big7 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Κάποιοι λένε ότι μετά τις 5-6 φορτίσεις στρώνει η μπαταρία αλλά εσύ είχες μεγάλο battery drain. Θέμα λογισμικού πρέπει να ήταν, κάτι δεν πήγε καλά με το doze. Έχεις βάλει τη νεοτερή ενημέρωση Μαΐου? Λένε ότι βελτιώνει πολύ την αυτονομία. Επίσης αν θες μπες και στο myphone.gr, έχουν ξεχωριστό θέμα για το συγκεκριμένο κινητό και το έχουν αρκετά παιδιά εκεί.
26ska Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Το πορτοκαλι φωτακι που αναβε ειναι ενδειξη οτι δεν ειχε μπαταρια;
teo_3 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Για να μην ανοιγω αλλο θεμα,αν ξερει καποιος να μου απαντησει.Το κινητο χθες με 35% μπαταρια το αφησα το βραδυ κατα τις 1 και το πρωι σημερα ειχε κλεισει.Προσπαθουσα να το ανοιξω και αναβε μονο ενα πορτοκαλι φωτακι κατω.Αναψε τελικα μολις το εβαλα για φορτιση.Ειναι λογικο να τεζαρε ετσι η μπαταρια ενω ηταν σε αδρανεια μεσα σε μια νυχτα;Να κανω χρηση doa οσο προλαβαινω,μην μπλεξω με σερβις η να μην εχει παρει τα πανω της η μπαταρια,επειδη το εχω φορτισει μονο 2 φορες; Μιλαω για το nexus 5x. Το βάζεις σε Safe Mode και αν το πρόβλημα λυθεί τότε οφείλεται σε κάποια εφαρμογή που του πέρασες. Τις βγάζεις μία μία μέχρι να βρεις ποιά φταίει. Αν σε Safe Mode έχει drain, Hard Reset και το ξανατεστάρεις.
26ska Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Πως το βαζω σε safe mode; Επισης να αναφερω οτι ειχα στο κινητο προγγραμα antivirus avg,το οποιο και αφαιρεσα μετα το σκηνικο και μου ειχε χρησιμοποιησει το 27% της μπαταριας.Αυτο ειναι φυσιολογικο,να επαιξε καποιο ρολο;Επισης τετοιο προγραμμα το χρειαζομαι στο τηλεφωνο η το ταλαιπορω χωρις λογο; Επισης η αναβαθμιση μαιου που αναφερει ο φιλος πανω που βλεπω αν εχει περαστει;Λογικα ομως θα εχει αφου το πηρα τη σευτερα πουμας περασε.
teo_3 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Για διαδικασία safe mode δες εδώ.Είναι γνωστό ότι εφαρμογές τύπου antivirirus, διαχειριστές μπαταρίας, cleaners κλπ κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό. Να την βγάλεις πρώτη πρώτη και να μην την ξαναβάλεις.Το κινητό τσεκάρει απο μόνη της για τα updates και λογικά θα σε ενημερώσει. Στο About Phone θα δεις τι έχεις, όπως σε όλα τα Android.Συμβουλή δικιά μου, μια που είναι καινούργιο. Κάντο ένα Hard Reset, κάντου όλες τις ενημερώσεις και πέρνα μόνο τις απαραίτητες εφαρμογές που χρειάζεσαι χωρίς περιττές που και καλά θα σου κάνουν το κινητό καλύτερο ή ασφαλέστερο. Το κινητό πετάει ως έχει.
26ska Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Ευχαριστω πολυ για τις οδηγιες.Hard reset πως κανω και τι κανει αυτη η επιλογη;Σορυ για τις ερωτησεις,αλλα δεν το πολυεχω.
teo_3 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Τίποτα, να 'σαι καλά. Απλά ψάξε το σάιτ που σου έστειλα, τα έχει όλα. Δες εδώ
enigma84 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Πως το βαζω σε safe mode; Επισης να αναφερω οτι ειχα στο κινητο προγγραμα antivirus avg,το οποιο και αφαιρεσα μετα το σκηνικο και μου ειχε χρησιμοποιησει το 27% της μπαταριας.Αυτο ειναι φυσιολογικο,να επαιξε καποιο ρολο;Επισης τετοιο προγραμμα το χρειαζομαι στο τηλεφωνο η το ταλαιπορω χωρις λογο; Επισης η αναβαθμιση μαιου που αναφερει ο φιλος πανω που βλεπω αν εχει περαστει;Λογικα ομως θα εχει αφου το πηρα τη σευτερα πουμας περασε. factory reset αν θες να πεις ότι ξεκινάς από μηδενική βάση. Τώρα εφαρμογές τύπου antivirus και κυρίως task killer δεν πρέπει να μπαίνουν. Πόσο μάλλον όταν βλέπεις τόσο υψηλή κατανάλωση μόνο από το avg.
temitis Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Επειδή έχω και εγώ το συγκεκριμένο κινητό ...δεν είναι φυσιολογικό αυτό το battery drain.. εμένα όλο το βράδυ πέφτει 1%-2% περίπου..!Τις πρώτες μέρες γενικά έχει ένα θεματάκι η μπαταρία του αλλά μετά από 5-6 κύκλους στρώνει!Επίσης αν θες να το σκαλίσεις λίγο και να του περάσεις custom kernel και πιο συγκεκριμένα τον elementalx βοηθάει ΠΑΡΑ πολύ την μπαταρία..βγάζει άνετα 5-5μιση ώρες sot!
26ska Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Μήπως είναι οι πρώτες μέρες λοιπόν γιατί δεύτερα το αγόρασαν.Απλα επειδή υπάρχει το doa για 7 ημέρες μήπως να το γυριζα πίσω μην μπλεκω με σέρβις κτλ. Όσο για αυτό που μου λες για kernel κτλ δεν έχω ιδέα τη σημαίνει .
temitis Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Αν είχες περασμένο antivirus, task skiller και τα σχετικά κάνε ένα factory reset όπως είπαν και τα παιδιά πιο πάνω και άστο να κάνει 1-2κύκλους φόρτισης ακόμα..μετά θα δείς ότι το βράδυ βαριά να σου χαλάει 5% και αυτό δύσκολα γτ μπαίνει σε κατάσταση doze.
StigmaX Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Επειδή έχω και εγώ το συγκεκριμένο κινητό ...δεν είναι φυσιολογικό αυτό το battery drain.. εμένα όλο το βράδυ πέφτει 1%-2% περίπου..!Τις πρώτες μέρες γενικά έχει ένα θεματάκι η μπαταρία του αλλά μετά από 5-6 κύκλους στρώνει!Επίσης αν θες να το σκαλίσεις λίγο και να του περάσεις custom kernel και πιο συγκεκριμένα τον elementalx βοηθάει ΠΑΡΑ πολύ την μπαταρία..βγάζει άνετα 5-5μιση ώρες sot! Elemental x έχω κι εγώ, 5.5 ώρες δε βγάζει... Εκτώς και αν μετράμε μπαταρία χωρίς σιμ, WiFi κτλ να σου πω θα μπορούσε. Με αναμενα 4g WiFi στο τρίωρο παίζει, Άντε 3.5.
temitis Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Elemental x έχω κι εγώ, 5.5 ώρες δε βγάζει... Εκτώς και αν μετράμε μπαταρία χωρίς σιμ, WiFi κτλ να σου πω θα μπορούσε. Με αναμενα 4g WiFi στο τρίωρο παίζει, Άντε 3.5. Με σιμ εννοείται, WiFi και 3g και εφαρμογές όπως messenger, facebook ,viber κτλ,..μου βγάζει γύρω στις 4 ώρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα