26ska Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Καλησπέρα,οτι λεει ο τιτλος.Εχω καταληξει μαλλον σε αυτά τα 2,οι ειδικότεροι για κατατοπιστε με παραπανω.Ποιο να προτιμησω?
KnightRider Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 LG G Flex2 γιατι: - καλυτερο chip (επεξεργαστη και καρτα γραφικων) - δεχεται καρτα μνημης microSD - εχει ραδιοφωνο ενω το άλλο οχι - Μπαταρια 3000mAh - IR Blaster (Υπερυθρες)
enigma84 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Nexus 5X. Από τις καλύτερες κάμερες στο αυτόματο, καλή αυτονομία, stock android όπου και με την ανάλυση που έχει ο 808 μια χαρά θα τα βγάλει (εδώ τα καταφέρνει στο πολύ καλό g4), υποστήριξη για καιρό. Τώρα usb type c & fingerprint sensor είναι ανάλογα το άτομο θετικό ή αρνητικό. Το flex 2 έχει καλύτερο μεν επεξεργαστή ο οποίος όμως έχει θέματα και πέφτει throttling. Έχει την sd & fm radio και καλύτερη αυτονομία. Το θέμα επομένως είναι οι διαστάσεις. Αν την παλεύεις με το flex 2 πας σε αυτό που είναι και ιδιαίτερο σαν σχέδιο και πιο φθηνό. Αν όχι πας σε 5Χ.
big7 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Ήμουν κι εγώ στο ίδιο δίλημμα και κατέληξα στο nexus 5x κυρίως επειδή πολλοί παραπανιούνται για την οθόνη του lg flex 2 (έχει βγάλει πολλά προβλήματα).Επίσης το nexus θα πάρει αναβαθμίσεις για τα επόμενα 2 χρόνια σίγουρα ενώ το flex είναι ήδη παλιό κινητό.
26ska Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Nexus λογω ελλειψης καρτας μνημης αποριπτεται.Και μπαινει στην εξισωση το g3,θα εμπαινε φυσικα και το g4,αλλα λογω των πολύ σοβαρων προβλημάτων που αναφερουν οι κάτοχοι,δεν μπλεκω.Λοιπον τι λετε?Μιλαω βεβαια για την 32αρα εκδοση του g3.
ziaba Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 κανένα γιατί και το g3 και το flex είναι επίσης προβληματικές συσκευές
DjVassel Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Ειχα nexus 5 και ημουν ενθουσιασμενος. Το 5x δε το δουλεψα για να εχω αποψη. Το flex το ειχαν 2 γνωστοι και το πουλησαν και οι 2, δεν μειναν ευχαριστημενοι
ziaba Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Ειχα nexus 5 και ημουν ενθουσιασμενος. Το 5x δε το δουλεψα για να εχω αποψη. Το flex το ειχαν 2 γνωστοι και το πουλησαν και οι 2, δεν μειναν ευχαριστημενοι η τελευταία απροβλημάτιστη συσκευή της LG
DjVassel Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Ναι πιθανον, και με το nexus 6 ειχα ακουσει πολλα προβληματα με φουσκωμενες μπαταριες κτλ
ikaruga24 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Καλησπέρα,οτι λεει ο τιτλος.Εχω καταληξει μαλλον σε αυτά τα 2,οι ειδικότεροι για κατατοπιστε με παραπανω.Ποιο να προτιμησω? Ανετα Nexus 5X. Το Flex 2 φαίνεται ότι έχει σοβαρά θέματα υπερθέρμανσης και με την οθόνη του οπότε είναι καλύτερα να κοιτάξεις αλλού.
big7 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Αν δεν σε ικανοποιούν τα 16gb (εμένα με φτάνουν γιατί είμαι συνηθισμένος από το s3 mini, έχεις 10gb ελεύθερα, άρα 2gb μουσική, 1gb φωτογραφίες, το πολύ 4gb εφαρμογές - στο s3 mini 0,8 gb εφαρμογές έχω - και τα ρέστα για ότι προκύψει) περίμενε να πέσει η τιμή της έκδοσης των 32gb (αν δεις την εξέλιξη τιμής στο σκρουτζ θα δεις ότι πέφτει. Και για το g3 δεν έχω ακούσει πολύ καλά λόγια, το έχει ένας φίλος μου και μου λέει ότι ζεσταίνεται πολύ και δεν έχει καλή μπαταρία. Άσε που είναι πολύ παλιό μοντέλο. Αν δεν παίζεις παιχνίδια μεγάλου μεγέθους και είσαι διατεθιμένος αν τραβάς βίντεο να τα μεταφέρεις στον υπολογιστή τότε δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα χώρου με το nexus 5x.
ziaba Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Ναι πιθανον, και με το nexus 6 ειχα ακουσει πολλα προβληματα με φουσκωμενες μπαταριες κτλ για lg μιλάμε τι σχέση έχει το nexus 6
DjVassel Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 για lg μιλάμε τι σχέση έχει το nexus 6 εγω δε μιλησα για lg. για nexus γενικως. Η Motorola το εβγαλε το 6. αλλα σε αντιθεση με τα δικα της τα moto g και moto x, το nexus ειχε πολλα θεματα
26ska Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Και τι να παρω ρε παιδες;παω για το νεξους μου φαινεται.Τωρα εχω το σ3 μινι,το οποιο δεν χωραει τιποτα.Τωρα το νεξους που εχει το διπλασιο χωρο,ισως ειμαι οκ.Τι θεμα παιζει με το καλωδιο μεταφορας δεδομενων του βεξους;
big7 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Στη συσκευασία σου δίνουν καλώδιο που έχει και στις δυο άκρες usb c. Ο υπολογιστής σου δεν έχει usb c οπότε είτε θα πρέπει να πάρει ένα καλώδιο usb c to usb 2 ή 3, ή θα πρέπει να πάρει έναν αντάπτορα usb c to micro usb ώστε να μπορείς να συνδέεις το καλώδιο που έχεις για το s3 mini.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα