Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατι δε βαζετε νοβα ρε? Βτω αυτο που κανετε να ψαχνετε παρανομα λινκσ ειναι παρανομο

Εγω γιατι πληρωνω και νοβα και οτε tv δηλαδη?

δεν ειμαστε ολοι πλουσιοι ξερεις...

Δημοσ.

Eυχαριστώ όσους απαντήσατε για παίχτες που θα θέλατε στην ομάδα σας.

Και εγω θα ήθελα να δω στην Ελλάδα Ντε Κόλο, Αγιόν, Μπουρούση και φυσικά Νοβίσκι (αν αποφασίσει να τελειώσει τη καριέρα του στην Ευρώπη)

Σε άλλα που διάβασα πρόσεξα αυτο:

Δε φαντάζομαι να σοβαρολογείς έτσι; Ο Ολυμπιακός του Ιωαννίδη ήταν εξαιρετικός. Καθαρά λόγω τσόκο μπλόκο δεν πήρε πρώτος την τότε Ευρωλίγκα. Ως οπαδός του Παναθηναικου που υποθέτω οτι είσαι, 2 φορές τον συνάντησες σε ημιτελικό και τις 2 η διαφορά κλάσης παιχτών του ήταν που ηττήθηκε ο Παναθηναικός. Εξαιρετική ομάδα και έπαιζαν και ωραίο μπάσκετ. Ειδικά επι Τάρπλει (που φυσικά δεν αποφύγαμε να τους στιγματίσουμε με Μπέρι, Μπάνε, Σάβιτς κτλ :P ). Γενικά η 10ετια του 90 είχε ένα δυνατό Ελληνικο πρωτάθλημα με πολλούς και καλούς παίχτες να παίζουν στην Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός είχε έναν πολύ καλό κορμό που διαλύθηκε μετά το 98 (με αρχή τον Ντέγιαν που σας άφησε ξερούς μέσα στο ΣΕΦ :P :P )

Μπορειτε να υποστηρίζεται οτι θέλετε. Eίναι γεγονός οτι ο Παναθηναικός είχε ισχυρή εύνοια απο τη διαιτησία από το 2006 και μετά, διότι τότε τη χρειάστηκε. Νωρίτερα και για 10 χρόνια πλην 1-2 εξαιρέσεων δεν υπήρξε αντιπαλος στην Ελλάδα. Τέτοια σφυρίγματα και τέτοιο εξοφθαλμο σπρώξιμο δεν ειχαν δοθεί σε κανέναν μέχρι τότε. Ούτε στον ΠΑΟΚ, ούτε στον ΑΡΗ, ούτε στον γαβρο.

Για τωρα δεν έχω κατασταλάξει αν ευνοείται ο Ολυμπιακός. Οσο κάνει βηματα ο Σπανουλης άλλο τόσο κάνει και ο Διαμαντίδης σε φάσεις που δε τις δινουν οι διαιτητές και καλά κάνουν. Καιρος ειναι να φτιάξει προς το καλυτερο το μπάσκετ και να γινει θεαματικό.

Όταν θα απαγορευτεί και η άμυνα ζώνης και θα επιτρέπεται μονο το μαν 2 μαν θα δουμε καλύτερα πράγματα.

Πάντως δε λειτουργει υπερ του μέσου οπαδου που υποστηριζει οτι αδικειται ο ΠΑΟ το οτι φροντισαν να πετάξουν εκτος τους διαιτητές του β τελικου για....μια φάση, χωρις να δουν κατά παραδοχή τους τις προηγουμενες. Επίδειξη δυναμης κανουν?

Στην Ελλαδα υπάρχουν δυο στρατόπεδα αντίληψης όσον αφορά τα αθλητικά.

Αυτοί που θέλουν καθαρό και δίκαιο συναγωνισμό και απο την άλλη οι Ολυμπιακοί.

Όσον αφορά τα βήματα ο Διαμαντιδης όχι δεν κανει (δες τον κανονισμό που προφανώς δεν ξέρεις).

Ακόμα όμως και για κάποιο λόγο αν δεν θα έπρεπε να σφυρίζονται βηματα στον Σπανούλη σου τότε δεν θα έπρεπε να σφυρίζονται σε κανέναν.

Πες μας τώρα ένα λογικό επιχείρημα γιατί σφυριχτηκαν βήματα 2 φορές στο Ραντουλιτσα στο προηγούμενο παιγνίδι.

Δημοσ.

Δεν ειναι θεμα αδικιας, απλα ειναι ο τροπος που σφυριζονται πια τα βήματα. Ολοι οι διαιτητες στην ευρωπη δεν σφυριζουν τα βηματα που κανει ο σπανουλης και αλλοι γκαρντ. Ενω με τους σεντερ ειναι διαφορετικά εκει σφυριζουν ολα τα βηματα και ειναι πιο ανεκτικοι στο σκληρο μαρκαρισμα.

Αν δεις στο νβα στους αιφνιδιασμους σχεδον παντα κανουν βηματα στο πρωτο βημα, αλλα δεν το σφυριζουν ποτε.

Οσο αφορα παικτες που θελουμε να δουμε ειναι και ο αγιον που αναφερθηκε. Ξερουμε που θα καταληξει?

