KOUF Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2003 Gia na dhmioyrghsw mp3 cd's me to NERO 6.0.0.23 paw sto NERO STARTSMART alla den exei pouthena epilogh gia to CD-TEXT opws exei sta Audio cd's. Pws na kanw loipon mp3 cd's me cd-text? (thelw na emfanizontai oi titloi twn tragoudiwn se radio-cd me cd-text) :roll: :?:
vagpap Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2003 Δεν έχει να κάνει το CD-TEXT με τα MP3. Για να εμφανίζονται οι τίτλοι των τραγουδιών στο radio-cd πρέπει να είναι σωστά τα TAGs των mp3 κομματιών (τίτλοσ, καλλιτέχνης κλπ). Δεν έχει να κάνει με το CD-TEXT
KOUF Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2003 Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση vagpap , αλλά επειδή είμαι λίγο άσχετος , τι είναι τα TAGs των MP3 ? (Πες μου σε παρακαλώ τι ακριβώς πρέπει να κάνω)
vagpap Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2003 Τα TAGs είναι οι πληροφορίες που είναι γραμμένες στα mp3 και εμφανίζονται σε όλους τους players, πχ MusicMatch, Winamp κλπ. Πατώντας για παράδειγμα alt+3 ενώ έχεις επιλέξει ένα κομμάτι στο winamp, θα σου ανοίξει ένα νέο παράθυρο όπου εκεί εμφανίζονται οι πληροφορίες του κομματιού, τις οποίες μπορείς και να επεξεργαστείς. Για μαζικές αλλαγές στοιχείων σε TAGs ή για όλες τις πιθανές διαθέσιμες επιλογές, εγώ χρησιμοποιώ MusicMatch το οποίο έχει επιλογή SuperTagging από το παράθυρο της βιβλιοθήκης του. Αυτά. Ότι άλλη απορία, ρώτα: Αυτός είναι ο λόγος ύπαρξης του insomnia
madsc Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2003 Όπως στα είπανε. Ένα Tag & Rename θες και θα κάνεις την δουλειά σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. sc
KOUF Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 Παιδια χιλια ευχαριστω Γι'αυτό υπάρχει το insomnia αλλοστε (ανταλλαγή απόψεων , γνώσεων και πάντοτε με φιλία).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.