Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα πραγματα δεν τα εχω ουτε 1 χρονο, αγορασμενα ολα απο e-shop εκτος της καρτας γραφικων που ειναι απο πλαισιο και την εχω λιγο παραπανω:

Καρτα γραφικων: Sapphire R7 240 2GB

Σκληρος: WD 1TB

PSU: DEER 550W

Μητρικη: ASROCK 980DE3/U3S3

RAM: KINGSTON 4gb DDR3 1600 (εχω μονο την μια, δεν εχω ζευγος)

CPU: AMD FX-4300

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ:

Για αγνωστο λογο 2-3 φορες την τελευταια εβδομαδα οταν ανοιγα το pc το λαμπακι του επεξεργαστη μπροστα στον πυργο αναβε 1 φορα επειτα σταματησε να αναβοσβηνει οπως κανει οταν λειτουργει, το pc δεν εδειχνε κατι λες και δεν ηταν συνδεδεμενο με την οθονη (το ελεγξα χιλιες φορες).

Ενω εκανε update το league of legends (ειχα AVAST) κατι μπλοκαρε το avast και το pc αρχισε να τα παιζει, ξαφνικα δεν εμπαινε στο ιντερνετ, το firefox,chrome κολλουσαν δεν ανοιγαν, εκανα restart 2-3-4 φορες αλλα τιποτα, γενικα to pc αρχισε να χανει σε ολα ενω το απεγκατεστησα δεν αλλαξε κατι.

Ξεκινησα το φορματ (windows 8.1)μηπως και διορθωθει το προβλημα:

Στην αρχη μου εγραψε οτι κατι δεν πηγε καλα και επρεπε να κλεισει το pc,

επειτα ομως στο τελευταιο restart για το AVG (ειπα να αλλαξω)

για καποιο λογο ενω ειχα συνδεδεμενο το πληκτρολογιο δεν δουλευε σωστα, το μονο που δουλευε ηταν το κουμπι Num Lock [1], τα υπολοιπα νεκρα, του εβγαλα το καλωδιο και το ξανα εβαλα 5 φορες, τιποτα. Κανω restart και μεχρι στιγμης λειτουργει μια χαρα...

Τι εκανα ακομη:

Ανοιξα το κουτι κι εβγαλα και ξανα εβαλα την ραμ, Κατεβασα το HD sentinel και μου βγαζει οτι ο σκληρος ειναι 100% performance και health με 28 βαθμους.

Αν καποιος ειχε παρομοια εμπειρια ή μεσα απο τις γνωσεις του μπορει να πει κατι...

Γιατι να το στειλω e-shop να σκασω 15 ευρω (μπορει και παραπανω) και να μου πουν Α σε εμας λειτουργει μια χαρα (γιατι απο οτι φαινεται ειναι οπως του καπνισει το pc τις τελευταιες 10 μερες) και να το στειλουν πισω και να εχω τα ιδια δεν λεει γαμωτη...

Ευχαριστω εκ των προτερων!

Προσθετω κατι επιπλεον που ξεχασα να αναφερω:

Μετα το φορματ καθε φορα που ξεκινουν τα windows γραφουν οτι γινεται repair στον δισκο D (κραταει 2 δευτερα).

Προσωπικα τα windows ειναι περασμενα στον C, τωρα ο D που κολλαει και γιατι το κανει αυτο, αγνωστον.

Δημοσ.

Μπορεί να μην είναι αυτό το πρόβλημα αλλά το τροφοδοτικό χρήζει άμεσης αντικατάστασης. Αν μπορείς βρες ένα τροφοδοτικό της προκοπής από καποιον γνωστόν σου και δοκίμασε το 2-3 μέρες.

Δημοσ.

Λες να φταιει το τροφοδοτικο?

Τα πραγματα απο το e-shop τα εχω κατι παραπανω απο 6 μηνες, και η χρηση του pc ειναι το league of legends

και το σερφαρισμα, γενικα δεν το ζοριζω.

Εκτος αν ειμαι τοσο τυχερος (ατυχος) που επεσα σε ελλατωματικο, αλλα αποκλειεται μιας και το προβλημα εμφανιστηκε πριν λιγες ημερες.

Δημοσ.

Δεν έχει να κάνει αν το ζορίζεις σε τέτοια φθηνά τροφοδοτικά. Πρέπει να ξεκινήσεις από το τροφοδοτικό. Στη συνέχεια βλέπουμε.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχει να κάνει αν το ζορίζεις σε τέτοια φθηνά τροφοδοτικά. Πρέπει να ξεκινήσεις από το τροφοδοτικό. Στη συνέχεια βλέπουμε.

συμφωνω απολυτως.

το συγκεκριμενο σε full load αποδοση η ονομαστικη του αποδοση μπορει να πεφτει κατω απο 400 W. :o 

σε καταστασεις gaming καλυτερα να το αποφευγεις. <_< 

θα ζοριζεται πολυ με δυσαρεστες εκπληξεις.ψαξε για καποιο καλο να εχεις το κεφαλι σου ησυχο ;)

Δημοσ.

Εμένα όπως είπε και ο sheo πιο πολύ μου κάνει για δίσκος παρά τροφοδοτικό. Για αρχή αποσύνδεσε τον ένα δίσκο και κράτα μόνο αυτόν με το λειτουργικό να δεις αν συνεχίζει.

• Like 1
Δημοσ.

Εχω ηδη ελεγξει τον δισκο με HD sentinel και ειναι 100% σε ολα.

Το τροφοδοτικο για πανω απο 6 μηνες δουλευει αψογα κανενα προβλημα, εκτος αν την ακουσε αυτες τις μερες αλλα πρωτου το αλλαξω αν τελικα φταιει αυτο, πως ακριβως θα ειμαι σιγουρος? Διοτι αυτην την στιγμη δεν εχω τα χρηματα, περιμενω να πληρωθω, θα μπορουσα να το ελεγχω με καποιο τροπο? ή τουλαχιστον να ελεγχω τα υπολοιπα ωστε να πω οτι μενει μονο αυτο?

La_MoRt τι εννοεις να αφαιρεσω τον ενα δισκο?

Εναν σκληρο δισκο εχω μεσα οταν πηγαινω στο my pc βλεπω να λεει C και D ο οποιος D εχει μηδεν MB ειναι απολυτα κενος.

Δημοσ.

Νόμιζα ότι είχες 2 δίσκους. Ο μόνος τρόπος για να τσεκάρεις το τροφοδοτικό σου είναι να δοκιμάσεις με κάποιο άλλο. Η αλήθεια είναι όπως λένε και τα παιδιά από πάνω το τροφοδοτικό σου ίσως είναι ύποπτος για το όλο θέμα αφού τσέκαρες και το δίσκο σου. Όπως και να έχει είτε είναι είτε δεν είναι πρέπει κάποια στιγμή να το αλλάξεις να είσαι σίγουρος.

Δημοσ.

Έκανες καθαρή εγκατάσταση των windows και διαμόρφωση του δίσκου (format)

ή έκανες repair την εγκατάσταση των windows <- δεν είναι format.

Το τροφοδοτικό όπως σου είπαν και οι φίλοι πιο πριν, θα πρέπει

να βάλεις προτεραιότητα να το αλλάξεις.

Δημοσ.

Ελπίζω απλά να μην έχεις πέσει σε καμία περίπτωση ο δίσκος να δείχνει οκ και τελικά να μη δουλεύει σωστά γιατί το έχω δει και αυτό.

Δημοσ.

Εκανα καθαρη εγκατασταση των windows, αν και οταν τελειωνει μου λενε τα windows οτι κρατανε τα παλια windows σε ενα φακελο με ονομα windows.old, αυτο δεν ξερω γιατι το κανει.

Δυστυχως δεν εχει καποιος φιλος τροφοδοτικο επιπλεον για να το δοκιμασω, οποτε φανταζομαι η αλλαγη ειναι μονοδρομος μελλοντικα στις επομενες ημερες, ομως εχει εγγυηση 2 χρονια, θα μπορουσα να ζητησω αλλαγη?

Αν για τον δισκο μου λεει 100% υγεια και δεν ισχυει δυστυχως δεν το γνωριζω, υπαρχει αλλο προγραμμα να δοκιμασω?

Για μητρικη σκεφτηκα κι εγω οταν το keyboard δεν δουλευε... Δεν ξερω ειλικρινα.

Επιπλεον σημερα το πρωι μου εβγαλε αυτο το μηνυμα στην οθονη κατω δεξια:

Activate Windows, go to PC settings to activate windows.

Πηγα στα settings ομως δεν με αφηνει να το Ξετσεκαρω.

Δημοσ.

Τα windows που έχεις είναι αυθεντικά?

Έχω ακούσει πολλά πολλά κουλά να συμβαίνουν με σπασμένα.

Αυτό με το windows.old δεν το χω.

Στην αρχή του setup των windows κάνε διαμόρφωση/format στο δίσκο

να σβηστούν όλα.

Αν και απο τη συμπτοματολογία, μπορεί να φταίνε όλα δυστυχώς,

τουλάχιστον τα αποκλείσουμε το softwarικό κομμάτι που είναι τσάμπα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...