Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τερας το κινητο!Για phablet μαλλον θα ειναι εντυπωσιακο σε ολα του και με τιμη απιαστη...Μπραβο για ακομη μια φορα στην xiaomi!

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Στις 5" θα ήταν πολύ ωραίο εμφανισιακά. Για phablet καλό είναι. Αλλά στα ίδια λεφτά θα προτιμούσα το moto X 2nd gen ή Moto x play, Nexus 5X που έχουν σίγουρες αναβαθμίσεις και υποστήριξη.

η xiaomi αυτη τη στιγμη εχει επιλογες στις 5/ 5.2/ 5.5 /5.7/ 6.44 και εσυ θες το συγκεκριμενο τηλεφωνο στις 5 ιντσες? μπορεις να παρεις καποιο απο τα υπολοιπα απλα η να περιμενεις το αντιστοιχο να βγει μιας και ανανεωνει τον καταλογο της συνεχως απο συσκευες...επισης ολα τα κινητα της χιαομι εχουν σιγουροτατες αναβαθμισεις...οριακα σα του νεξους 5χ και σιγουρα καλυτερη απο gen 2 και των υπολοιπων μοτο γενικοτερα...

• Like 3
Δημοσ.

κινητό δεν ειναι, ταμπλετ πάλι δεν ειναι... σίγουρα ομως ειναι δυνατο και με τιμή χώματενια.

Οσοι λάτρεις της υπερβολης σπευσατε...

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα μου άρεσε δεν είναι για όλους όπως είπε και ο φίλος παραπάνω...εγω θα το έπαιρνα με 1000 αυτό που δεν ξέρω είναι εγγυήσεις σέρβις που και για ποσο ....και φυσικά οι ενημερώσεις ότι αυτό συνεπαγεται

Δημοσ.

Α και κάτι άλλο που ξέχασα να αναφέρω ενδεχομένως...η τιμές εδώ όταν έρθει όχι ευρωπαϊκή αλλά ελληνική....κταλαβατε έτσι;

Δημοσ.
Εγώ πάντως δεν κρύβω ότι το γλυκοκοιτάζω....

Κι εγώ φίλε μ ...ειναι δυνατό απο ότι φαίνεται και εξηγεί εδώ..

Δημοσ.

Εντάξει iPhonοφερνει πολύ μα πάρα πολύ αλλά οκ μιας κ προσωπικά δεν μου αρέσει το σημερινό iPhone ε αυτό θα το έπαιρνα

Δημοσ.

Οι οθόνες δεν παίρνουν την ανιούσα...Ίσα ίσα όλες οι φετινές ναυαρχίδες βγήκαν με μικρότερη οθόνη.

Για όποιον θέλει κάτι με μεγάλη οθόνη σε αυτή την τιμή είναι ΙΔΑΝΙΚΟ.

Το ότι εσύ θες ένα κινητό 5" δε σημαίνει ότι κάποιος άλλος δε θέλει κάτι μεγαλύτερο...

270ευρω για 4gb ram kai 128gb flash? ΤΕΛΕΙΟ!

• Like 5
Δημοσ.

Πολύ κομψό και διακριτικό.. Λιτό και απέριττο. Δεν εξηγείται.. Πίσω από τον σχεδιασμό του πρέπει να κρύβεται κάποιος μοδιστρος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...