Antonis.Tr Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Καλησπερα στην παρεα και καλως σας βρηκα. Ειμαι πολυ νεος στον χωρο αυτο και θα ηθελα βοηθεια για μια ιδεα που εχω σκεφθει.Δεν γνωριζω αν ειμαι στην καταλληλη κατηγορια, απλως μου η φανηκε πιο σχετικη, αν υπαρχει κατι πιο εξειδικευμενεο ενημερωστε με να μεταφερω την ερωτηση εκει. Λοιπον, εδω και καιρο αναζητω ενα boombox που να τα εχει ολα(συνδεση κινητου, συνδεση υπολογιστη, συνδεση cd player, θυρες usb για φόρτιση κλπ κλπ) αλλα μετα απο πολυ ψαξιμο δεν βρηκα τιποτα στα μετρα μου. Ετσι αποφάσισα να κατασκευασω ενα μονος μου.. Το προβλημα που αντιμςτωπισω ειναι στο τι μπορω να αγορασω ωστε να υλοποιησω την σκεψη μου.. εχω σκεφθει να αγορασω ενα ενεργο ηχειο (1η ερωτηση: το ενεργο ηχειο θελει ενισχυτή; ή το βαζω στην πριζα και το συνδεω με καποια συσκευη(ειτε μεσω μικτη) και δουλευει; και μετα να αγοράσω εναν μικτη με 3 ή 4 καναλια ωστε να μπορω να "φορτωσω" πανω τις συσκευες και να ελεγχω την ενταση. Ετσι η 2η και τελευταια ερωτηση ειναι αν μπορει να υλοποιηθεί η σκεψη μου με αυτα που εχω στο μυαλό μου ή μηπως θελει κατι παραπανω που μου διαφεύγει και γενικως πως σας φαινεται σαν ιδεα. Τωρα για τα υπολοιπα χαρακτηριστικα (φορτηστες, πριζες κλπ) νομιζω δεν θα αντιμετωπισω προβλημα και δεν ειναι στα πλαισια αυτου του forum. Ευχαριστώ εκ των προτερων όποιον ασχοληθει με τις "ανησυχίες" μου.
anvasila Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Νομίζω το πρόβλημα σου μπορεί να λυθεί με ένα Raspberry Pi. Μπορείς να κάνεις όλα τα παραπάνω και ακόμα περισσότερα. Όσο για το ενεργο ηχειο, αν κατάλαβα καλά μιλάς για αυτοενισχυόμενα. Σε αυτή την περίπτωση δεν χρειάζεσαι ενισχυτή. Συνυπολόγισε ότι η εμπειρία μου με τα του ήχου δεν είναι μεγάλη. Μπορεί να κάνω και λάθος...
Antonis.Tr Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Να εισαι καλα φιλε μου για την απαντηση, μπορεισ να μου δωσεις καποιες παραπανω πληροφοριες για αυτο που ειπες με το Raspberry Pi. δηλαδη τι να προγραμματισω, τι να συνδεσω κλπ..δηλαδη με λιγα λογια και σε αυτα δεν ξερω πολλα..απλως ξερω τι ειναι το μηχανηματακι αυτο.. Ευχαριστω πολυ Αν κανεις αλλος εχει αποψη περι του θεματος ας βοηθησει!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα