Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το πρώτο αλουμινένιο Macbook του 2008. Αναρωτιέμαι αν ένα πιο καινούργιο μοντέλο θα μου προσφέρει πιο γρήγορο φόρτωμα των σελίδων...

Ρωτάω γιατί παρατήρησα πως σε βαριά flash σελίδα όπως το bet365.gr αρχίζει να μην έχει καλό scroll στον Chrome.

To φόρτωμα κάποιες φορές θέλει 2-3 δευτερόλεπτα και δεν ξέρω αν είναι θέμα σύνδεσης ή ο Mac μου.

Του έχω 8gb ram και Vertex 3 SSD.

Δημοσ.

Η RAM και ο ssd σου ειναι υπεραρκετοι. Η σελιδα που αναφερεις ειναι λιγο βαρια, αλλα και παλι δε δικαιολογειται... εχεις δει θερμοκρασιες;

Δημοσ.

Chrome γενικά έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν ότι ζεσταίνει τα απλ χωρίς λόγο σε σερφάρισμα. Αν μπορείς χρησιμοποίησε τον σαφάρι.

Δημοσ.

Γενικα επειδη δεν ειναι και κανουργιος, εχεις κανει ποτε κανενα εσωτερικο καθαρισμο;

Δημοσ.

Τον άνοιξα και δε θέλει καθαρισμό. Είναι απίστευτο το τι δουλειά έχει κάνει η Apple στο unibody. Ο παλαιότερος λευκός coreduo (όχι core2duo) στη διετία είχε μπουκώσει από τη σκόνη.

Θερμοκρασίες δεν ανεβάζει πάνω από τα όρια. Δηλαδή θα πάει ενίοτε λίγο πάνω από το 80 στο ζόρισμα, θα ανεβάσουν στροφές οι ανεμιστήρες και θα πέσει.

Έχει κάνει μετάβαση από σύστημα σαν το δικό μου σε core i5 ή ι7 να πει εμπειρίες? Άραγε ποιο να είναι το bottleneck στο πιο γρήγορο φόρτωμα των σελίδων?

Δημοσ.

Ε κοιταξε σιγουρα απο core2duo σε i7 θα εχει μεγαλη διαφορα. Ειναι τοσες γενιες πιο καινουργιος επεξεργαστης

Δημοσ.

Έχω το πρώτο αλουμινένιο Macbook του 2008. Αναρωτιέμαι αν ένα πιο καινούργιο μοντέλο θα μου προσφέρει πιο γρήγορο φόρτωμα των σελίδων...

Ρωτάω γιατί παρατήρησα πως σε βαριά flash σελίδα όπως το bet365.gr αρχίζει να μην έχει καλό scroll στον Chrome.

To φόρτωμα κάποιες φορές θέλει 2-3 δευτερόλεπτα και δεν ξέρω αν είναι θέμα σύνδεσης ή ο Mac μου.

Του έχω 8gb ram και Vertex 3 SSD.

Δοκιμασε στις ιδιες σελιδες να τις φορτωωσεις τρεχοντας Windows 8.1/10 μεσω bootcamp. Θα δεις καλυτερο response.

Δημοσ.

Δηλαδη ειναι το macos που το ζοριζει; υποτιθεται τα mac δεν ηταν τοσο καλα λογο specs, αλλα λογο λειτουργικου..

Δημοσ.

Δεν είναι λύση για εμένα το να πάω σε Windows... επιθυμώ OSX λειτουργικό.

Λέτε να υπάρχει διαφορά στο browsing με ένα νεότερο Macbook? Σε άλλες εργασίες προφανώς θα υπάρχει διαφορά αλλά με ενδιαφέρει το browsing.

Δημοσ.

Δεν είναι λύση για εμένα το να πάω σε Windows... επιθυμώ OSX λειτουργικό.

Λέτε να υπάρχει διαφορά στο browsing με ένα νεότερο Macbook? Σε άλλες εργασίες προφανώς θα υπάρχει διαφορά αλλά με ενδιαφέρει το browsing.

Tοτε απλα πηγαινε σε safari  που θα δεις λιγο καλυτερη αποκριση.

Διαφορετικα windows ή καινουριο μηχανημα.

Δημοσ.

Έτρεξα το peacekeeper και μου έβγαλε 1402 σκορ σε Chrome χωρίς προετοιμασία (reboot ή να κλείσω tab ή άλλα προγράμματα) Σε Safari έπαιξε συνέχεια τα πρώτα τεστ σα να κόλλησε.

Μπορεί να το τρέξει κάποιος με νεότερη CPU και να βάλει σκορ?

Το link: http://peacekeeper.futuremark.com/results?key=D87w

ΥΓ. Το έτρεξα και στο Nokia 520 και μου έβγαλε 187 :Ρ ...και είναι αρκετά καλό στο browsing το Νοκια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...