fh84 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Καλημέρα, θέλω τα φώτα σας για αυτές τις 2 συσκευές. θέλω να αγοράσω μια συσκευή που να την κρατήσω για χρόνια και όχι να την αλλάξω τον επόμενο χρόνο! έχω δει τις διάφορες τους στο phonearena, άπλα θέλω και τις δίκες σας γνώμες! Όσο αφορά τις φωτογραφίες ξέρω πως το z5 δεν παίζεται, αλλά το g4 πως τα πάει? τέλος, έχω την εντύπωση πως VFM πάει σίγουρα στο g4. Σας ευχαριστώ.
Fulgore Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Συσκευη για χρονια μπορεις να κρατησεις και κινητο των 100-150ευρω αναλογα την χρηση που θα του κανεις. Αρα αν το πας με βαση τα specs τοτε δυστηχως δεν προκειται να την κρατησεις για χρονια και σε 2 αντε 3 χρονια θα κοιτας ηδη για αλλη συσκευη. Επισης το G4 ξεκιναει απο τα 295ευρω ενω το Z5 απο τα 426ευρω αρα δεν μπορω να πω οτι μπορει καποιος να προτεινει ευκολα ενα απο τα δυο κινητα με τετοια χρηματικη διαφορα. Επισης δεν γραφεις και την χρηση της συσκευης. Οσον αφορα το G4 παντως καλο ειναι να γνωριζεις για ενα θεμα που εχει κανει την εμφανιση του http://www.insomnia.gr/topic/604424-lg-g4-%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%AF%CF%83%CE%B1%CE%BD%CE%B5-%CF%84%CE%B1-bootloop-%CF%83%CE%B5-%CE%B5%CE%BA%CE%B4%CF%8C%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-600-601-602/
κουξκουκ Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Τρομερες συσκευές και οι δύο οποία και να επιλέξεις σίγουρα θα σε χαροποιεί για την επόμενη τριετία εγώ είμαι κάτοχος g4 και πριν είχα και το z3 compact το g4 σε αντίθεση με το z5 έχει καλύτερη κάμερα και ίσως για τα δικά μου ματιά και οθόνη αλλά και χειρότερη μπαταρία είναι όντως Vfm το ένα Επεξεργαστές δεν θα βρεις καμία διαφορά να είσαι σίγουρος ακόμα προσπαθώ να καταλάβω τις διαφορές σε Snapdragon 800/805/808
GianniSM Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Αν η LG κάνει κάτι καλά στα κινητά της είναι στην κάμερα. Από κει και πέρα αν θες να πας στα χρήματα του Ζ5 καλύτερα να κοιτάξεις το Moto X style που ενώ δεν έχει οπτικό σταθεροποιητή (και είναι ο λόγος που δεν το πήρα, θα περιμένω να πέσουν οι τιμές των συσκευών του 16), δεν υπολείπεται σοβαρά σε κάμερα, κερδίζει όμως στον παράγοντα χρόνο, αφού θα πάρει δεδομένα αναβαθμίσεις και το σχεδόν stock android εγγυάται καλή εμπειρία χρήσης στον χρόνο.
fh84 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 για το service της LG τι ξέρουμε? Είναι τύπου ARVANTO ή εξυπηρετούν?
costacurta Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 -Αρχικά στο θέμα κάμερας μην πιστεύεις το μάρκετινγκ της σονι για την κορυφαία κάμερα. Ισχύει μόνο σε συγκεκριμένες συνθήκες. Η LG στην κάμερα είναι πολύ μπροστά από όλους πλέον. -Και το σέρβις της LG είναι για ελληνικά δεδομένα αξιολογο. -Στην αυτονομία υπάρχει σοβαρό θέμα με το g4 και την μεγάλη 2κ οθόνη. Από μέτρια ως κακή αυτονομία κατά πολύ ανώτερο το z5. -Σαν λογισμικό - λειτουργία δεν έχει αντιπαλο το ζ5 που έχει τον οχταπυρηνο σναπ 810,και παρόλο που είναι πιο αργό από τον εξινος της σαμσουνγκ μου έβγαζε μια σταθερότητα σε οτιδήποτε έκανα. Λογικά θα έπαιζε ρόλο ότι φοράει καθαρά αντροιντ σε αντίθεση με τα βαριά υι της LG /samsung, η LG παρόλο που έχει και παλαιότερο εξαπυρηνο σναπ το παλεύει όσο μπορει -για προβλήματα υπάρχει ένα σοβαρό θέμα με την μητρική όπως αναφέρεται για το g4 -για το κόστος υπάρχει μεγάλη διαφορά επίσης για να τα συγκρίνουμε.
fh84 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 -Και το σέρβις της LG είναι για ελληνικά δεδομένα αξιολογο. Η omnitech το έχει? Φίλε costacurta ήσουν πολύ κατατοπηστικος και σε ευχαριστώ, όπως και όλους που απάντησαν! Πλέον, το Z5 πιστεύω πως αρχίζει να ξεχωρίζει.
kataramenos32 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Η omnitech το έχει? Φίλε costacurta ήσουν πολύ κατατοπηστικος και σε ευχαριστώ, όπως και όλους που απάντησαν! Πλέον, το Z5 πιστεύω πως αρχίζει να ξεχωρίζει. Η http://www.procordia.gr/ το εχει
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Απλα ειχα μια εμπειρια με το service της LG μπηκα στο θεμα για να πω για αυτο την γνωμη μου μονο,το service το χει η Procordia στην κατεχακη κοντα στο μετρο!Ειχα προβλημα με το Lg g2 μου με κιτρινα spot εδω και κοντα ενα χρονο και πριν κανα 6μηνο μου πεσε και κατι παιχτηκε με την οθονη και οποτε ανεβαζα φωτεινοτητα χαλαγαν τα χρωματα... Πηρα τηλεφωνο τους ειπα ομως οτι θελω αν γινεται να μου δωσουν αλλη συσκευη μεχρι να ελεγξουν αυτη και μου ειπαν δεν εχουν διαθεσιμες ομως οτι σε μια ωρα μπορει να μου το επισκευασουν πληρως. Ετσι και εκανα λοιπον πηγα στο καταστημα,με ενημερωσαν αν εχει φαει root η εχει υγρασια η σπασιματα βγαινει εκτος εγγυησης (τα χρειαστηκα λιγο εκει) το πηραν και μετα απο 25 λεπτα το πηρα σαν καινουριο και με ανανεωση εγγυησης για την οθονη για 2 χρονια! Τα συμπερασματα δικα σας...Δεν νμζ οτι απο αυτα που εχουμε διαβασει για arvato συγκρινεται...
fh84 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 εχω και τα δυο το z5 ο bro μου οτι θες ρωτας αν ήσουν στην θέση μου ποιο θα έπαιρνες?
sepsekasan Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 αν ήσουν στην θέση μου ποιο θα έπαιρνες? δεν υπαρχει συγκριση και οι δυο συσκευες ειναι παρα πολυ καλες εκει που το χανει η μια το βρισκει η αλλη και το αντιστροφο. Αν σου αρεσεις το lg g4 αγορασε το γιατι ειναι φθηνοτερο εχει μεγαλυτερη οθονη αλλα μεγεθος z5 (κλασσικο sony με μεγαλα bezel) αποσπομενη μπαταρια. Το z5 ειναι αδιαβροχο εχει χαμηλοτερη αναλυση οθονης που ειναι + αν θες ενα 20λεπτο παραπανω αυτονομια ή αν παιζεις παιχνιδια. Αν σου τρεχουν απο τα πατζακια σου αγορασε το z5 και δεν εχεις θεμα με τα bezel αν παλι οχι παρε το g4 μιας και ειναι το καλυτερο vfm κινητο αυτη τη στιγμη. Αν θες κατι σε πολυ λιγοτερα χρηματα κοιτα το moto x 2nd gen ειναι σκοτωμα η τιμη του για ισως το καλυτερο κινητο που κυκλοφορησε η μοτορολα.
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Z5 γιατι εχει καλυτερη αυτονομια.στερεο ηχεια,καλυτερη κατασκευη,ειναι αδιαβροχο,λιγο πιο ελαφρυ ui κ φυσικα γτ ειναι απροβληματιστο!! Οθονες-καμερες-ταχυτητα πανω κατω ειναι στα ιδια επιπεδα Αν θες κατι σε πιο μεγαλη οθονη πας για moto x style ...Εγω δεν θα εμπλεκα με την lg, αλλα αν εσυ πιστευεις οτι αξιζει το ρισκο το g4 ειναι αλλο θεμα : )
sepsekasan Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Μονο που το z5 αν και 23mp εχει χειροτερη καμερα ξεχασα να το αναφερω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα