Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καποιες διευκρινησεις.

Η τιμη θα ειναι τετοια στην Κινα....

Οποτε αν καποιος δεν εχει να δωσει ενα 1000 πηγαινε και αλλο 1 ελα εστω και μεσω Μπαγκλαντες την ξεχναει αυτη την τιμη.

Preorder το μοντελο των 200$ θα κανει 450€,day 1 480€ και μετα απο κανενα διμηνο θα σταθεροποιηθει στα ~300€ (το ιδιο δηλαδη που γινεται σε ολα τα προιοντα με μεγαλη ζητηση) βλεπε Redmi 3 που η official τιμη του στην Κινα ειναι τα 100$ αν θυμαμαι καλα.

Οποτε τα γουαου σουπερ ομιτζι σχολια ας το ξανασκεφτουν.

Πλεον τα "Παναγιαααα μου 5,5 ιντσες παντοφλορακετοWakeboard" εχουμε συνηθησει να τα κραταμε με ευκολια και να τα βαζουμε στην τσεπη,μεσηλικες με πρεσβυωπία τα βλεπουν σαν θειο δωρο και ολο και καποιος θα θελει μια παντοφλα για να την χρησιμοποιει σαν Tablet,GPS στο αμαξι και λιγες κλησεις για να γλυτωσει 3 συσκευες ;) .

• Like 1
Δημοσ.

Καποιες διευκρινησεις.

Η τιμη θα ειναι τετοια στην Κινα....

Οποτε αν καποιος δεν εχει να δωσει ενα 1000 πηγαινε και αλλο 1 ελα εστω και μεσω Μπαγκλαντες την ξεχναει αυτη την τιμη.

Preorder το μοντελο των 200$ θα κανει 450€,day 1 480€ και μετα απο κανενα διμηνο θα σταθεροποιηθει στα ~300€ (το ιδιο δηλαδη που γινεται σε ολα τα προιοντα με μεγαλη ζητηση) βλεπε Redmi 3 που η official τιμη του στην Κινα ειναι τα 100$ αν θυμαμαι καλα.

Οποτε τα γουαου σουπερ ομιτζι σχολια ας το ξανασκεφτουν.

Πλεον τα "Παναγιαααα μου 5,5 ιντσες παντοφλορακετοWakeboard" εχουμε συνηθησει να τα κραταμε με ευκολια και να τα βαζουμε στην τσεπη,μεσηλικες με πρεσβυωπία τα βλεπουν σαν θειο δωρο και ολο και καποιος θα θελει μια παντοφλα για να την χρησιμοποιει σαν Tablet,GPS στο αμαξι και λιγες κλησεις για να γλυτωσει 3 συσκευες ;) .

Εγώ λέω θα ξεκινήσει από 700 και το 4/128 θα πάει 1000..

Δεν παίζεστε μερικοί.

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ λέω θα ξεκινήσει από 700 και το 4/128 θα πάει 1000..

Δεν παίζεστε μερικοί.

Μην εκτιθεστε αν δεν παρακολουθητε το παιχνιδι τιμων για κινεζικα προιοντα.

Οριστε ενα παραδειγμα προσφατης ναυαρχιδας.

Mi5 32GB

Φτηνοτερο Skroutzoμαγαζο

Τιμη Ελλαδας 469€

http://www.gadget-shop.gr/products/view/78556

Πρωτο φτηνοτερο κινεζικομαγαζο βαση Kimovil

Τιμη 330€

http://www.kimovil.com/el/khoro-agora-xiaomi-mi5-32gb

Αγορα σε καταστημα απευθειας απο Κινα

Τιμη 268€ ->1999RMB

Presale και πρωτες μερες απο κινεζομαγαζα με χαμηλη διαθεσιμοτητα

Τιμη 550€ 

Περαστικα

Δημοσ.

Mi5 32GB

Φτηνοτερο Skroutzoμαγαζο

Τιμη Ελλαδας 469€

Τιμη 330€

Τιμη 268€ ->1999RMB

Τιμη 550€ 

Περαστικα

δηλαδή στο καλύτερο κινητό της xiaomi (mi5) έβαλαν καπέλο 60 ευρώ ενώ στο mi max και μάλιστα στο μικρό μοντέλο θα βάλουν καπέλο πάνω από 250 ευρώ? ελπίζω να κάνεις πλάκα

• Like 1
Δημοσ.

Mi5 32GB

Φτηνοτερο Skroutzoμαγαζο

Τιμη Ελλαδας 469€

Τιμη 330€

Τιμη 268€ ->1999RMB

Τιμη 550€ 

Περαστικα

Ηθελα πραγματικα να ηξερα ποιος εκτιθεται , που μου δειχνεις κινεζικα κινητα απο σκρουτζομαγαζα. Και το redmi note 3 pro το παιρνεις 240 απο εξω και κανα 300ρι απο εδω (oσο υπηρχε). Your point ?

• Like 1
Δημοσ.

νταξει δεν νομιζω οτι κανεις περιμενει πως θα το πάρει σε τιμες Κινας... ενα 50αρακι υπερ πιστεως και vickmall θα πρεπει να θεωρειται δεδομενο σε μεσες ακρες. Αλλα ακομα και ετσι ειναι τζαμι.

Δημοσ.

Αν απομονωσεις οτι γουσταρεις (στην συγκεκριμενη περιπτωση μονο τα +60€ απο κινεζομαγαζο και οχι τα 201€ απο το Skroutz ) φυσικα ειναι ολα ροδινα και δεν υπαρχε μεγαλο καπελο και λεω αρλουμπες.

