Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Redmi Note 3 Pro 2/16gb ή 3/32gb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο kimovil γιατί δεν κοιτάς!? Και είναι λάθος να κοιτάς τις τιμές σε €. Όπως και να'χει, η φθηνότερη τιμή από αξιόπιστο μαγαζί βλέπω στο 3/32GB είναι τα 198€, το silver μάλιστα και στο 2/16GB, το silver πάλι, στα 158€.

Δεν ηξερα τι ειναι αλλά τωρα που το ειπες το εμαθα.

Το Grey ψάχνω, απο eu warehouse (κατα προτίμηση).

Το HonorBuy το εμπιστευόμαστε ?

Δημοσ.

Παρε το απο vickmall να εχεις το κεφαλι σου ησυχο και γιατι το στελνουν γρηγορα αλλα και γιατι δε κανουν τους κινεζους εαν γινει τιποτα μετα.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι οκ απο παντου τα καλύτερα διαβάζω για αυτους,αλλά είναι πόσες μέρες out of stock και επίσης δεν τους λες φθηνους που μου χρεώνουν 9.5 ευρώ αν θέλεις το μαυρο :) ...

Επίσης απο vickmall μπορω να αγοράσω χωρίς να φορτώσω το balance, δηλαδή το κατάστημα τραβάει κατευθείαν απο τον λογαριασμό ή θέλει άλλη μέθοδο ?

Δημοσ.

Ναι τραβαει κατευθειαν απο το λογαριασμο.

Επισης 9,5 ακριβοτερο αλλα αυτα τα 9,5 θα τα θυμηθεις αν γινει τιποτα,γιατι θα εξυπηρετηθεις και δε θα μεινεις με κανα ελαττωματικο κινητο στο χερι.

Ουτε θα κανουν και καμια βδομαδα να στειλουν το κινητο οπως κανουν αλλοι.

Δημοσ.

Αμα ειναι τόσο καλοί στα aftersales(αχρείαστο ελπίζω) ναι βέβαια αξίζει.

Καλά λοιπόν, θα περιμένω μέχρι το τέλος της βδομάδας γιατι η γνωστή Selina είπε "xiaomi redmi note 3 pro grey will be in stock in EU warehouse in this week" να δω πόσο ακριβότερο θα είναι απο την Κίνα :-) . 

Δημοσ.

Απο το geekbuying δεν εχετε μεινει ευχαριστημενοι?

Εχω παραγγειλει 6 κινητα και ηταν ολα οκ, αλλα δεν εχει βγαλει κανενα προβλημα(παλι καλα εδω που τα λεμε..) για να τσεκαρω το aftersale support.

Παντως κ αυτο δινει 12 μηνες εγγυηση.

Δημοσ.

Από το minideal.net το οποίο έχει και Ευρωπαϊκή αποθήκη καμιά γνώμη ?

Νομίζω minideal και vickmall είναι από τα πιο αξιόπιστα από όσο διαβάζω. Και μάλιστα η Ευρωπαϊκή τους αποθήκη είναι Ελλάδα (Αιγάλεω νομίζω), και συνήθως στέλνουν σε 1-3 μέρες.

Δημοσ.

Δεν φαινετε ασχημη η ευρωπαικη αποθηκη του minideal.

Ενα 20ευρω παραπανω απο την κινα δεν ειναι καθολου ασχημα.

Αλλα να κανω 2ερωτησεις->

Α)Εαν παθει κατι το στελνεις στην ευρωπαικη αποθηκη η παλι πρεπει να παει κινα?

Β)Η αποδειξη θα ειναι Ελληνικη η Κινεζικη?

Δημοσ.

Δεν φαινετε ασχημη η ευρωπαικη αποθηκη του minideal.

Ενα 20ευρω παραπανω απο την κινα δεν ειναι καθολου ασχημα.

Αλλα να κανω 2ερωτησεις->

Α)Εαν παθει κατι το στελνεις στην ευρωπαικη αποθηκη η παλι πρεπει να παει κινα?

Β)Η αποδειξη θα ειναι Ελληνικη η Κινεζικη?

Απόδειξη!? Δεν παίρνεις απόδειξη. Αγοράζεις κανονικά και απλώς σου στέλνετε από την ευρωπαϊκή τους αποθήκη. Σε περίπτωση βλάβης πάει κίνα. Εδώ μόνο αποθήκη έχουν τα μαγαζιά.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...