Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας παιδια ανοιγω αυτο το θεμα διοτι στο google δεν μου βγαζει κατι

θα ηθελα παρακαλω αν εχει αγορασει επιπλα απο 120 διοτι εχω στοχο να κανω δικο μου σπιτι και ισως τα αγορασω απο εκει

εχει αγορασει κανεις

ειναι ευχαριστημενος απο αυτα

καποιο αλλο καταστημα στη ιδια κατηγορια

για ενα και ενα εχει αγορασει κανεις

ευχαριστω για το χρονο σας ξερω οτι σας εχω ζαλησει λιγο

Δημοσ.

Ρε σεις, δεν το εχει διατυπωσει με τον καλυτερο τροπο, αλλα κοψτε την πλακα.

Εχει αγορασει κανεις απο τα 120, και αν ναι, ειναι ευχαριστημενος;

Αλλο αντιστοιχο καταστημα; (Προφανως δεν εννοεί ΙΚΕΑ).

Δημοσ.

Εχουν καταπληκτικο διαχειριστη στο fb. Πριν λίγες μερες διαφημιζαν εναν καναπε και έλεγαν "αλέκιαστος, μπλα μπλα, με 4 ανακλήσεις".

Οι 120 δεν ειναι ενας οποτε δεν μπορεις να βγαλεις ασφαλη συμπερασματα απο αλλους που εχουν παρει απο εκει στο θεμα ποιοτητας (καλα φαινονται παντως). Εμεις ειχαμε παει μια φορα και μας φανηκαν πολυ ακριβα και μεσοαστικα - ψευτομανταμε για τα γουστα μας. Αλλα ειναι και τι στιλ σου αρεσει.

Δημοσ.

Όπως είπε και η idomeneas οι 120 δεν είναι...ένας (δεν ξέρω βέβαια αν είναι και 120!!!).

Πολλοί κατασκευαστές και άρα πολλές και διαφορετικές προσεγγίσεις ποιότητας, design, κλπ. Συνεπώς κανείς δεν μπορεί να σου πει "καλοί" ή "κακοί" οι 120.

Τα Notos  για παράδειγμα (ή ο Hondos στην Ομόνοια, αλλά και όλα τα shops in a shop) έχουν μέσα μάρκες Timberland, Camel, Columbia αλλά έχουν και άλλες πιο οικονομικές. Τί μπορείς να πεις εκεί; Είναι ακριβά; Φθηνά; Καλά; Κακά;

Πάντως, για την ιστορία, πριν αρκετά χρόνια είχαμε πάρει ένα πτυσόμενο τραπέζι με αντίστοιχες καρέκλες από τους 120. Φοβερή κατασκευή/δουλειά, καρέκλες που αν και πτυσόμενες "στέκουν" άνετα σε σαλόνι και γενικότερα πολύ ποιοτικό το όλο πακέτο. Βέβαια το κόστος είχε τσούξει αρκετά αλλά απλά δεν είχαμε άλλη επιλογή καθώς υπήρχε θέμα χώρου.

Δημοσ.

Φίλε μου τα 120 είναι ένας τεράστιος εκθεσιακός χώρος που έχει-δεν ξέρω τώρα πριν μερικά χρόνια που πηγαίναμε εμείς είχε-120 κατασκευαστές επίπλων,που εκθέτουν-πωλούν τα έπιπλα τους.Εμείς είχαμε αγοράσει ένα καναπέ γωνία από ένα εκθέτη πολύ καλό,αλλά η τιμή ήταν τσουχτερή για τότε.Από αυτόν τον είδαμε μας άρεσε,τον πληρώσαμε και φύγαμε.Είναι Έλληνες κατασκευαστές και έχει ποικιλία και τιμές διάφορες.Καμία σχέση με τις ψευτιές ΙΚΕΑ κλπ.Εξαρτάται τι θες να φτιάξεις και τι χρήματα διαθέτεις.Πήγαινε μια βόλτα να δεις.Στο ένα και ένα δεν έχω πάει.

Δημοσ.

Το θέμα δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα. Μόνο όταν έχεις επιπλώσει σπίτι μπορείς να απαντήσεις αξιόπιστα.

Παράδειγμα. Μπορείς να πας για καναπέ στα ΙΚΕΑ με 400€, μπορείς και στα μαγαζιά της Κηφισίας με 15.000€.

Και οι 2 καναπέδες αξίζουν ξεκάθαρα τα χρήματα τους. Πως γίνεται η τιμολόγηση?

Το ξύλο απο το οποίο θα ήθελες να κατασκευαστεί ο σκελετός του καναπέ.

Το εσωτερικό υλικό των μαξιλαριών. Μπορεί να είναι αφρολέξ 2000 με 4000 (κατηγορίες πόσο μαλακό είναι) και αν προσθέσεις εσωτερικό τελείωμα με πουπουλα για πιο μαλακό να σου ανέβει η τιμή 500€. 500€ μόνο για το 0,5cm των εσωτερικών πουπουλων.!!!

Αν θες ο καναπές να έχει φανερή ραφή και στο τελείωμα των μαξιλαριών εκείνο το στρογγυλό φανερό σχοινάκι (δεν ξέρω πως το λένε) τότε προσθέτεις επιπλέον εργατοώρες γιατί αυτά γίνονται στο χέρι.

Αν θέλεις ακριβή κατηγορία υφάσματος ανεβαίνεις αρκετά 100άρικα απο το απλό.

Αν θες τα μαξιλάρια να ανοιγουν και να πλένεις το ύφασμα ανεβαίνει και άλλο. Υπάρχουν καναπέδες που τα υφάσματα δεν βγαίνουν και στο πίσω μέρος εσωτερικό μέρος είναι ραμμένα για να κερδίσεις μέτρα υφάσματος.

Αν απο την άλλη θες σχεδιαστή εξωτερικού, τότε είναι ακόμα πιο ακριβά.

Κυριολεκτικά ότι πληρώνεις παίρνεις. Δεν υπάρχει καλός και κακός.

Προσωπική μου επιλογή (και στο δικό μου βαλάντιο) οι καναπέδες του sofa company σε περιόδους εκπτώσεων.  Τα υπολοιπα όπως είπαμε είναι σχετικά

Δημοσ.

Ειχα αγορασει ...πρσφατα πριν απο ...29 χρονια σαλονι ,τραπεζαρια, κρεβατοκαμαρα  και συνθετο απο διαφορετικους βεβαια κατασκευαστες και αντεχουν μια χαρα ακομα αλλα ειναι και θεμα χρησης .

• Like 1
Δημοσ.

Ειχα αγορασει ...πρσφατα πριν απο ...29 χρονια

Χαχαχαχ και εγώ αυτό έλεγα να γράψω. Θυμάμαι κάπου του 94-95 που πήγαιναν οι γονείς μου για να αγοράσουν έναν καναπέ κρεβάτι.

• Like 1
Δημοσ.

και πριν απο ολα αυτα,

ξεφευγω λιγο,

να σκεφτεις αν το σπιτι θα χει μωρα, παιδια μεσα, αυτο αλλαζει ολο το σχεδιασμο..

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια σας

Θα συνεχίσω λίγο την ερευνα διότι θέλω καλά πράγματα για το σπίτι να πληρώσω μια φορά

Από είδα στο 120 βρίσκω κύριος καλά έπιπλα που τα βλέπω και άλλα μαγαζιά αναζητώντας τα από.την.μάρκα τους κύριος Γιατί κάθε έπιπλο έχει μάρκα και όνομα τα βρίσκω πολύ ποιο φτηνά στα 120 αν και έχει ακριβά και πολύ φτηνά φαίνεται όμως η ποιότητα έχουν Δωρεάν μεταφορικά και συναρμολόγηση

• Like 1
Δημοσ.

Σκέψου ότι τα παιδιά ειδικά αν έχεις έστω ένα αγόρι θα στα κάνει όλα... Μην πω... Όποτε πάρε κάτι φθηνό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...