Και μιας και δεν διευκρυνισα απο που θα γινει η αγορα και πως θα φτασει σε αυτη η τιμη τοτε μαλλον θα πρεπει να μαθετε να διαβαζετε ξανα και οι 2 σας.

Το θεμα μιλαει τιμη λιανικης στην Κινα αντε να τρολλαρετε και τους αλλους 40 που εχουν ποσταρει "WOW τοσο φτηνα μονο 200€"

Απαντησεις του τυπου εχω μπατζανακι στην Κινα και θα το παρω οσο λεει το θεμα για να σωσετε το ρεζιλικι δεν θα ληφθουν υποψην.

Εδω νουμερα σας παρεθεσα και αρχισατε τις κωλοτουμπες ;)  

Δημοσ.

Αν μιλάς με αυτό θα σε κοροϊδεύουν στον δρόμο.Μόνο με bluetooth η handsfree αλλά και πάλι κάποιοι θα νομίζουν οτι παραμιλάς και θα σου δίνουν κάρτα ψυχολόγου. :-D

Δημοσ.

Αν απομονωσεις οτι γουσταρεις (στην συγκεκριμενη περιπτωση μονο τα +60€ απο κινεζομαγαζο και οχι τα 201€ απο το Skroutz ) φυσικα ειναι ολα ροδινα και δεν υπαρχε μεγαλο καπελο και λεω αρλουμπες.

Και μιας και δεν διευκρυνισα απο που θα γινει η αγορα και πως θα φτασει σε αυτη η τιμη τοτε μαλλον θα πρεπει να μαθετε να διαβαζετε ξανα και οι 2 σας.

Το θεμα μιλαει τιμη λιανικης στην Κινα αντε να τρολλαρετε και τους αλλους 40 που εχουν ποσταρει "WOW τοσο φτηνα μονο 200€"

Απαντησεις του τυπου εχω μπατζανακι στην Κινα και θα το παρω οσο λεει το θεμα για να σωσετε το ρεζιλικι δεν θα ληφθουν υποψην.

Εδω νουμερα σας παρεθεσα και αρχισατε τις κωλοτουμπες ;)  

δεν χρειάζεται να έχεις μπατζανακι στην Κίνα για να μην το αγοράσεις 450 ευρώ, οχι δεν θα βρεις 270 ευρώ την μεγάλη έκδοση αλλά σε καμία περίπτωση 450 την μικρή

Δημοσ.

δεν χρειάζεται να έχεις μπατζανακι στην Κίνα για να μην το αγοράσεις 450 ευρώ

Φτιαξε το quote ρε συ.

Και πιστεψε με το γνωριζω πααααρα πολυ καλα αλλα τι σχεση εχει παλι αυτο;

Μιλησα για τα Trends των τιμων σε Hot Items ΤΕΛΕΙΑ δεν εκανα οικονομοτεχνικη αναλυση  ουτε λεω εγω στους κινεζους ποσο να τα πουλησουν.

Εχω καρτελες χιλιαδων ευρω σε ολα τα κινεζικα μαγαζια απο το 2004,εχω φτιαξει οδηγους,παει Κινα  και μετεφερα το παιχνιδι των τιμων.

Δεν λεω παρτε το απο το Skroutz (Μακριαααααααα) λεω οτι οσοι πιστεψαν οτι θα το παρουν στην τιμη του θεματος και μαζευουν απο τωρα 210€ max (ε να παρουμε και ενα Screenprotector και μια θηκη)  θα πρεπει να αναθεωρησουν.

Και γιαυτο οταν postara τιμες εβαλα και τελευταιες τις τεχνήτα φουσκωμενες Day one /Preorder που απο κινεζομαγα ηταν στον ΘΕΟ   ;)

Αν μιλάς με αυτό θα σε κοροϊδεύουν στον δρόμο.Μόνο με bluetooth η handsfree αλλά και πάλι κάποιοι θα νομίζουν οτι παραμιλάς και θα σου δίνουν κάρτα ψυχολόγου. :-D

Ξεχνας μαλλον οτι πριν λιγο καιρο κυκλοφορουσε η μιση Αθηνα με τετοια

P2559575156IRU.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Οι οθόνες δεν παίρνουν την ανιούσα...Ίσα ίσα όλες οι φετινές ναυαρχίδες βγήκαν με μικρότερη οθόνη.

Για όποιον θέλει κάτι με μεγάλη οθόνη σε αυτή την τιμή είναι ΙΔΑΝΙΚΟ.

Το ότι εσύ θες ένα κινητό 5" δε σημαίνει ότι κάποιος άλλος δε θέλει κάτι μεγαλύτερο...

270ευρω για 4gb ram kai 128gb flash? ΤΕΛΕΙΟ!

oh lord,φτασαμε να λεμε οτι το 5'' δεν ειναι μεγαλο....

.

.

.

που εχω παρει 5,5 και δεν μπορω να το βαλω σε τσεπη,το κουβαλαω σαν τον χαζο στο χερι.

Δυστυχώς σαν το Z Ultra δεν πρόκειτε να βγεί αλλο :/

εσπασαν το καλουπι σε δυο κομματια και το πεταξαν στην θαλασσα μην κανει αλλος την μλκια να βγαλει αλλο τετοιο τουβλο,αλλα η xiaomi ειχε αλλα σχεδια

Δημοσ.

Για καθημερινό κινητό δεν θα το έπαιρνα, για tablet θα το έπαιρνα!

Που παει με 1080p;Ας μου πει καποιος..

Για μένα όλες οι οθόνες μέχρι 10" τέτοια ανάλυση θα έπρεπε να έχουν...

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...