Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπραβο στον Ολυμπιακο αλλα με 20'+ να απομενουν γιατι δεν κανεις φαουλ να εχεις εσυ την κατοχη;

Eκανε ο Διαμαντιδης μονο που θα ηταν αντιαθλητικο επειδη θα ηταν εκτος φασης και δεν εδωσαν κατι

Δημοσ.

Ωραιο ματς και ωραια σειρα ηταν με μεγαλα ματς.Δυστυχως ομως δεν καταφεραμε να το παρουμε για τον Μητσο μιας και ηταν τα τελευταια του παιχνιδια.

Μπραβο στον Ολυμπιακο για το Πρωταθλημα.

Αντιο Μητσαρα ευχαριστουμε για ολα.

• Like 8
Δημοσ.

Το φεραμε στα μετρα τους και το πηραν αξια. Στο τριποντο του Μαντζαρη ο θεος Αρτζι βαζει Χαραλαμπο να κανει μποξ αουτ, ενω εχει Χαντερ (και Ραντουλιτσα) στον παγκο. Αβυσσος η ψυχη. 

Δημοσ.

Τι να πει κανείς για το μεγαλείο αυτής της ομάδας και του παίχτη Σπανούλη.

Σήμερα ο θεός ήταν γάβρος και φάνηκε στο τρίποντο του Μάντζαρη και του Αγραβάνη.

Another day in work για τον Σπανούλη, όμορφες και οι εικόνες με τον αποχαιρετισμό του Διαμαντίδη στο ΟΑΚΑ.

Δημοσ.

Δεύτερη χρονιά χωρίς πρωτάθλημα.

Ας κανονίσουνε να βγεί κανάς Μπαλτάκος πάλι του χρόνου και να μιλάει για final 4.

Δημοσ.

Το ματς σήμερα το πήρε δίκαια ο γάβρος αλλα όχι το πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκός στον 2ο και κυρίως στον 3ο τελικό άξιζε την νίκη, και την νίκη την δώσαν οι διαιτητές και όχι οι παίχτες του. ένα +7 που θα ήταν +12 +13 στο 3ο ματς. Την διαφορά την κάναν οι διαιτητές στον 2ο και 3ο τελικό, οι ομαδες είναι ίσες.

εγλημα η τελευταία φάση, εκει κάνεις φαουλ στο +2 στην αρχη της φάσης για να έχεις και επίθεση, που δεν θα βάζαν καν τις βολές αυτοί εκτος του Σπαν.

Δημοσ.

Μεγαλη ματσαρα τετοια χαρα ειχα να νιωσω απο το πεταχταρι του γιωργαρου στο φφ, ευτηχως σημερα ημουν μονος οποτε μπορουσα ανετος να φωναζω σαν μλκς  :P

Δημοσ.

Απορώ πως μπορεί να νοιώθει ένας παναθηναικός σήμερα.  :devil:  :-D

Να τρώει το τυχερό 3π του Αγραβάνη,να γίνεται θαύμα στο 3π του Μάντζαρη σε σίγουρο κερδισμένο ματς και να τελειώνει με 3π του Σπανούλη...

Και επιπλέον να έχει και τόσο χάλια ομάδα..(κάτι που σχεδόν ισχύει και για εμάς για να λέμε την αλήθεια)

Το μόνο που με στεναχωρεί είναι οτι δεν έχουμε γκρίνιες για διαιτησίες βήματα κτλ...Δε μπορείς να το χαρείς έτσι.  :-D Έχουμε ξεμάθει στην ευγένεια. 

• Like 2
Δημοσ.

Να δωσω και εγώ τα συγχαρητρια μου στον ολυμπιακο, αν και ειμαι ενας πικραμενος παναθηναικος. Μακαρι να δουμε και αλλους τετοιους συναρπαστικους τελικους στο μελλον, και με τις υπολοιπες ομαδες πιο ανταγωνιστικες.

Υγ. Μπορουμε να συνεχισουμε να γραφουμε σε αυτο το θεμα για τις μεταγραφές τψρα ...

• Like 1
Δημοσ.

Συνέχισε να τους τρώς τα λεφτα Σπανούλη!! Δεν είσαι ηγέτης αγόρι μου, άντε σε καμιά Λάρισα να γλυτώσουμε απο σένα?

Υ.Γ. Στο τελευταίο σουτ πιστεύω το είδατε όλοι οτι ήταν βήματα... Δείτε ξανά τα πόδια του, κάποιο κουνιέται..!

Δημοσ.

ναι και ο τρακης τζεντλεμαν μαλλον ηρθε το τελος χαχα 

Πάντα είναι τζέντλεμαν,εξάλλου τα τελευταία χρόνια είναι στο μόνιμο ρόλο να συγχαίρει αντιπάλους.

Από ΤΣΣΚΑ και Κάχα μέχρι Ολυμπιακό.Να δούμε πότε η δικιά μας ομάδα θα πάρει συγχαρητήρια για κάτι,αν και μας έχω ξεγραμμένους από δω και πέρα.Ο τύπος ασχολείται με κάτι Σπάρτες και τους τρακόσιους....

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...