DjVassel Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Και τι να παρω ρε παιδες;παω για το νεξους μου φαινεται.Τωρα εχω το σ3 μινι,το οποιο δεν χωραει τιποτα.Τωρα το νεξους που εχει το διπλασιο χωρο,ισως ειμαι οκ.Τι θεμα παιζει με το καλωδιο μεταφορας δεδομενων του βεξους; Καλα σε σχεση με το s3 mini Οτι και να παρεις θα σου φανει οτι βγηκες απο τη σπηλια στον πολιτισμο. Ειναι πολυ πολυ περιορισμενων δυνατοτήτων
AlienTechGR Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Για sony z3 τι λετε ???Έχουν φοβερή μπαταρία τα Xperia Z γενικά, και επίσης πολύ καλογραμμένο λογισμικό (ελαφρύ και bug-free). Η κάμερα του είναι καλή αλλά δε συγκρίνεται με του G4 ας πούμε, σε καμία περίπτωση. Γενικά είναι μια πολύ ολοκληρωμένη συσκευή με μειονέκτημα το κακό service της Sony στην Ελλάδα (ARVATO).
big7 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Για sony z3 τι λετε ??? Σε γενικές γραμμές πολύ καλό κινητό, κυρίως λόγω της μπαταρίας και του ότι δεν έχει κολλήματα. Όμως σε ποιότητα κατασκευής ακούγονται διάφορα παρ'ότι είναι αδιάβροχο υποτίθεται. Η κάμερά του για τα χρήματά του δεν είναι καλή... μέτρια όταν δεν τραβάς με ήλιο και για να έχει όλα τα καλούδια (hdr κτλ.) πρέπει να τραβάς στα 8mp... οπότε αν σε ενδιαφέρει η κάμερα το απορρίπτεις.Το service της sony είναι όντως άθλιο... Εγώ δεν θα την έπαιρνα με τίποτα, το μόνο που έχει παραπάνω από το nexus 5x είναι η μπαταρία και το γεγονός ότι παίρνει micro sd (που για εμένα δεν αποτελεί πρόβλημα). Εκτός από την κάμερα και το σερβις, μεγάλο μειονέκτημα για εμένα είναι ότι είναι μοντέλο του 2014. Με το nexus θα παίρνεις αναβαθμίσεις για τουλάχιστον 2 χρόνια, με κάποιο άλλο καινούριο κινητό θα παίρνεις επίσης για μεγάλο διάστημα, με αυτό πιθανόν να μην πάρεις καμία αναβάθμιση από εδώ και πέρα. Και αν κρίνω από το πόσο κράτησες το s3 mini ψάχνεις για ένα future proof κινητό.
Fulgore Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Παντως μην περιμενετε να δειτε πτωση τιμης στο 32αρι nexus 5x με μονο 3 καταστηματα να το εχουν στο skroutz. Για να μην μιλησω που στα ιδια χρηματα αγοραζεις το 6p. 1
DjVassel Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Εγω τα sony δε τα συμπαθω γιατι δεν εχουν καλη υποστηριξη σε αναβαθμισεις λογισμικου
Fulgore Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Εγω τα sony δε τα συμπαθω γιατι δεν εχουν καλη υποστηριξη σε αναβαθμισεις λογισμικου Αναλογα το μοντελο. Οσοι εχουν απο Z2 και πανω ειναι καλα(το Z2 κινητο αρχες 2014 και εχει Android 6). Το μονο προβλημα στα κινητα αυτα ειναι οτι ειναι ακριβα για αυτα που προσφερουν. Δεν γινεται πχ να βλεπουμε στο skroutz Ζ5 να κοστιζει ακριβοτερα απο το LG V10 και να εχει μολις 70ευρω διαφορα πλεον απο το Z5 compact. Το δε Z5 compact με οχι καλα(για τα χρηματα του)specs συνολικα και να πωλειται day one 400ευρω χωρις καν ακουστικα Κοινως η sony ειναι πουλαει ακριβα και δινει λιγα.
26ska Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Αγορασα τελικα το νεξους.Πρωτη φορτιση ποσο ρε παιδια;Επισης προστασια οθονης και θηκη απο που,γιατι πηγα σε μεγαλη αλυσιδα κ δεν ειχανε τιποτα για την συσκευη.
DjVassel Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Αγορασα τελικα το νεξους.Πρωτη φορτιση ποσο ρε παιδια;Επισης προστασια οθονης και θηκη απο που,γιατι πηγα σε μεγαλη αλυσιδα κ δεν ειχανε τιποτα για την συσκευη. Πληρη φορτιση θα κανεις απλα και μετα 2-3 πληρεις κυκλους φορτισης - εκφορτισης. Δε το αφηνεις ωρες, αυτα ισχυαν παλια
ziaba Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Εγω τα sony δε τα συμπαθω γιατι δεν εχουν καλη υποστηριξη σε αναβαθμισεις λογισμικου Πλάκα μας κάνεις η σονυ έχει πολύ καλή υποστήριξη στην σειρά Ζ + έχουν και πολυ καλη ανεπίσημη υποστήριξη
AlienTechGR Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Εγω τα sony δε τα συμπαθω γιατι δεν εχουν καλη υποστηριξη σε αναβαθμισεις λογισμικουΤην καλύτερη υποστήριξη έχει σε Android μετά την Google/Motorola... 2
Fulgore Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Αγορασα τελικα το νεξους.Πρωτη φορτιση ποσο ρε παιδια;Επισης προστασια οθονης και θηκη απο που,γιατι πηγα σε μεγαλη αλυσιδα κ δεν ειχανε τιποτα για την συσκευη. Λογικο οι ''μεγαλες''(κατα τα αλλα)αλυσιδες να μην εχουν τιποτα γιατι δεν την εχουν καν την συσκευη. https://www.skroutz.gr/search?keyphrase=nexus+5x
@topos Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Και τι να παρω ρε παιδες;παω για το νεξους μου φαινεται.Τωρα εχω το σ3 μινι,το οποιο δεν χωραει τιποτα.Τωρα το νεξους που εχει το διπλασιο χωρο,ισως ειμαι οκ.Τι θεμα παιζει με το καλωδιο μεταφορας δεδομενων του βεξους; Οταν ειχες πρωτοαγορασει το s3 mini ειχες θεμα χωρου? Γιατι εκει ειναι και η λουπα με το 5x. Πες σημερα βολευεσαι με τα 16gb, αυριο-μεθαυριο ομως?
26ska Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Τωρα το πηρα,τελειωσε.Σαφως το τηλεφωνο δεν εχει καμια σχεση με το μινι,η μερα με τη νυχτα.Για το χωρο πιστευω θα τα βολεψω,ειτε με μεταφορα ειτεμε το γκουκλ ντραιβ.
26ska Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Για να μην ανοιγω αλλο θεμα,αν ξερει καποιος να μου απαντησει.Το κινητο χθες με 35% μπαταρια το αφησα το βραδυ κατα τις 1 και το πρωι σημερα ειχε κλεισει.Προσπαθουσα να το ανοιξω και αναβε μονο ενα πορτοκαλι φωτακι κατω.Αναψε τελικα μολις το εβαλα για φορτιση.Ειναι λογικο να τεζαρε ετσι η μπαταρια ενω ηταν σε αδρανεια μεσα σε μια νυχτα;Να κανω χρηση doa οσο προλαβαινω,μην μπλεξω με σερβις η να μην εχει παρει τα πανω της η μπαταρια,επειδη το εχω φορτισει μονο 2 φορες; Μιλαω για το nexus 5x.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα