fragment_ Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Συνήθεια είναι όλα. Κάτι πείρε το μάτι μ πως πειραματίζονται για αποχρώσεις του μαύρου παντού (βλέπε instagram) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Να πω και γω οτι μου αρεσει καλυτερα η μπλε γραμματοσειρα? Αλλα επι του πρακτεου κανεις δεν θα παει σε bing/yahoo/duckduckgo κοκ εξαιτιας του. Οποτε γκρινιαζουμε δεν γκρινιαζουμε το ιδιο της κανει της google και πρακτικα οποιασδηποτε εταιριας που ειναι σχεδων μονοπωλιο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mants118 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 first world problems... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Αυτό το θυμάμαι κάποια στιγμή που μου το έκανε πέρυσι και αναρωτιώμουν τί στο καλό παίζει. Πάντως τα μπλε είναι πιο καλά γιατί ξεχωρίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hariskar Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Άλλαξε ο Μανωλιός... Σπουδαίο πράγμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcos Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 θελουμε μαυρο φοντο! για να μην καιει πολυ η οθονη μας 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voodooman Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Προτιμώ το μπλε, αλλά πόσο δύσκολο είναι για την Google να μας δώσει μία ελάχιστη παραμετροποίηση στην εμφάνιση των προϊόντων της; Καταλαβαίνω τα περί εμφανισιακής ταυτότητας κτλ, αλλά ένα dark theme πιστεύω θα το ήθελε πολύς κόσμος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphi Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 εμένα μου φαίνεται πολύ πιο ξεκούραστο το μαύρο. δεν περίμενα να δω και θετικό σχόλιο για οτιδήποτε κάνει η google, η microsoft η οποιδήποτε "μεγάλο" κεφάλι του internet. ποτέ δεν θα καταλάβω την έχθρα που τρέφετε προς αυτές τις εταιρίες Φθονος ονομάζεται και έχουμε περισσευμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcos Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 γιατι αυτο το θεμα μου φαινεται κουτσομπολιστικο? σαν τι ρουχα φοραγε η μενεγακη οταν βγηκε απο το μαιευτηριο!!! και που χαλαω χρονο να γραψω σχολια εδω αισθανομαι χάλια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hariskar Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 εμένα μου φαίνεται πολύ πιο ξεκούραστο το μαύρο. δεν περίμενα να δω και θετικό σχόλιο για οτιδήποτε κάνει η google, η microsoft η οποιδήποτε "μεγάλο" κεφάλι του internet. ποτέ δεν θα καταλάβω την έχθρα που τρέφετε προς αυτές τις εταιρίες Προσωπικά δεν έχω καμία έχθρα, αλλά η είδηση μου φαίνεται ανάξια λόγου, μου φαίνεται γελοίο να ασχολούμαστε αν τα γράμματα είναι μαύρα ή μπλε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Baculas Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 θελουμε μαυρο φοντο! για να μην καιει πολυ η οθονη μας http://www.blackle.com/ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex1_kgr Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Περίεργο μου φαίνεται... Μαύρο φόντο με άσπρα γράμματα για οικονομία στα κινητά με OLED. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
web_assasin Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 ισως απλα μας φαινεται περιεργο,επειδη ειχαμε συνηθισει το μπλε. ισως αν το χρησιμοποιησουμε λιγο πριν το κραξουμε,τελικα να μας αρεσει. ισως παλι οχι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shinn Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 μαυρο στο μαυρο της google ... να το εκανε κανα μωβ/λιλα εκει μαλιστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ice25 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Να δεις που θα φάει και καμιά αγωγή για ψυχική οδύνη και θα της ζητάνε κάτι εκατομμύρια! πολύ καλή ιδέα!!! ψήνεσαι?ομαδική αγωγή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα