Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλε μου εγώ την γλύτωσα τελικά την αύξηση και μου ζήτησαν συγγνώμη. Καλή τύχη στους υπόλοιπους.

δεν μας λες και τον τροπο που την γλυτωσες για να γλυτωσουμε και μεις?

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Θα σου πω απλά ότι η αύξηση είναι και παράνομη. Τώρα εσύ χειρίσου το όπως νομίζεις.

• Moderators
Δημοσ.

Θα σου πω απλά ότι η αύξηση είναι και παράνομη. Τώρα εσύ χειρίσου το όπως νομίζεις.

Από την στιγμή που υπάρχει όρος που σε ενημερώνει στο συμβόλαιο που υπέγραψες ότι αν σε ενημερώσουν νωρίτερα και σου δώσουν και το δικαίωμα να φύγεις δεν είναι παράνομο, αν δεν διαβάζεται τα συμβόλαια που υπογραφετε δεν φταει κάνεις, αν είναι παράνομο όπως λες γιατί δεν κάνεις και μια μυνηση?
Δημοσ.

Ρε φιλαράκι. Στους όρους περιγράφει και λόγους αύξησης. Όχι γιατί έτσι θέλουν. Δεν συντρέχει κάποιος από αυτούς και για την ακρίβεια κανένας. Δεν κάνω μύνηση γιατί δεν έχω τα λεφτά και την όρεξη. Μη διαβάζεις τους μισούς όρους.

Βασικά κάντε ότι θέλετε. Εγώ τους τα είπα αυτά μου ζήτησαν συγγνώμη για την αναστάτωση και το πήραν πίσω μόλις τους είπα για καταγγελία του συμβολαίου. Αλήθεια πίστευε ότι θες από εδώ και πέρα. Βαρέθηκα να το συζητάω. Πληρώστε ότι θέλετε. Σας γλεντάνε, παραδέχονται ότι είναι παράνομοι και εσείς δώστε τους λεφτά. Τι άλλο να πω.

Αν κάποιος πραγματικά ενδιαφέρεται ας ψάξει καλύτερα: Τους όρους που υπέγραψε. Τα ψιλά γράμματα. Τους κανόνες της ΕΕΤΤ. Τη σχετική νομοθεσία.

ΥΓ Το σχόλιο σεντόνι του jkoukos βοηθάει να καταλάβετε τι λέω. Αν θέλετε περισσότερα στείλτε μου να σας πω με pm. Αλλιώς συνεχίστε να λέτε αποψάρες. Τέλεια και παύλα όπως λέει και μια ψυχή.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Ρε φιλαράκι. Στους όρους περιγράφει και λόγους αύξησης. Όχι γιατί έτσι θέλουν. Δεν συντρέχει κάποιος από αυτούς και για την ακρίβεια κανένας. Δεν κάνω μύνηση γιατί δεν έχω τα λεφτά και την όρεξη. Μη διαβάζεις τους μισούς όρους.

Βασικά κάντε ότι θέλετε. Εγώ τους τα είπα αυτά μου ζήτησαν συγγνώμη για την αναστάτωση και το πήραν πίσω μόλις τους είπα για καταγγελία του συμβολαίου. Αλήθεια πίστευε ότι θες από εδώ και πέρα. Βαρέθηκα να το συζητάω. Πληρώστε ότι θέλετε. Σας γλεντάνε, παραδέχονται ότι είναι παράνομοι και εσείς δώστε τους λεφτά. Τι άλλο να πω.

Αν κάποιος πραγματικά ενδιαφέρεται ας ψάξει καλύτερα: Τους όρους που υπέγραψε. Τα ψιλά γράμματα. Τους κανόνες της ΕΕΤΤ. Τη σχετική νομοθεσία.

ΥΓ Το σχόλιο σεντόνι του jkoukos βοηθάει να καταλάβετε τι λέω. Αν θέλετε περισσότερα στείλτε μου να σας πω με pm. Αλλιώς συνεχίστε να λέτε αποψάρες. Τέλεια και παύλα όπως λέει και μια ψυχή.

Μην σκέφτεσαι σαν άτομο σκέψου σαν εταιρία

Παράνομο δεν είναι, παράνομο θα ήταν αν ξαφνικά έβλεπες ότι έχει μια αύξηση 5 ευρώ πχ το πάγιο χωρίς καμία ειδοποίηση μην λέμε τα ίδια,

Σκέψου τι συμφέρει τη Vodafone να χάσει 276 ευρώ τι χρόνο αν φύγεις, η να προσπαθήσει να κερδίσει τα 12 ευρώ? Οπότε σου λέει για να κρατήσω τον πελάτη κάνε μοκο και χασε 12 ευρώ τι χρόνο, όταν έρθει η ώρα να κάνει νέο συμβόλαιο θα του αλλάξω την τιμή,

Η ΕΕΤΤ πάντως δεν το θεωρει παράνομο πήρα τηλέφωνο μόλις τώρα και ο εκπρόσωπος μου είπε ότι από την στιγμή που ενημέρωσαν 2 μήνες νωρίτερα και δίνουν και περιθώριο να φύγεις χώρος να πληρώσεις ποινή τότε δεν μπορείς να κάνεις κάτι αν δεν σου αρέσει η αύξηση φεύγεις

Δημοσ.

Για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα. Θα ισχύει το δικαίωμα της καταγγελίας της συμβάσης τώρα με τους νέους φόρους για το internet και τη συνδρομητική τηλεόραση;

• Moderators
Δημοσ.

Inuyasha, θα σου στείλω pm άμα θες.

Johnjohn3484, όχι.

Ότι θέλεις στείλε μου δεν έχω θέμα
Δημοσ.

εγω οταν ειχα παρει τηλ. μου ειχαν πει οτι επρεπε ενα μηνα πριν να παω αλλου αλλα και στο οριο να προλαβαινα επειδη το εψαξα θελουν 20-30 ευρω για μεταφορα ολοι τουλαχιστον οποτε περισσοτερο σου βγαινει. απο κει και περα τωρα γιατι σε σενα κανανε την εξαιρεση απο την στιγμη που η εταιρια καλυπτεται νομικα αφου θεωριτικα σε εχει ενημερωσει παρολο που δεν ειναι σωστο....δηλαδη ολους δεν μας φοβηθηκαν αλλα σε εσενα ειπαν ωπαααα ΘΑ ΦΑΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ....τελος παντων ετσι και αλλιως τωρα δεν αλλαζει κατι σου λενε εχεις δικαιωμα να φυγεις και πληρωσε στην καλυτερη μεταφορα σε αλλη εταιρια 30 ευρω πιο πολυ σου βγαινει και επειδη το ξερουν αυτο και ξερουν οτι δεν θα πας, δεν τους νοιαζει κιολας....τελος παντων.

Δημοσ.

Σας ενημερώνει για αυξήσεις τουλάχιστον 2 μήνες πριν και έχεις δικαίωμα μέσα σε ένα μήνα από την ανακοίνωση να σπάσεις το συμβόλαιο. Βρίσκονται στο 2Ο φύλλο του λογαριασμού (πολλά γραματα) η στις ανακοινώσεις στο hol.gr

• Moderators
Δημοσ.

Σας ενημερώνει για αυξήσεις τουλάχιστον 2 μήνες πριν και έχεις δικαίωμα μέσα σε ένα μήνα από την ανακοίνωση να σπάσεις το συμβόλαιο. Βρίσκονται στο 2Ο φύλλο του λογαριασμού (πολλά γραματα) η στις ανακοινώσεις στο hol.gr

Ο φιλος αποφασισε μονος του οτι ειναι παρανομο μην το ψαχνεις , τους ορους που υπεγραψε δεν τον ενδαιφερουν απο περιεργια πηρα στην EETT και μου ειπαν οτι εφοσον εγινε ενημερωση 2 μηνες πριν και σου δινουν δικαιωμα υποαναχωρησης απο το συμβολαιο ειναι 100% νομιμοι

εγω ειπα στο φιλο οτι εφοσον το θεωρει παρανομο ας κανει μυνηση

Δημοσ.

Η εταιρία στο συμβόλαιο λέει τις αιτίες για τις οποίες μπορεί να προβεί σε αύξηση. Αυτή που μου είπαν δεν ανήκει σε αυτές (μελλοντική αύξηση των φόρων) άρα καταπατούν το συμβόλαιο που υπογράψαμε. Δεν μπορώ να κάνω μήνυση γιατί πήραν πίσω την αύξηση και δεν έχω ένομο συμφέρον να τους μηνύσω για τους υπόλοιπους που πληρώνουν την αύξηση. Εις υγείαν!

Δημοσ.

Αναρωτιεμαι εαν εγω στειλω επιστολη στην εταιρια με την οποια ενημερωνω οτι απο τον επομενο μηνα θα πληρωνω τα μισα και εαν διαφωνει η εταιρια ας με ενημερωσει για να κανουμε διακοπη, τι θα γινει;
Φανταζομαι οτι δεν υπαρχει αρχη ισοτητας, η εταιρια ειναι παντα πανω απο τον πελατη, μπορει να κανει κολπα με αναπροσαρμογες αλλα ο πελατης δεν μπορει.

ΥΓ Μα και φυσικα λαικιζω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...