Hal9000 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Η Google φημίζεται για τις συχνές και μικρές αλλαγές που κάνει στα προϊόντα της, με την τελευταία να δημιουργεί όμως ήδη αντιδράσεις αν και διεξάγεται σε πειραματικό στάδιο. Η αλλαγή αφορά ίσως το σημαντικότερο προϊόν της εταιρείας, τη μηχανή αναζήτησης και την κεντρική σελίδα της εταιρείας, το Google.com, με τα αποτελέσματα να εμφανίζονται για πρώτη φορά με μαύρο χρώμα και όχι το κλασσικό μπλε που είχαμε συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια. Το μαύρο χρώμα σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές και εικόνες, χρησιμοποιείται μόνο στον τίτλο κάθε ιστοσελίδας που εμφανίζεται στα αποτελέσματα όμως υπάρχουν επιπλέον αλλαγές στην απεικόνιση των συνδέσμων και του μικρού κειμένου που συνοδεύει κάθε αποτέλεσμα. Αν και θεωρητικά, η αλλαγή είναι ανεπαίσθητη, εντούτοις πολλοί από τους χρήστες στους λογαριασμούς των οποίων έχει ενεργοποιηθεί δοκιμαστικά η αλλαγή, δε διστάζουν να εκφράσουν την πλήρη αντίθεσή τους με τα σχέδια της Google, χρησιμοποιώντας είτε τα forum υποστήριξης της εταιρείας είτε τα social media. Πολλά από τα παράπονα εστιάζουν στην ανάγκη να ξεχωρίζει άμεσα κάθε διαφορετικό στοιχείο ενός αποτελέσματος αναζήτησης, ενώ δε λείπουν και αναφορές περί κακής ψυχικής διάθεσης που προκαλεί το μαύρο χρώμα. Όπως ισχύει σε παρόμοιες περιπτώσεις, η αλλαγή σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ως μια ειλημμένη απόφαση, με τη Google να προχωρά σε δοκιμές προκειμένου να συγκεντρώσει όσα περισσότερα σχόλια μπορεί και να αποφασίσει για την υιοθέτηση ή μη της αλλαγής. Site: TheNextWeb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Α-πα-το 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 τσου.. πόνεσαν τα ματια μου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pro2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Μάντεξεεεεε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aledjo Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 και τα ads να παραμεινουν μπλε... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Μπα τα προτίμάω μπλε.Αυτές οι αλλάγες όπως και το logo ήταν fail Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 πωωωω σε μένα μου το κάνει στο κινητό και στο pc και δεν μου αρέσει καθόλου. Εγώ τα θέλω μπλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakalaki1992 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Πονανε τα ματια μας.... και ελεγα ειναι κακογουστο αστειο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rose21 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Καλύτερα σε μαύρο .Καποιοι που φοβούνται τις αλλαγές εδώ μέσα και έχουν μείνει ακόμα στα xp και chrome 11 ας μείνουν στο καλτ μπλε τους.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Να δεις που θα φάει και καμιά αγωγή για ψυχική οδύνη και θα της ζητάνε κάτι εκατομμύρια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Regulus Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 ???????? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nakligan Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Η αλήθεια είναι οτι δεν μπορείς να πεις οτι είναι και άσχημο, απλά το μπλέ είναι καλύτερο κατά την άποψη μου επειδή ξεχωρίζουν τα links. Κατά τα άλλα, θα μπορούσε απλά να υπάρχει δυνατότητα επιλογής... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakvas Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 προτεινω του χρονου να πειραματηστει στο κοκκινο Καλύτερα σε μαύρο .Καποιοι που φοβούνται τις αλλαγές εδώ μέσα και έχουν μείνει ακόμα στα xp και chrome 11 ας μείνουν στο καλτ μπλε τους.. ειναι δικαιωματους να μενουν οπου θελουν. και εγω τα xp θεωρω καλυτερα απο ολα αλλα τωρα δουλευω τα 7 8,1 και 10 . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
calculator Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Απαραδεκτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 εμένα μου φαίνεται πολύ πιο ξεκούραστο το μαύρο. δεν περίμενα να δω και θετικό σχόλιο για οτιδήποτε κάνει η google, η microsoft η οποιδήποτε "μεγάλο" κεφάλι του internet. ποτέ δεν θα καταλάβω την έχθρα που τρέφετε προς αυτές τις εταιρίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα