Holism Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Πριν 1 χρόνο ούτε που θα σκεφτόμουνα να γυρίσω πίσω στο Android. Τώρα ανυπομονώ.
SIP1995 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Είχα σκοπό να μη γράψω για αυτό, αλλά επειδή δοκίμασα αλλά apps για ραδιόφωνο. Όλα είναι εσχρα και κανένα δε δούλεψε όπως θέλω.
ALLisCHAOS Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Αν και δεν είπε ότι σταματάει να έχει τον δέκτη αλλά την εφαρμογή και άρα δεν ξηλώνει το ραδιόφωνο αλλά δεν θα δίνει εφαρμογή... Ο δέκτης πιάνει χώρο. Δεδομένο αυτό. Σε χώρες ανεπτυγμένες, η mobile σύνδεση στο internet ΔΕΝ είναι με όγκο-χρέωση. Π.χ., δίνεις 15€ και έχεις 4 MBit ταχύτητα στο κινητό για ένα μήνα. Άρα, γιατί να έχεις έναν δέκτη μέσα στο κινητό ενώ ο χρήστης μπορεί να κάνει την ίδια δουλειά με το internet και, σε πολλές περιπτώσεις, την προτιμάει κιόλας (π.χ. spotify, apple music κτλ) ; Επίσης απορώ με όλους όσους γράφουνε ότι ξηλώνει η MS το ραδιόφωνο. Λέει πουθενά η είδηση ότι δεν θα έχει τον δέκτη; Με τέτοια interpretations, φαίνεται καθαρά το επίπεδο του μέσου insomniac καταναλωτή. Ναι οκ, εξακολουθώ να μη καταλαβαίνω τι τους πειράζει να υπάρχει αυτός ο δεκτης έτσι ώστε να κάνουμε κ εμείς τη δουλειά μας σε χώρες που δεν είναι αναπτθγμένες. Προσωπικά έπιασα λίγο πιο γενικά τα πράγματα και δε μίλησα συγκεκριμένα για τη ms, σε πολλές android συσκευές (πχ nexus νομίζω κ.α) δεν υπάρχει καν ο δεκτης. H ms ξήλωσε το app αλλά νομίζω πως είναι η αρχή για να ξηλώσει κ αυτή όλο το ραδιόφωνο σιγά σιγά.
groot Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Ναι οκ, εξακολουθώ να μη καταλαβαίνω τι τους πειράζει να υπάρχει αυτός ο δεκτης έτσι ώστε να κάνουμε κ εμείς τη δουλειά μας σε χώρες που δεν είναι αναπτθγμένες. Προσωπικά έπιασα λίγο πιο γενικά τα πράγματα και δε μίλησα συγκεκριμένα για τη ms, σε πολλές android συσκευές (πχ nexus νομίζω κ.α) δεν υπάρχει καν ο δεκτης. H ms ξήλωσε το app αλλά νομίζω πως είναι η αρχή για να ξηλώσει κ αυτή όλο το ραδιόφωνο σιγά σιγά. Αν και το συγκεκριμένο thread είναι μόνο για το App, οι εταιρίες που δεν έχουν τέτοιο δέκτη το κάνουν (από ό,τι καταλαβαίνω) για το μέγεθος και (ίσως) για το κόστος κατασκευής.
Pyriel Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Ετσι... ξεκίνησανε με τους Here Maps που ξεπούλησαν στην BMW, σήμερα το radio και αύριο το start menu... σε κανα μήνα βλέπω να έχουμε κινητά με free dos 1
fragment_ Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 σοβαρα τωρα? απο ποτε? Κάνε ενα band scan Είχα σκοπό να μη γράψω για αυτό, αλλά επειδή δοκίμασα αλλά apps για ραδιόφωνο. Όλα είναι εσχρα και κανένα δε δούλεψε όπως θέλω.Άσχετο, η εφαρμογή του κινητού έχει RDS?
rainboy1981 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Κάνε ενα band scan Άσχετο, η εφαρμογή του κινητού έχει RDS? Έχει
SIP1995 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Κάνε ενα band scan Άσχετο, η εφαρμογή του κινητού έχει RDS? Αν λες για αυτή που απέσιρε η Microsoft....τότε ναι, είχε RDS.
ioannitis Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Ετσι... ξεκίνησανε με τους Here Maps που ξεπούλησαν στην BMW, σήμερα το radio και αύριο το start menu... σε κανα μήνα βλέπω να έχουμε κινητά με free dos Οι HERE χάρτες δεν πουλήθηκαν απο την Microsoft γιατι ποτέ δεν τους ... αγόρασε. Παρέμεναν ιδιοκτησία της ΝΟΚΙΑ η οποία και τους πούλησε στους αυτοκινητάδες.
naftis Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Το ράδιο στα smart phones δεν πέθανε αλλά εξελίσσεται. Για να έχεις λήψη ραδιοφώνου χρειάζεται το ανάλογο τσιπ (κύκλωμα) και το s/w. Πολλά τηλέφωνα που κυκλοφορούν στην Αμερική τουλάχιστον, όπως τα Iphone αλλά και τα ακριβά της Samsung έχουν τσιπ αλλά δεν έχουν το s/w. Έχω καταλάβει ότι αυτό οφείλετε σε πιέσεις των εταιρειών κινητής. Υπάρχουν πάντως πολλοί λόγοι που το streaming ράδιο δεν προχωράει με την υπάρχουσα τουλάχιστον τεχνολογία, πχ η διάρκεια της μπαταρίας, το κόστος των data, η χωρητικότητα του δικτύου, η ασφάλεια κλπ. Τελευταία κυκλοφόρησε και τηλέφωνο με DAB ραδιόφωνο ! (Digital Audio Broadcasting) το οποίο σε ορισμένες χώρες της Ευρώπης είναι καταπληκτική εμπειρία. http://www.pathfinder.gr/stories/4557139/lg-stylus-2-to-proto-smartphone-me-dab-eftase-ellada/ Έχω ανοίξει σχετικό θέμα πριν ένα χρόνο περίπου: http://www.insomnia.gr/topic/572732-fm-ραδιόφωνο-στα-smartphone/ Υπάρχει κίνημα υπέρ του ραδιοφώνου στα smartphones, που διαθέτει και ειδικό APP (NextRadio) για να ακούς ράδιο και να έχεις και άλλες υπηρεσίες. έχει ενδιαφέρον διαβάστε το και συμπληρώστε το εαν θέλετε... Τηλέφωνο χωρίς ραδιόφωνο FM ή dab δεν αγοράζω! 1
naftis Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 How phone companies redline cell phone customers into digital ghettos http://communicationleadership.usc.edu/news/how-phone-companies-redline-cell-phone-customers-into-digital-ghettos/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα