Giorgos F. Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2003 Ειχα να τον χρησιμοποιησω καιρο και τωρα που τον χρειαζομαι δε μπορω ενω πριν λειτουργουσε κανονικα!!! Τα χρ δεν τον αναγνωριζουν εντελως ξαφνικα. -Τον ανοιγω απο το κουμπι και δεν γινεται τιποτα.Τον κλεινω και μου γραφει μηνυμα οτι ο υπολογιστης δεν αναγνωριζει τη usb συσκευη. -Απο το κοντρολ πανελ , στο ''printers and faxes'' εχει εξαφανιστει το εικονιδιο του εκτυπωτη και δεν μπορω να κανω add printer. -drivers δε μπορω να βαλω. -Κανω εγκατασταση ξανα το software toυ εκτυπωτη και στο σημειο ''locate printer'' δεν βρισκει τη συσκευη. Τι φταιει ρε παιδια????
nakostyphoon Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2003 Τι μάρκα είναι ο εκτυπωτής ; Μήπως απαιτείται κάποια διαδικασία τύπου πρώτα βάζεις drivers μετά ανάβεις τον εκτυπωτή , μετά τον συνδέεις στο USΒ γιατί και εμένα ένας HP που έχω έτσι μου τον βρήκε.
Giorgos F. Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2003 HP DESKJET 3420. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΑΛΛΑ με προβληματιζει το γεγονοσ οτι ολα αυτα συμβαινουν εντελως ξαφνικα.
tzoulis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2003 Ψαξε DRIVERS στο INTERNET και πρώτα θα τους κάνεις εγκατάσταση και ΜΕΤΑ θα συνδέσεις τον εκτυπωτή.
andr3as Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2003 Δεν έχει σχέση με τους drivers σίγουρα. Θα κοιτάξεις τα καλώδια τροφοδοσίας (εάν έχει δεύτερο) και θα δεις αν λειτουργούν με την πατροπαράδοτη μέθοδο της δοκιμής άλλων καλωδίων και τέλος θα δεις και την πρίζα ή το πολύπριζο που έχεις (ποτέ δε ξέρεις) εαν δίνει ρεύμα.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.