Αρίμπα μουτσάτσος Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Χαίρεται θέλω να βάψω μαύρους δυο προφυλακτήρες από ενα παλιό αμάξι ο ένας φαναρτζής που ζήτησε 100 και μου ειπε οτι πρέπει να βγουν και να βαφτούν με πιστόλι γιατί με σπρει το χρωμα σε μια βδομάδα θα φύγει εννω ο άλλος μου το φτιάχνει με 60 και δεν θα τους βγάλει από πανω απλα θα μονώσει το αμάξι με εφημερίδες θα περάσει το πλαστικό με αστάρι θα τους βάψει με σπρει και θα ειναι τέλειο μου λέει και το χρώμα και θα κρατήσει για πάρα πολύ καιρό χωρίς κανένα θέμα. σε ποιον από τους δυο να το πάω, έχει κανένας μάστορας άποψη? Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soteras Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Λογικά αυτός με τα 100 θα βάλει τους προφυλακτήρες μάζι με αλλους που θα τύχουν στο φούρνο μέσα όπως λέν για σωστό βάψιμο.Τώρα τι να σου πω και ο πρώτος μπόρει να μην τους βγάλει καν γενικά οι φαναρτζήδες είναι λιγάκι λαμογιάκια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 100 ευρω για δυο προφυλακτηρες με σωστο βαψιμο δεν ειναι πολλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 100 ευρω για δυο προφυλακτηρες με σωστο βαψιμο δεν ειναι πολλα. ακριβως... τα 100 δε μου φτανουν ουτε για να βαψω τον εναν στην αθηνα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 ακριβως... τα 100 δε μου φτανουν ουτε για να βαψω τον εναν στην αθηνα... Βρισκεις και με 70-80 στην Αθηνα αν θελει μονο βαψιμο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dollyyy19 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 να τους πας σε οποιον σου πει οτι να κανει πλαστικοποιηση . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liakos1987 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Φίλε μου επειδή το μισό μου σόι είναι φανοποιοί και οι άλλοι μισοί είναι ναυτικοί. Αν μπορείς γράψε μου τι μοντέλο και τι μάρκα αυτοκίνητο είναι.. και πες μου αν οι προφυλακτήρες είναι χαρτί ή αν έχουν χτυπήματα, σπασίματα κτλπ.. Μία τιμή για χτυπημένους πχ προφυλακτήρες που ο μάστορας θα πρέπει να τους ξεμοντάρει δλδ να τους βγάλει, να στοκάρει, να τρίψει , να ασταρώσει, να ξανατρίψει, και μετά να βάψει, και να περάσει και 2 χέρια βερνίκι είναι το πιο σωστό και θέλει ώρα.. . Δηλάδή 80 ευρώ ο ένας π.χ προφυλακτήρας.. τώρα αν είναι μόνο βάψιμο χωρίς ζημιές κτλπ.. άντε να σου πάρει 50-60 για τον έναν αλλά με σωστή δουλειά.. ΟΧΙ ΠΧ ΘΑ ΤΟ ΜΟΝΏΣΩ ΘΑ ΠΕΤΑΞΩ ΑΣΤΑΡΙ ΚΑΙ ΒΆΨΙΜΟ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα