GiannisKap Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Και θα επιμεινω για τις μνημες μια δοκιμη σε "auto", ποτε δεν ξερεις τι ενδεχομενως <ενοχλησει> σε manual.... -> CPU που ανεβαινει* / OC εχεις -> Μητρικη που να μπορει να τoν ανεβασει εχεις -> Cooler που να υποβοηθησει ΟC εχεις -> Μνημες ταχυτερες που να υποστηριξουν OC εχεις * απο+κλειεται o i5-760 να ταβανιαζει(!)...απο 2800@2940MHz μονο Έτσι το σκέφτομαι και γω.Δεν ξέρω τι μπορεί να μην του αρέσει.Δοκίμασα και χωρις να πειράξω οτιδήποτε σε ram . Τα ίδια πάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Απο bios ρε παιδια, οχι με προγραμμα. Ειδικα σε dfi. Θα την βρεις την ακρη, μικρο βημα την φορα. Καταρχην βαλε σε ολα στοκ ταση με το χερι και δες μεχρι που παει. Μετα τσιμπα ενα κλικ vcore και δες το νεο οριο. Επανελαβε ωσπου δεν διωρθωνει με μονο εξτρα vcore. Εκει δες τα vtt κτλ. Η dfi απο επιλογες αλλο τιποτα... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Αν ειχε το Ez Tuner v2.1 θα ειχε τελειωσει ηδη με καποιο αρχικο overclock(ενταξει σιγουρα οχι το πιο fine tuned) κι επισης θα λαμβανε πληροφοριες:δεν ειναι τυχαιο οτι το πολυαναφερουν, στα σχετικα threads για τη μητρικη Κατα τα λοιπα αν δωθει χρονος, εστω trial & error, αποτελεσμα θα υπαρξει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiannisKap Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Τίποτα παιδιά τσάμπα ο κόπος. :| Δεν ξέρω τι παίζει με την μητρική αλλά κάνω όλα συζητάμε εδώ και πάλι αν ξεπεράσω τα 149 νομίζω σε clock, παει να αναψει αλλα ουτε μπιπ κανει ουτε τιποτα.Βγάζει κωδικό D4 αν θυμαμαι καλα η μητρική στην οθονούλα που χει και μετα restart και bootloop. Τέλος παντων δεν ξερω τι μπορει να πηγαινει στραβά παντως εκτιμώ που θελήσατε να βοηθήσετε *Edit:Μόλις μου ρθε στο μυαλό κάτι.Λέτε να φταίνε οι ram?Που υποτίθεται ότι κάνουν αυτόματο oc όπως λέει η kingston?Πριν από αυτές είχα κάτι παλιές hyper x 2x2gb 1600 και θυμήθηκα ότι είχα κάνει oc στα 3.5 τον cpu χωρίς να αλλάξω ρεύματα κλπ. Επεξ/σία 12 Μαΐου 2016 από GiannisKap Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Κατεβασε τις ραμ βρε, φυσικα! Ισως κρεμανε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UltimateHD Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Και γω έχω την ίδια μητρική και χω το ίδιο θεμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiannisKap Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 @UltimateHD Ποιες ram έχεις?@Sheogorath Μωρέ να τις κατεβάσω,αλλά το θέμα είναι πως χαχα. Έχεις να προτείνεις κάτι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δυστυχώς εγώ το έχω σε 775. Ψάξε το BIOS. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arrows Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Απο bios ρε παιδια, οχι με προγραμμα. Ειδικα σε dfi. Θα την βρεις την ακρη, μικρο βημα την φορα. Καταρχην βαλε σε ολα στοκ ταση με το χερι και δες μεχρι που παει. Μετα τσιμπα ενα κλικ vcore και δες το νεο οριο. Επανελαβε ωσπου δεν διωρθωνει με μονο εξτρα vcore. Εκει δες τα vtt κτλ. Η dfi απο επιλογες αλλο τιποτα... Σε dfi με bios update μεσω windows πρέπει να έχεις αυτοκτονικές τάσεις παθών 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΤASOS Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Σου έχουν δώσε παραπάνω , αρκετό υλικό για διάβασμα. Δες τα link. Μπορείς όμως , να ξεκινήσεις με τα απολύτως βασικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntemis21 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 εχω δει φιλου τον i5 760 να τρεχει σταθερα σε 4.6ghzεγω προσωπικα εχω τον i5 750 με μια gigabyte p55 ud5 και τον εχω στα 210χ21 = 4.4ghz και τρεχει μια χαρα.μην ανεβασεις καθολου τις μνημες και εμενα μολις τις ανεβασω εστω και λιγο τρωω restart. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα