boogie_thief Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 εμένα μου φαίνεται πολύ πιο ξεκούραστο το μαύρο. δεν περίμενα να δω και θετικό σχόλιο για οτιδήποτε κάνει η google, η microsoft η οποιδήποτε "μεγάλο" κεφάλι του internet. ποτέ δεν θα καταλάβω την έχθρα που τρέφετε προς αυτές τις εταιρίες Φθονος ονομάζεται και έχουμε περισσευμα. Οταν ολα αυτα τα "μεγαλα"κεφαλια κανουν ακυρα πραγματα δηλαδη πως πρεπει να εκφραστουμε? Οταν η google εχει ενα youtube που μπαινει ολος ο πλανητης και το θεμα ταξινομηση/οργανωση βιντεο και ευρεση καναλιων ειναι στα χαμενα πως πρεπει να εκφραστουμε? Φθονος ειναι αυτο? Οσο αφορα το topic γνωμη μου ειναι οτι ειναι πιο ξεκουραστο και πιο εργονομικο το να υπαρχει η τριχρωμια που υπαρχει τωρα Αν θα ειναι μαυρο,μπλε,πρασινο, κοκκινο ή μωβ λιγο με ενδιαφερει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 "Ειδήσεις" insomnia ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphi Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Γενικότερη παρατήρηση έκανα, φαντάζομαι και ο φίλος που παρεθεσα. Κατά τα λοιπά, ή κριτική είναι θεμιτή όταν γίνεται καλοπιστα, διαφορετικα είναι χάσιμο χρόνου. Φυσικά και το youtube δεν είναι τέλειο, όπως και κανένα προϊόν/υπηρεσία. Αλλά αν συγκρίνουμε με τον ανταγωνισμό, νομίζω πως τα θετικά σχόλια θα έπρεπε να είναι περισσότερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα