Vapir Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Που λέτε σήμερα το πρωί πάω να φτιάξω καφέ ενώ είχα ένα τραγούδι να παίζει στο pc. Επιστρέφω πάω να βάλω άλλο τίποτα. Απο εκείνη την ώρα δεν έχω καθόλου ήχο. Τα ηχεία δεν φταίνε αφού δοκίμασα ακουστικά αλλα και άλλα ηχεία χωρίς επιτυχία. Η μητρική μου είναι η GIGABYTE P55UD3L Δοκίμασα επανεκκίνηση αρκετές φορές , επανεγκατάσταση στους οδηγούς ήχου, bios defaults κλπ χωρίς επιτυχία. μερικά screens μπας και βοηθήσουν και καταλάβει κάποιος τι φταίει thanks
tsilitheo1 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Αυτο που βλεπω εγω ,ειναι οτι εχει επιλεκτει σαν εξοδος η οπτικη ινα.... Απεπιλεξε την και επιλεξε τα ηχεια. Αν κανω λαθος ,ας με διορθωσουν... 1
Ghost007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 με τι εχεις συνδεση τον ηχο? με οπτικη ινα ? αν ειναι ολα κομπλε σε αυτο το θεμα δοκιμασε να βγαλεις και να ξαναπερασεις τους οδηγους του ηχου... 1
Vapir Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 κομπλέ παιδιά , εγκατέστησα ξανά για άλλη μια φορά τους drivers και απενεργοποίησα το s/pdif τώρα δούλεψε κανονικά τα είχα συνδεδεμένα , δεν είχα πειράξει κάτι ούτε ενεργοποίησα το s/pdif και μου κάνει εντύπωση γιατί την πρώτη φορά δεν δούλευε με driver reinstall , ίσως τώρα δούλεψε επειδή απενεργοποίησα το s/pdif τέλος καλό όλα καλά ! Λέτε να φταίει που βάζω κ βγάζω τα ηχεία για να βάζω τα ακουστικά ? το σκέφτηκα αλλα απο την άλλη θα έπρεπε να ξεσκαλώσει μετά τα system restart το κάνω επειδή στην υποδοχή των ηχείων βάζω τα ακουστικά αλλα δεν ακούω ήχο
Ghost007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 κομπλέ παιδιά , εγκατέστησα ξανά για άλλη μια φορά τους drivers και απενεργοποίησα το s/pdif τώρα δούλεψε κανονικά τα είχα συνδεδεμένα , δεν είχα πειράξει κάτι ούτε ενεργοποίησα το s/pdif και μου κάνει εντύπωση γιατί την πρώτη φορά δεν δούλευε με driver reinstall , ίσως τώρα δούλεψε επειδή απενεργοποίησα το s/pdif τέλος καλό όλα καλά ! Λέτε να φταίει που βάζω κ βγάζω τα ηχεία για να βάζω τα ακουστικά ? το σκέφτηκα αλλα απο την άλλη θα έπρεπε να ξεσκαλώσει μετά τα system restart το κάνω επειδή στην υποδοχή των ηχείων βάζω τα ακουστικά αλλα δεν ακούω ήχο δεν ειμαι σιγουρος τι φταιει παντως σε καθε περιπτωση αν δεν εχεις ηχο κλπ να πηγαινεις εκει στην αναπαραγωγη και να βαζεις ποια θες να ειναι η προεπιλεγμενη συσκευη... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα