maxx71 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 μιμουνται την apple ολοι τι ψαχνεστε, λεφτα θελουν απο το store 1
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Πάντως εμένα από την χθεσινή μέρα αυτό που πραγματικά με εντυπωσίασε ήταν η παρουσίαση που έγινε για την Viv, την ψηφιακή βοηθό από τους δημιουργούς της Siri. Μου κάνει εντύπωση πόσο μικρή προβολή έχει στα τεχνολογικά σάιτ. Μπήκα σήμερα σε διάφορα Ελληνικά σάιτ να δω την είδηση και δεν το έχουν ούτε μονόστηλο.
Lomar Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 "οι επιλογές" Kαι επίσημα "δυστυχισμένοι" είναι όσοι τη βρίσκουν να διορθώνουν την ορθογραφία των άλλων, σύμφωνα με έρευνα Σώρς: http://luben.tv/stream/76842
azuli Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 προτιμω ιντερνετ ραδιο με μονιμη συνδεση ιντερνετ στο κινητο. ποτε λετε να γινει αυτο ? τωρα,μη φας..!
Acrobatis7 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Ειτε το κανει για να ξεκλειδωσει ακομα ενα κεφαλαιο αγορας εφαρμογων απο 3ους ειτε γιατι τα επομενα μοντελα της δεν θα εχουν το τρανζιστορακι και θελει ενα εννιαιο λειτουργικο για οτι μοντελο και αν ειναι. Οτι και να ειναι, εμενα η γυναικα μου το πρωτο πραμα που με ρωταει οταν παει να παρει κινητο ειναι αν εχει ραδιο. Απο το να εχει ο χρηστης περισσοτερες επιλογες, επιλεγοντας WP αυτοματα επιλεγεις να μην εχεις την επιλογη επιλογων! Να δειτε που αργοτερα θα το βαλουν στο windows watch και θα γελαει ο κοσμος.
azuli Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Kαι επίσημα "δυστυχισμένοι" είναι όσοι τη βρίσκουν να διορθώνουν την ορθογραφία των άλλων, σύμφωνα με έρευνα Σώρς: http://luben.tv/stream/76842 Η ειναι θεμα αισθητικης.Αλλοι την εχουν και αλλοι δεν την εχουν.Αλλος θα δει τον τυπο που του εβαλε τα πλακακια οπως να ναι στο σπιτι,στραβα,αναποδα και δεν θα του πει τιποτα και αλλος θα τον βαλει να τα διορθωσει. Η γραμματικη ειναι αισθητικη,τοσο απλα. 14
mad_apo Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Η ειναι θεμα αισθητικης.Αλλοι την εχουν και αλλοι δεν την εχουν.Αλλος θα δει τον τυπο που του εβαλε τα πλακακια οπως να ναι στο σπιτι,στραβα,αναποδα και δεν θα του πει τιποτα και αλλος θα τον βαλει να τα διορθωσει. Η γραμματικη ειναι αισθητικη,τοσο απλα. Ειναι ΑΠΛΟ. Αν δεν μπορεις να γραφεις σωστα ΑΠΛΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ καθολου. Η γραμματικη οπως ειπες ειναι αισθητικη και πολλα αλλα. Oι περισσοτεροι με τα ορθογραφικα που κανουν ειναι να τους λυπασαι. Σχολειο δεν πηγαν? Απορω. (και επιμενουν κιολας οτι εχουν δικιο. :P .) Τωρα ως προς τα mobile windows 10 εγω πουλησα οσο και να μου αρεσε το Microsoft Lumia 950XL γιατι ειχε καταντησει γελoιο με τα apps (ειτε της ιδιας της Microsoft ειτε απο τριτους. Ηταν απλα μετριοτατα) και πηρα ενα iPhone 6s plus και ενα Nexus 5x. Ως προς τα full Windows 10 τα θεωρω κορυφαια. Δεν μπορει να συγκριθει το mobile τμημα της ms με το κλασσικο OS. 2
Mr_Muscle Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 προτιμω ιντερνετ ραδιο με μονιμη συνδεση ιντερνετ στο κινητο. ποτε λετε να γινει αυτο ? Στην Ελλάδα ποτέ γιατί χρεώνουν το GB για χρυσό μιας και πιστεύουν πως είναι "πολύ μεγάλο" ίσως επειδή έχει την λέξη Giga.... Δεν θα βρείς ("φυσιολογικό" δηλαδή σε φυσιολογική τιμή και όχι dedicated για internet αλλά να παρέχει και τηλεφωνία ) πακέτο που να σου δίνει πάνω από 1, 2 GB τον μήνα.
bitorrent Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Πιστεύω ότι η Microsoft προσπαθεί να σφάξει την mobile πλατφόρμα μόνη της. Τους here φρόντισε να τους χάσει το ραδιόφωνο η ίδια το έβγαλε. Και όποια εφαρμογή υπήρχε μόνο για win φρόντισε να την βγάλει και στις άλλες πλατφόρμες. Εγώ προσωπικά είχα αγοράσει 930 αλλά με όλα αυτά που κάνει δεν θα ξαναπάρω win εκτός αν αλλάξει κάτι δραματικά. 1
Dr.Fuzzy Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Η ειναι θεμα αισθητικης.Αλλοι την εχουν και αλλοι δεν την εχουν.Αλλος θα δει τον τυπο που του εβαλε τα πλακακια οπως να ναι στο σπιτι,στραβα,αναποδα και δεν θα του πει τιποτα και αλλος θα τον βαλει να τα διορθωσει. Η γραμματικη ειναι αισθητικη,τοσο απλα. Όχι είναι στοιχειώδεις γνώσεις επιπέδου δημοτικού που θα έπρεπε να έχεις! Έχουμε καταντήσει ο κάθε αμόρφωτος να βαφτίζει την αμορφωσιά του "αισθητική"! Έλεος... 9
disqualified Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 προτιμω ιντερνετ ραδιο με μονιμη συνδεση ιντερνετ στο κινητο. ποτε λετε να γινει αυτο ? το πρόβλημα δεν είναι μόνο η σύνδεση αλλά η διάρκεια της μπαταρίας κατά τη χρηση δεδομένων.
sk8harddiefast Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 To προβλημα ειναι πως τα windows 10 mobile δεν θα παιζουν Αthens DJ και Ταναση ντεν αντεκει αλλο. Εγω τωρα πως θα ακουω Τσαουσοπουλο? Ντιρτο Ντιρτο. 2
azuli Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Στην Ελλάδα ποτέ γιατί χρεώνουν το GB για χρυσό μιας και πιστεύουν πως είναι "πολύ μεγάλο" ίσως επειδή έχει την λέξη Giga.... Δεν θα βρείς ("φυσιολογικό" δηλαδή σε φυσιολογική τιμή και όχι dedicated για internet αλλά να παρέχει και τηλεφωνία ) πακέτο που να σου δίνει πάνω από 1, 2 GB τον μήνα. Και η αληθεια ειναι οτι και εξω δεν ειναι πουθενα φθηνα τα unlimited data. Iσα ισα που πολλες εταιριες αρχισαν να βαζουν κοφτη στα data που δινουν μολις ειδαν οτι υπαρχει ζητηση.Η μαλλον τα unlimited σε καλη τιμη τα ειχαν σαν καροτο στην αρχη ωστε μολις ο χρηστης συνηθισει να κανουν την αυξηση τιμης/μειωση ογκου. Στην Ελλαδα θα τα δουμε σε καλη τιμη..ποτε!Η νοοτροπια του ταβερνιαρη που θα χρεωσει εξτρα την φετα ψωμι ειναι στο dna.Η αλλιως το συνδρομο του λαδεμπορα. Παντως η αληθεια ειναι οτι αν δεν στριμαρεις μουσικη ειναι λιγο δυσκολο να χρειαστεις πανω απο 1 Gb το μηνα.Εγω εχω εδω και αρκετα χρονια μονιμα πακετο 1gb και σπανια περναω το μισο,και μπαινω και σε αρκετα site που ειναι μονο εικονες. Όχι είναι στοιχειώδεις γνώσεις επιπέδου δημοτικού που θα έπρεπε να έχεις! Έχουμε καταντήσει ο κάθε αμόρφωτος να βαφτίζει την αμορφωσιά του "αισθητική"! Έλεος... ρε μεγαλε,το καταλαβες αυτο που εγραψα?Στο δημοτικο ειχαμε ενα μαθημα που λεγοταν ''σκεφτομαι και γραφω'',κοπανα το κανες?
deneb Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 - To need for speed που πρεσβεβαι τα νιτρα και της τουρμπινες μου εγινε χλεχλε ferrari και παπιγιον ...τη πρεσβεύει το need for speed ? τη παλεύεις....? κάποτε αυτό το παιχνίδι ήταν σοβαρό, ή έστω μπορείς να πεις ότι είχε πλάκα... πάντως δεν είχε nitro... από τότε που άρχισε να βάζει nitro έγινε άλλο ένα arcade ραλάκι της σειράς
kostasfalcon Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 προτιμω ιντερνετ ραδιο με μονιμη συνδεση ιντερνετ στο κινητο. ποτε λετε να γινει αυτο ? Τι πιστεύεις ότι θα καταφέρεις με το μήνυμα αυτο ? προσοχή ? (μπράβο τα κατάφερες) τρολάς ? (πλέον τράτζικ) άντε βρε και εις ανωτερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα