Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Οι τελευταιες ενεργειες καταδεικνυουν την πιθανη προθεση της Microsoft για διαλυση του mobile τμηματος, μια και καλη. Ουτως ή αλλως, δε τους βγαινει σε καλο στο μεριδιο αγορας (οχι οτι εκαναν και αναλογες προσπαθειες). Αυτα υποκρυπτουν συμφωνιες αλλου ειδους, με τους μεγαλους ανταγωνιστες, οι οποιες ειτε διαρρεουν την ωρα που συμβαινουν απο ενα (πρωην) στελεχος ειτε αποκαλυπτονται μετα απο μεγαλο διαστημα, οταν πλεον εχουν γινει αυτα που εχουν συμφωνηθει.

Παρολα αυτα, αισχος, αισχος και παλι αισχος.

Δημοσ.

...τη πρεσβεύει το need for speed ?

τη παλεύεις....?

Ελα μου? Ποιος δεν ειχε νιτρο? Aπο το Underground 2 ειχε νιτρο!

Θες πραγματικα να μαθεις τι πρεσβεβαι???

Mεχρι το undercover εδινε πονο!

Τοτε ειχαμε gtr-34, evo, supra, rx-8, 350z, 200sx, eclipse και πολλα αλλα τερατα της αποκαλυψης. Δεν λεω. Ειχαμε και lambo και mustang αλλα ολα ηταν την λογικης αλλες ζαντες, αλλο body, χαμηλωμα και αεροτομη σιδερωστρα. Λαμπες Νεον, φωτα Χenon και upgrade σε καθε μηχανικο σημειο του αυτοκινητου. Αναρτηση, τουρμπο, μοτερ, λαστιχα, νιτρο.

Τωρα εχει μονο supercars και επειδη ειμαστε και cool τυποι εχει και tuning με stripes!!!! Δεν ειναι οπως ηταν τοτε. Ηταν απλα αλητικο. Στριταδικο. Οχι κυριλε. Μπορει να μην ειχε γραφικα αλλα οδηγουσες και κ@υλwν3ς

Η διαφορα δεν ειναι μονο στα αμαξια αλλα στην λογικη. Η τωρα λογικη λεει πως αν ο παιχτης θελει γρηγορο αμαξι θα του δωσω μια bugatti. Η λογικη η τοτε ελεγε θα κανουμε το golf Buggati. Το κωλοφτιαγμενο εχει αλλη χαρη και αυτο ηταν ο λογος που το αγαπησαν ολοι.

Τωρα μερος του παιχνιδιου ειναι να κανεις αποστολες σαν μπατσος. Μα δεν θελω να ειμαι ο μπατσος!!! Θελω να ειμαι ο κακος, ο κοντρακιας που μπαινει σφηνες και σπαει τα μπλοκα!!! Θελω να ειμαι το τρελο τιμονι που ειναι στην blacklist των καταζητουμενων και οταν οδηγαω με ακουλουθανε στρατιες περιπολικα να με σταματησουν!!!

Ακομα και τα τραγουδια μεσα στο παιχνιδι δεν ειναι οπως παλια. Ακου τα τραγουδια του Most Wanted και θα καταλαβεις.

Και τα γραφικα ειναι μεν ποιο ομορφα αλλα βαρετα. Εχω το Rivals και απλα βαριεμαι να το παιξω οταν το most wanted το παιζω ακομα 11 χρονια μετα!!!

• Like 3
Δημοσ.

Ελα μου? Ποιος δεν ειχε νιτρο? Aπο το Underground 2 ειχε νιτρο!

Θες πραγματικα να μαθεις τι πρεσβεβαι???

Mεχρι το undercover εδινε πονο!

Τοτε ειχαμε gtr-34, evo, supra, rx-8, 350z, 200sx, eclipse και πολλα αλλα τερατα της αποκαλυψης. Δεν λεω. Ειχαμε και lambo και mustang αλλα ολα ηταν την λογικης αλλες ζαντες, αλλο body, χαμηλωμα και αεροτομη σιδερωστρα. Λαμπες Νεον, φωτα Χenon και upgrade σε καθε μηχανικο σημειο του αυτοκινητου. Αναρτηση, τουρμπο, μοτερ, λαστιχα, νιτρο.

Τωρα εχει μονο supercars και επειδη ειμαστε και cool τυποι εχει και tuning με stripes!!!! Δεν ειναι οπως ηταν τοτε. Ηταν απλα αλητικο. Στριταδικο. Οχι κυριλε. Μπορει να μην ειχε γραφικα αλλα οδηγουσες και κ@υλwν3ς

Η διαφορα δεν ειναι μονο στα αμαξια αλλα στην λογικη. Η τωρα λογικη λεει πως αν ο παιχτης θελει γρηγορο αμαξι θα του δωσω μια bugatti. Η λογικη η τοτε ελεγε θα κανουμε το golf Buggati. Το κωλοφτιαγμενο εχει αλλη χαρη και αυτο ηταν ο λογος που το αγαπησαν ολοι.

Τωρα μερος του παιχνιδιου ειναι να κανεις αποστολες σαν μπατσος. Μα δεν θελω να ειμαι ο μπατσος!!! Θελω να ειμαι ο κακος, ο κοντρακιας που μπαινει σφηνες και σπαει τα μπλοκα!!! Θελω να ειμαι το τρελο τιμονι που ειναι στην blacklist των καταζητουμενων και οταν οδηγαω με ακουλουθανε στρατιες περιπολικα να με σταματησουν!!!

Ακομα και τα τραγουδια δεν ειναι οπως παλια. Ακου τα τραγουδια του Most Wanted και θα καταλαβεις

Το ξέρεις οτι τα NFS κυκλοφορούν απο το 1994 και όχι απο το 2003 έτσι?

Μάλλον είσαι κάτω απο 20 ετών για να τα λες αυτά...

Need for Speed 1 & 2 (τα γνήσια)  και οποιοδήποτε NFS πριν τα Underground διαφωνούν μαζί σου...

Καλό είναι να ξέρουμε πως και γιατί ξεκίνησε μια σείρα, άσχετα πως κατέληξε...

NFS_1_Cover_-he-Need-for-Speed-LRG_0.jpg

NFS_II_(PC,_US)_cover_art.jpg

Need_for_Speed_-_Porsche_Unleashed_Cover

ΥΓ. Συγνώμη για το εντελώς offtopic αλλά δεν άντεξα...

• Like 2
Δημοσ.

Αντιπαρέρχομαι άσχετα σχόλια (και άλλα) και αναρωτιέμαι: μήπως υπάρχει μια πιθανότητα να βλέπει τόσο μπροστά η εταιρία όσο η πλήρης ψηφιακή μετάβαση; Οι συχνότητες αυτές αργά ή γρήγορα θα αδειοδοτηθούν για άλλες χρήσεις και το ψηφιακό ραδιόφωνο θα τις αντικαταστήσει θέλουμε δεν θέλουμε (το θέμα είναι πόσο γρήγορα...).

Πάντως, κι εμένα (χρήστης lumia 930) με έχει κάνει να λατρεύω να τη μισώ!

Δημοσ.

Τερμα το ραδιοφωνο τερμα οι καλοι χαρτες(HERE).

Σε λιγο ολα θα τα περνουμε απο το store και θα τα πληρωνουμε οπως γινεται στο android.

Δημοσ.

καραγκιόζιδες ξηλώσατε τους here maps και τώρα το ράδιο? τι έχει σειρά μήπως να ξηλώσετε και την εφαρμογή της κάμερας ?

Δημοσ.

Ναι δεν είδες; όλες οι εφαρμογές για android είναι επί πληρωμή.αν κάποια εφαρμογή στο android είναι επί πληρωμή και δεν θέλεις να πληρώσεις, τότε μια χαρά θα την βρεις σπασμένη και την τελευταία έκδοση μάλιστα. Το κάνεις και μόνος σου αν θέλεις!

Δεν έχει την κατάντια του store των WP. Δες ένα από τα νούμερο 1 bugs. Candy crush saga. Δεν αφήνει σε εκατοντάδες κόσμο να κατεβάσει την εφαρμογή και η μόνη λύση είναι hard reset! Παλιότερα είχε και την επιλογή τουλάχιστον να κάνεις εγκατάσταση εφαρμογής χωρίς το store. Έκανε επιβεβαιωση μετά. Τέσπα...

Δεν περίμενα κάτι καλύτερο από τη Microsoft πλέον. Σε smartphone όλος ο πλανήτης την γλεντάει. Άντε να δούμε και με εκείνα τα υποτιθέμενα surface phone. Αν είναι καλά ok. Αν δεν είναι δεν πειράζει είναι μεγάλος ο βυθός της αποτυχίας.

Δημοσ.

Κάπου θα υπάρχει Api για να χειριστεί κανείς το ραδιόφωνο...οπότε είναι θέμα χρόνου να βρεθεί λύση!

Δημοσ.

με χαλάει που δεν θα έχει την δική της εφαρμογή για ραδιόφωνο, αν και δεν την χρησιμοποιούσα συχνά, αλλά...

- Όπως έγραψαν και κάποιοι άλλοι η εποχή θέλει το κλασικό ραδιόφωνο των FM να πεθαίνει. Ψηφιακή μετάδοση και online παροχή θα είναι το μέλλον. (μην κοιτάς που στην Ελλάδα θα τα δούμε σε αρκετά χρόνια από τώρα)

- ρε μάγκες όσοι λέτε ότι έβγαλε το here, έχετε windows Κινητό ή απλά τα λέτε. Η εφαρμογή χάρτες η οποία βασίζεται στο here κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα, είναι δωρεάν, είναι ofline και είναι και ποιο καλή για όποιον την έχει χρησιμοποιήσει.

Δεν καταλαβαίνω γιατί πολλοί λειτουργούν εδώ μέσα σαν πωλητές και όχι σαν απλοί χρήστες.εκτός αν πορωνόμαστε και λειτουργούμε σαν οπαδοί και δεν βλέπουμε μπροστά μας.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έγινε και μεγάλη ζημιά, ζημιά θα ήταν να απενεργοποιήσει το hardware, όπως τόσοι και τόσοι  του Android.

στο 950 το έχει κάνει όχι στο xl αλλά στο μικρο 

Δημοσ.

Κάπου θα υπάρχει Api για να χειριστεί κανείς το ραδιόφωνο...οπότε είναι θέμα χρόνου να βρεθεί λύση!

Το Api υπάρχει. Σε περιορίζει να κάνεις το απλό.. να ενεργοποιήσεις το ηχείο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...