Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια πηρα σημερα ενα tp-link td-w9970 vdsl 2 και δεν μπορω να το ξεκινησω δεν ανοιγει το ιντερνετ.

Εκανα ολες τις συνδεσεις καλωδια κτλ ανοιγω τη σελιδα του ρουτερ κανονικα μπαινω στο guide setup δινω τους κωδικους της wind και τιποτα. Δινω τους κωδικους και στα windows και παλι τιποτα. Εχω σπασει τα νευρα μου ολο το απογευμα.

Εχω κανει reset στο ρουτερ και περιμενω οδηγιες..δεν εχω ιδεα. Μπορει καποιος να μου πει τα βηματα για τη ρυθμιση?

Δημοσ.

Ειχα παθει κι εγω το ιδιο , ηταν βλαβη απο την μερια της Wind

Την επομενη μερα ενεργοποιηθηκε . Μιλα με Wind

• Like 1
Δημοσ.

Μιλησα με 1212 ενας μου ειπε να αλλαξω το πρωτοκολλο(pppoe σε a η το αντιθετο) δεν καταλαβα και πολλα βαριοταν να μιλησει και τον παρατησα.

Δημοσ.

Αν αγόρασες την συσκευή τότε το πιθανότερο είναι να λείπει η τιμή VLAN ID που για την Wind είναι 835.

Αν σου το έδωσε η Wind, είναι δικιά της ευθύνη να σε βοηθήσει.

• Like 1
Δημοσ.

Παρε ξανα , δουλεια τους ειναι 

Δηλωσε βλαβη

Εισαι ΘΕΟΣ .

Μιλησα με το 1212 τελικα το θεμα ηταν της wind μου αλλαξαν κωδικο και μπηκε κανονικα.!!! Σε ενα λεπτο ολα οκ.

Αν αγόρασες την συσκευή τότε το πιθανότερο είναι να λείπει η τιμή VLAN ID που για την Wind είναι 835.

Αν σου το έδωσε η Wind, είναι δικιά της ευθύνη να σε βοηθήσει.

Αγορασα τη συσκευη αλλα ηταν η τιμη αυτη που λες στα 835 απο πριν.

Παιδια 1000 ευχαριστω.

*Μολις εβαλα μπρος το vdsl για πρωτη φορα και μην με ρωτησετε για την ταχυτητα θα σας την πω μονος μου...50    :-)

Δημοσ.

Εάν έχεις την καλοσύνη πες μας για ποια περιοχή μιλάμε, γιατί περιμένω και εγώ από μέρα σε μέρα (Χαλανδριστάν εδώ) και έχω άγχος εάν θα έχω τουλάχιστον 46 που έχει ο από πάνω μου, φίλος μου στην vodafone.(Εμένα μου έδωσαν το zyxel. Για τζαμπάουα καλό μου φαίνεται). (wind εννοείται).

Δημοσ.

Εάν έχεις την καλοσύνη πες μας για ποια περιοχή μιλάμε, γιατί περιμένω και εγώ από μέρα σε μέρα (Χαλανδριστάν εδώ) και έχω άγχος εάν θα έχω τουλάχιστον 46 που έχει ο από πάνω μου, φίλος μου στην vodafone.(Εμένα μου έδωσαν το zyxel. Για τζαμπάουα καλό μου φαίνεται). (wind εννοείται).

Σημερα παρελαβα κι εγω το zyxel (ορθιο-d) απο wind αλλα καλυτερα θα ηταν το οριζοντιο (a)...   :fear:  

Ειμαι στου ζωγραφου εγω, μην αγχωνεσαι την ιδια ταχυτητα θα εχεις.

Με το καλο να συνδεθεις.

:-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...