Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα εχω ενα φορουμ gaming community (counter strike serevrs) τελος παντων ειδα οτι προσφατα καποιος ανοιξε δικο του forum με τα παντα αντιγραφη απο εμενα της κατηγοριες  τα rules ακομα και της περιγραφες μπορω να κανω κατι να μιλησω πχ με την εταιρια που hostarete καπου free στην hostinger ειναι και απο τι ειδα ειναι πολυ αυστηρη!!

Δημοσ.

Δε πιστευω να μπορεις να κανεις κατι αν δεν εχεις το copyright. Εξαλλου θα μπορουσε και ο ιδιος να πει πως σκεφτηκε ακριβως τα ιδια μιας και το θεμα που εχει το site ειναι κοινο με το δικο σου.

Χωρις πνευματικα δικαιωματα δε γινετε.

Δημοσ.

δηλαδη εσυ τι ακριβως περιμενεις να γινει αυτος θα πει εσενα εσυ θα πεις αυτον...τρεχα γυρευε εν ολιγοις

Δημοσ.

Δε με κατάλαβες... Που σου έκλεψε τους κανόνες του forum λέω... Απαράδεκτος!

Αλλά και εσύ βρε παιδάκι μου, αφού ξέρεις ότι υπάρχουν αλητήριοι, ρίξε ένα encryption UTF-256Mhz να μην αντιγράφεται με τίποτα... Και Print Screen να κάνει, κινέζικα θα εμφανίζονται...

Δημοσ.

καλησπερα εχω ενα φορουμ gaming community (counter strike serevrs) τελος παντων ειδα οτι προσφατα καποιος ανοιξε δικο του forum με τα παντα αντιγραφη απο εμενα της κατηγοριες  τα rules ακομα και της περιγραφες μπορω να κανω κατι να μιλησω πχ με την εταιρια που hostarete καπου free στην hostinger ειναι και απο τι ειδα ειναι πολυ αυστηρη!!

ontopic: Δεν μπορείς να κάνεις τιποτα. Στη νομοθεσία απαγορευεται η αντιγραφή λογοτυπων και κειμένων, οχι κατηγοριών. Αυτό που μπορείς να κάνεις ειναι να έχεις ενα καλό forum ώστε το αλλο να σβήσει. Λέγεται ανταγωνισμός, είναι υγιες και καλό για όλους. 

offtopic: Όταν εσύ άνοιξες το forum, σκέφτηκες μονος σου τις κατηγορίες; Δεν κοιταξες άλλα αντίστοιχα fora; Επισης οι όροι ειναι γραμμένοι από εσένα (ή το δικηγόρο σου) ή πήρες την κεντρική ιδέα απο αλλου;

Δημοσ.

Πείρα μία ιδέα δεν εκατσα να αντίγραφο όλα ένα ένα καλός ο ανταγωνισμός δεν λέω άλλα ο συγκεκριμένος ακόμα και τα εικονίδια από τα rank του forum που εφτιαξα μόνος πείρε

Δημοσ.

Αν κάποιος σε αντιγράφει με το χέρι, τότε κάθε φορά που κάνεις ένα άρθρο πάνε GWT και κάντο Fetch ώστε να γίνει Index. Έτσι, δεν θα κερδίσει τίποτα ο τυπάς. Μάλιστα καλό θα σου κάνει.

Υπάρχει όμως και η πιθανότητα να γίνεται αυτόματα. Έχω δει κατά καιρούς κάποιος να στήνει ένα mirror του φόρουμ σου, στον Server του. Δεν ξέρω πως γίνεται... αλλά υπάρχει τρόπος να το μπλοκάρεις αυτό... (δεν θυμάμαι πως)

Δημοσ.

Πείρα μία ιδέα δεν εκατσα να αντίγραφο όλα ένα ένα καλός ο ανταγωνισμός δεν λέω άλλα ο συγκεκριμένος ακόμα και τα εικονίδια από τα rank του forum που εφτιαξα μόνος πείρε

Στα λόγια μου έρχεσαι.

Σου ειπα τη λύση. Φρόντισε το forum σου να εχει ευχαριστημένους αναγνώστες και το άλλο είναι θέμα χρόνου να σβήσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...