Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πάντως το guildftpd το δοκίμασα σε δύο setup. Ένα με 10άρια και 8άρια και ένα με 10άρια και xp και μου δούλεψε και στις δύο περιπτώσεις σωστά.

Είπες ότι έχεις internet security. Κλείσε προσωρινά το firewall του προγράμματος γιατί πιστεύω ότι αυτό δε σε αφήνει. Το syncplify είναι και αυτό s(secure)ftp server και δε νομίζω να είναι ποιο απλό από το guild και μάλλον θα στο κόψει και αυτό το firewall.

Δοκίμασε πρώτα να δεις αν σου ανοίγει τοπικά δίνοντας την ip στον ίδιο υπολογιστή που τρέχει ο σέρβερ και δες αν έχεις πρόσβαση.

Δημοσ.

Βαζεις τον κωδικο διαχειριστη που ορισες πριν.

Μην τους μπερδεψεις, γραψε τους καπου.

http://i2.wp.com/kb.syncplify.me/wp-content/uploads/2014/03/icstep1.png?w=639

Ακυρο, κατι λειπει απο τον οδηγο...

Ακολουθησε τα βηματα εδω

Στο σημειο του χ509 φτιαξε δικο σου πιστοποιητικο

δεν έχω βάλει κάποιον κωδικό και δεν με αφήνει να κάνω τίποτα. Προσπάθησα να κάνω απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση και με βγάζει πάλι στο ίδιο το σημείο με τον κωδικό. 

Δημοσ.

Μου φαίνεται ότι τζάμπα παιδεύεσαι. Πρέπει να σε κόβει κάποιο firewall. Απενεργοποίησε το προσωρινά και δες αν μετά περνάει ο σέρβερ και σταμάτα να στήνεις σέρβερ γιατί αν δεν περνάει ο ένας, δε θα περάσει κανένας άλλος.

Δημοσ.

Μου φαίνεται ότι τζάμπα παιδεύεσαι. Πρέπει να σε κόβει κάποιο firewall. Απενεργοποίησε το προσωρινά και δες αν μετά περνάει ο σέρβερ και σταμάτα να στήνεις σέρβερ γιατί αν δεν περνάει ο ένας, δε θα περάσει κανένας άλλος.

Δοκίμασα αλλά πάλι το ίδιο. Μου εμφανίζει το ακόλουθο μήνυμα είτε firewall ενεργοποιημένο είτε όχι: 

image.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...