Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@dr.fuzzy λογικό αυτό που λες ! Μιλούσα καθαρά για cpu

@atheatos αρχικά φιλε μου βρήκα λίγο έντονο τον λόγο σου .. Ίσως να είναι και ιδέα μου . Όπως και να εχει δεν είπα οτι δεν εχει μέτρα προστασίας το μηχάνημα απο μόνο του και οτι δεν μπορεί να δουλεύει στα όρια του αλλα όπως και να εχει είναι προτιμότερο ένα οποιοδήποτε μηχάνημα να δουλεύει σε χαμηλότερες θερμοκρασίες .. Τώρα για περί μούρες κλπ δεν θα μπω στην διαδικασία ...

Δημοσ.

To CPU core temperature θα ειναι το ίδιο είτε χρησιμοποιείς την εσωτερική είτε χρησιμοποιείς την εξωτερική GPU. Όμως επειδή το Intel GPU core ειναι μέσα στο ίδιο physical package με το CPU core, το package (το chip) θα ειναι πιο δροσερό οταν θα δουλεύει αντί αυτού η external GPU.

Δημοσ.

@dr.fuzzy λογικό αυτό που λες ! Μιλούσα καθαρά για cpu

@atheatos αρχικά φιλε μου βρήκα λίγο έντονο τον λόγο σου .. Ίσως να είναι και ιδέα μου . Όπως και να εχει δεν είπα οτι δεν εχει μέτρα προστασίας το μηχάνημα απο μόνο του και οτι δεν μπορεί να δουλεύει στα όρια του αλλα όπως και να εχει είναι προτιμότερο ένα οποιοδήποτε μηχάνημα να δουλεύει σε χαμηλότερες θερμοκρασίες .. Τώρα για περί μούρες κλπ δεν θα μπω στην διαδικασία ...

Είναι έντονος ο λόγος μου γιατί αν είναι προτιμότερο να μην κάνω την δουλειά μου για να κρατήσω το μηχάνημα σε χαμηλότερες θερμοκρασίες ,τότε συγνώμη δεν κάνω δουλειά αλλά κοροϊδεύω. Και επειδή τυγχάνει να έχω μια παραπάνω εμπειρία στα συγκεκριμένα μηχανήματα ,ουδέποτε είδα να καίγονται από cpu(εφόσον δεν συντρέχει άλλος λόγος πέρα του φόρτου) αλλά περισσότερα προβλήματα είχαν με την gpu.

Συγνώμη για το έντονο ύφος μου αλλά δεν καταλαβαίνω την λογική ,του παίρνω κάτι για να το προσέχω εγώ αυτό και όχι αυτό εμένα. Μερικοί είναι δούλοι των μηχανημάτων τους και όχι κύριοι αυτών.

Εδώ που τα λέμε ούτε σε αλλά κατώτερης ποιότητας laptop έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο να καίγεται ο επεξεργαστής λόγω φορτίου , εκτός και υπήρχε ζημιά πουθενά άλλου.

Τέλος πάντων, ίσως το παρακάνω και έχω βαρεθεί να ακούω τους άλλους να μου λένε ότι θα το κάψεις τα MacBook Pro και αυτα τόσα χρόνια να μην καίγονται , κόντρα στις προβλεψεις τους...

Ως τώρα δεν με έχει προδώσει κανένα MacBook Pro από επεξεργαστή όσο σκληρά και να το έχω πιέσει και δεν σκοπεύω να σταματήσω μέχρι να μου συμβεί κάποιο κάψιμο επεξεργαστή.

Αν εσύ έχεις εμπειρία από καμένο επεξεργαστή σε MacBook Pro και έχεις ενδείξεις ότι παθαίνει ζημιά δουλεύοντας στην μέγιστη απόδοση του , τότε δικαίως ανησυχείς για την προτιμότερη θερμοκρασία λειτουργίας. Έγω πάντως θα ανησυχούσα περισσότερο για την υγρασία που μπορεί να μαζέψει επειδή συνέχεια θα ήταν παγωμένο....

Δημοσ.

@dr.fuzzy εχει λογική αυτό που λες δεν το είχα σκεφτεί έτσι ..

@atheatos δεν σου είπε βρε να μην το χρησιμοποιείς στα όρια του το μηχάνημα .. Καλα κανείς και το λιώνεις .. Μια ερώτηση έκανα απλώς . Για παράδειγμα είχα δει σε MacBook Pro φίλου ναι παίζει κάτι σε age of empires δεν θυμάμαι τι ακριβώς , με το μηχάνημα σε φουλ στροφές ανεμιστήρα . Το μηχάνημα έκαιγε στην κυριολεξία .. Αυτό που λέω εγω είναι οτι ΕΓΩ δεν θα ήθελα το μηχάνημα μου να το έχω να ΚΑΙΕΙ για ώρες κάθε μερα για να παίζω παιχνίδια ... ( για να μην παρεξηγηθώ ο φιλος μπορεί να θέλει για άλλον λόγο την κάρτα ) . Όταν πρόκειται για δουλειά αλλάζει το θέμα .. Αλλα άμα είναι να το ζορίζω για παιχνίδια καλύτερα με αυτά τα χρήματα να κοιτάξω για κάτι άλλο

• Like 2
Δημοσ.

Nvidia θες να πεις

Όπα τα μπερδεύουμε... Για macbook με τα iris pro graphics λέμε ή με την ξεχωριστή Nvdia κάρτα γραφικών? εμενα πάντως την Nvidia GT 750m έχει πάνω αλλά δεν με καλύπτει και πολύ.. Θεωρώ εγνικά ότι στα macbook τα γραφικά είναι το "ελάτωμά" τους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...