giannisv6 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Καλησπέρα στην κοινότητα. Ενδιαφέρομαι για το κινητο του τίτλου αλλά εχω διχαστεί ανάμεσα στις 2 εκδόσεις με μόνη διαφορά τους την μνήμη, αντε και τα ~45 ευρώ ! Και τα δυο δέχονται εξωτερική μνήμη, νομίζω ειναι δύσκολο να γεμίσει ενας μέσος χρήστης τα "16gb" εφόσον δεν κατεβάζει τεράστια παιχνίδια και μετακινεί συχνα περιεχόμενο στην sd, σωστά ? 1. Κάποιοι λένε οτι αν θες να το κρατησεις 2+ χρόνια πάρε το 3/32. Αλλά γιατί τι θα άλλαξει (περαν του android 6 το οποιο λενε οτι ειναι καλυτερο και ισως χρησιμοποιεί λιγότερους πόρους απο το 5.1.1. )? 2. Υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές στις 2 εκδόσεις 2/16gb - 3/32gb ?Και ρωτάω για κάτι αισθητό και οχι τα points στο Antutu, επειδή σε ενα συγκριτικό στο youtube κατα το multitasking τα 2gb ξανά-φορτωναν την εφαρμογή απο το παρασκήνιο ενώ τα 3gb την είχαν ήδη στην μνήμη ... Τι λέτε ?
Zapee995 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Κάποιες εφαρμογές με τη πάροδο του χρόνου γίνονται όλο και πιο απαιτητικές οπότε κατ εμε κοίτα προς 3gb έκδοση, δες το σαν μια επένδυση που σίγουρα δε θα πάει χαμένη.
selianx Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Εγώ θα έπαιρνα την έκδοση με τα 3GB RAM, ανεξαρτήτου του μεγέθους του αποθηκευτικού χώρου, για το λόγο που αναφέρεις εσύ (Multitasking), αυτό που ανέφερε ο Zapee και την παραπάνω άνεση να έχεις ανοιχτά tabs στο browser.Από την άλλη, αν εσύ χρησιμοποιείς δυο-τρεις εφαρμογές στην καθημερινότητα σου που θες να εναλλάσσεσαι γρήγορα μεταξύ τους, θα μπορούσες να πάρεις και την άλλη έκδοση και να εξοικονομήσεις χρήματα.
giannisv6 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Επένδυση θα είναι έτσι κι αλλιώς, αλλά για Multitasking χρησιμοποιώ το pc .Εφαρμογές πλοήγησης, κανα μεγάλο παιχνίδι π.χ. θα μπορώ να μετακινήσω στην sd,ειναι θέμα κινητού αυτο ή της έκδοσης android ?Δεν θα έλεγα οτι ειμαι και απαιτητικός χρήστης, τύπου να τρέχω 10 εφαρμογές και να τις εναλλάσσω ρε παιδιά.Επίσης ειναι και συνήθως πιο δυσεύρετο απο οτι βλεπω το 3/32 λόγο ζήτησης.
@topos Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Ρεαλιστικα η εκδοση 2/16 ειναι περισσοτερο vfm.45 ευρω για αλλο ενα 1gb μνημης(ρεαλιστικα δεν πιστευω να τους κοστιζει ουτε 5ευρω) και μια απο τα ιδια για τα εξτρα 16ρομ. Απο την αλλη ο snap 650 φαινετε πολυ ικανος οποτε θα εχει διαρκεια και επιπλεων ερχοντε και επισημα (n)τα διπλα παραθυρα στα κινητα οποτε θα βρει χρησιμοτητα και το επιπλεων 1gb ram... Αν ειχαν μια διαφορα στο 25 ευρω θα λεγα ναι, τωρα για μια αυξηση της τιμης ~30% δισταζω. Εν τελη, πιθανοτατα εαν εισαι μεσος χρηστης μαλλων δεν αξιζει.
Dantε Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Παρε το 2αρι δε θα εχεις κανενα θεμα. Μια χαρα διαχειριζεται το android και τα 2 και τα 3 ακομα και το 1 γιγα. Να μη τρεξει εφαρμογη με 2 γιγα ραμ στα επομενα 3-4 χρονια,δεν υπαρχει περιπτωση.
kodorevi8ulis Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 θες dual sim ναι ή όχι ; θες να μην αναγκάζεσαι να βάζεις apps στην sd ναι ή όχι ; dante και τώρα τρέχει εφαρμογές το android με 1gb ram αλλά αν με ρωτούσες "να πάρω συσκευή με 1gb" θα σου απαντούσα (ευγενικά) "είσαι τρελός;" τα 45 που τα είδατε ; στα vick/minideal έχουν 30-33 ε δεν μπορεί κανένας να ξέρει την χρήση που θα κάνεις , απλά η λογική λέει ότι στα 1.5-2 χρόνια θα πεις κάποια στιγμή "γιατί δεν έδωσα 30ε να πάρω το μεγάλο;"
newsformobiles Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Εάν έχεις την δυνατότητα να πάρεις το 3/32, πάρτο, αλλιώς εάν δεν είσαι απαιτητικός και το 2/16 θα σε καλύψει.
Dantε Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Για να ρωταει για τα 40Ε προφανως θα το σκεφτεται να τα δωσει. Εμενα δε με ενοιαζαν τοσο πολυ και τα εδωσα. Απλα επειδη και στα 2 χρονια που αναφερεις ,το πιο πιθανο ειναι οτι θα εχει αλλαξει κινητο,εαν δε μπορει να τα δωσει,δεν εχει νοημα να τα δωσει. Παντως μια χαρα τρεχουν και τα κινητα με 1 γιγα τωρα. Ναι σε 2 χρονια ισως να εχουν καποια μικροθεματα,αν και παλι δυσκολο το βλεπω,μιας και συνηθως οι αναβαθμισεις τα γονατιζουν και οχι οι εφαρμογες. Δε θα εχει θεμα με τα 2 γιγα ακομα και σε 2 χρονια,ακομα και σε 3.
giorgos patsis Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ..ΜΟΛΙΣ ΕΚΑΝΑ ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ MINIDEAL ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ .. 1.Mark as gift and set low price to avoid any taxes 2.Install greek and english language for the menu and 3.Remove all chinese apps 4.Install google playstore 5. Include all free gifts 6.Include a EU adapter 7. Make sute it works properly 8.Send as soon as possible and send me my tracking number ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ EMAIL KAI KODIKO ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΠΩ..ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΡΩΣΙΚΑ
Zapee995 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Επίσης κάτι που δεν είπαμε, αν βάλεις δύο sim χάνεις την δυνατότητα επέκτασης αποθηκευτικου χώρου οπότε καλύτερα τα 32gb πάρα 16 χωρίς SD.
stevenosfp1999 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Να κάνω και εγώ την ερώτηση μου για να μην φτιάχνω άλλο θέμα. Redmi Note 3 Pro ή Mi4c και γιατί?
Zapee995 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Redmi note 3 pro χαλαρά, μεγαλύτερη μπαταρία, πιο απολαυστική οθόνη και αν το βρίσκεις σαν θετικό, fingerprint scanner. Επίσης αν χρησιμοποιείς μια sim έχεις και επεκτασιμο αποθηκευτικό χώρο μέσω κάρτας sd.
giannisv6 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Να κάνω και εγώ την ερώτηση μου για να μην φτιάχνω άλλο θέμα. Redmi Note 3 Pro ή Mi4c και γιατί? Note 3 pro λόγο αισθητά μεγαλύτερης μπαταρίας,οθόνης, fingerprint, και επεκτάσιμη μνήμη. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις ! 1 SIM θα χρησιμοποιώ επομένως η 2η θέση είναι για SD. Απαιτητικός χρήστης δεν είμαι απλά θέλω όλα να λειτουργούν σωστά. kodorevi8ulisΤο γκρι χρώμα θέλω. Η διαφορά σίγουρα δεν είναι 30€ Στο vickmall το 16/2 ειναι στα 174.70€ ενώ το 32/3 gb στα 218,38€ *1 Οι τιμές αυτες ειναι για αγορα απο Κίνα. *2 Επίσης το χρώμα γκρί το οποίο με ενδιαφέρει έχει καπέλο 9.5 € είτε είναι από Κίνα ή Ευρώπη. Στο minideal το 16/2gb ειναι 165€ και το 32/3gb στα 205€ *Eδω το γκρι δεν εχει εξτρα χρέωση. 2 ερωτησεις παρακαλώ πολύ. 1. Εφαρμογές/κανα μεγάλο παιχνίδι, βιντεο π.χ. θα μπορώ να μετακινήσω στην sd? Ειναι θέμα κινητού αυτό ή της έκδοσης android ? 2. Για το Vickmall εχω κανει την ερευνα μου για το ποσο αξιοπιστο ειναι. Αλλά για το minideal.net το ακουω ισως και 1η φορά επομενως πρεπει να μαθω απο δικες σας εμπειριες τι γνωρίζετε για αυτο το μαγαζί ??? ΥΓ Στα σχόλια πολλοί ζητάνε να σιγουρευτούν πριν την αποστολή οτι είναι η σωστή έκδοση με τον snap. , κάποιοι δηλαδή κατέληξαν με mediatek ? Επεξ/σία 11 Μαΐου 2016 από giannisv6
newsformobiles Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Note 3 pro λόγο αισθητά μεγαλύτερης μπαταρίας,οθόνης, fingerprint, και επεκτάσιμη μνήμη. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις ! 1 SIM θα χρησιμοποιώ επομένως η 2η θέση είναι για SD. Απαιτητικός χρήστης δεν είμαι απλά θέλω όλα να λειτουργούν σωστά. Η διαφορά σίγουρα δεν είναι 30 € Στο vickmall το 16/2 ειναι στα 174.70 € ενώ το 32/3 gb στα 218,38 € *1 Οι τιμές αυτες ειναι για αγορα απο Κίνα. *2 Επίσης το χρώμα γκρί το οποίο με ενδιαφέρει έχει καπέλο 9.5 € είτε είναι από Κίνα ή Ευρώπη. Στο minideal το 16/2gb ειναι 165 € και το 32/3gb στα 205 € *Eδω το γκρι δεν εχει εξτρα χρέωση. 2 ερωτησεις παρακαλώ πολύ. 1. Εφαρμογές/κανα μεγάλο παιχνίδι, βιντεο π.χ. θα μπορώ να μετακινήσω στην sd? Ειναι θέμα κινητού αυτό ή της έκδοσης android ? 2. Για το Vickmall εχω κανει την ερευνα μου για το ποσο αξιοπιστο ειναι. Αλλά για το minideal.net το ακουω ισως και 1η φορά επομενως πρεπει να μαθω απο δικες σας εμπειριες τι γνωρίζετε για αυτο το μαγαζί ??? ΥΓ Στα σχόλια πολλοί ζητάνε να σιγουρευτούν πριν την αποστολή οτι είναι η σωστή έκδοση με τον snap. , κάποιοι δηλαδή κατέληξαν με mediatek ? Στο kimovil γιατί δεν κοιτάς!? Και είναι λάθος να κοιτάς τις τιμές σε €. Όπως και να'χει, η φθηνότερη τιμή από αξιόπιστο μαγαζί βλέπω στο 3/32GB είναι τα 198€, το silver μάλιστα και στο 2/16GB, το silver πάλι, στα 158€. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα