιο πολύ, τα 450 που έγραψες και τα 480 για  του μικρού μοντέλου είναι απλά για γέλια, όπως έγραψα και πριν δεν θα το αγοράσεις στην τιμή της ανακοίνωσης αλλά τα 450 για το μικρο μοντέλο που έγραψες είναι απλά ανέκδοτο

Available on Pre-Order Stock due to arrive on June 13 2016 

Καλο Ιουλιο και 2 Full months μετα την επισημη κυκλοφορια θα σκασει στα χερια σου σε τιμη ~300€ οτι ελεγα δηλαδη,

Απομονωνεις οτι δεν σε βολευει και μιας και οι οροι Day One σου ειναι αγνωστοι και φαινεται οτι δεν εχεις μπει στην διαδικασια να φερεις πρωτος ενα τηλεφωνο στην Ελλαδα δεν εχει νοημα να χαλαω αλλο σαλιο.

Τα posts αναλυτικα υπαρχουν ο καθενας μπορει να κρινει ποιος επεσε μεσα και ποιος εψαχνε σε Xiaomidevices και ποιος εξηγουσε 2 3 πραγματακια απο εμπειρια.

Καλη συνεχεια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...