• Like 1
Δημοσ.

Θα ξεκινησω απο το τέλος με κάτι που έχω ξαναγράψει:

-Από παιδιά γνωριζουμε πως οταν κουνας σταθερό κάνεις βηματα. Ο Διαμαντιδης το κουνάει. Δεν ειναι σταθερό. Ειναι βηματα χωρις καμια αμφιβολία. Καλός δε το δινουν, καλός δε δινουν και του Σπανουλη, διοτι ειναι καιρός να γινει ένα update στο Ευρωπαικο μπάσκετ. Ο Ναβάρο τέτοια βηματα τα κάνει συνέχεια. Δε του τα σφυρίζουν στην Ισπανία, σπάνια του τα σφυρίζουν στην Ευρωπη.

Το πρώτο θέμα που θέτεις θα το δεχόμουν αν αναφερόσουν στο ποδόσφαιρο. Στο μπάσκετ, εισαι οπαδός της ομάδας που τη μια λέει οτι δε θα κατέβει στον τελικό επειδή αδικήθηκε και την άλλη πως αυτά τα κάνει μόνο ο αντίπαλος. Προπονητης φωνάζει για αδικία, παιχτες μιλάνε για δίκαιο αποτέλεσμα. Τέλος να μιλάμε για δίκαιο συναγωνισμό όταν καρατομούνται 3 διαιτητές για μια φάση ειναι τουλάχιστον αστείο. Και δε νομίζω οτι δεν έβαλε το χεράκι του σε αυτο ο μεγαλοπαράγοντας. Ας μη κοροιδευόμαστε. Επίδειξη δυναμης επειδή κάποιοι τόλμησαν να κάνουν λάθος.

Έχετε 2 ισάξιες ομάδες, τα ματς κρίνονται στις λεπτομέρειες και ασχολείστε με τη διαιτησία, η οποία δεν ειναι καλή διότι ο κόσμος στην Ελλάδα ασχολείται με σφυρίγματα που δε θα ειχε ασχοληθει κανεις Ευρωπαίος.

Τέλος εγώ νομίζω οτι ο Παναθηναικός παρόλο που έχει το μεινέκτημα αυτή τη στιγμη, έχει το ψυχικο σθένος να νικήσει τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ αλλά και στο ΣΕΦ. Ο Ολυμπιακός έχει μια τρομερή ητοπάθεια και η έλλειψη του Πριντεζη θα ειναι καθοριστικη.

Τέλος, αν λάβω υπόψη μου αυτό που ακουω απο φιλους παναθηναικους, ειτε χάσουν, είτε νικησουν, ο σκοπός ειναι να τιμηθει ο Διαμαντίδης. Οπότε θα παιξουν και χωρις άγχος. Πολυ ωραίο αυτο σαν νοοτροπία!

Οσο αφορα παικτες που θελουμε να δουμε ειναι και ο αγιον που αναφερθηκε. Ξερουμε που θα καταληξει

Μια προταση κάποιος. Ο ΠΑΟΚ με τέτοιο παιχτη σαν έπαιρνε τα σωβρακα :P

• Like 1
Δημοσ.

Στην Ελλαδα υπάρχουν δυο στρατόπεδα αντίληψης όσον αφορά τα αθλητικά.

Αυτοί που θέλουν καθαρό και δίκαιο συναγωνισμό και απο την άλλη οι Ολυμπιακοί.

Όσον αφορά τα βήματα ο Διαμαντιδης όχι δεν κανει (δες τον κανονισμό που προφανώς δεν ξέρεις).

Ακόμα όμως και για κάποιο λόγο αν δεν θα έπρεπε να σφυρίζονται βηματα στον Σπανούλη σου τότε δεν θα έπρεπε να σφυρίζονται σε κανέναν.

Πες μας τώρα ένα λογικό επιχείρημα γιατί σφυριχτηκαν βήματα 2 φορές στο Ραντουλιτσα στο προηγούμενο παιγνίδι.

Eίσαι δυστυχώς και άσχετος με το αθλημα και φανατισμένος..

• Like 1
Δημοσ.

Έχει παρακολουθήσει κανείς τη σειρά Άρης - ΑΕΚ? Ποιος είναι καλύτερος για 3η θέση?

Νομιζω η ΑΕΚ είναι πιο έτοιμη ομάδα, αν και ο ΑΡΗΣ ηταν τρομερός απέναντι στον Παναθηναικο.

• Like 1
Δημοσ.

Έχει παρακολουθήσει κανείς τη σειρά Άρης - ΑΕΚ? Ποιος είναι καλύτερος για 3η θέση?

Ο Αρης αυτοκτόνησε στα 2 πρώτα ματς όταν δεν κατέβηκε να παιξει μετά την έλλειψη συγκέντρωσης και τη χαλαρότητα μετα τη σειρά με τον Παο. Σαφεστατη απώλεια του μοναδικου καθαρού σεντερ της ομάδας  και ουσιαστικά του μοναδικου παικτη που δεν μπορούσε να λείψει, του Χάγκινς, γιατι δεν υπήρχαν τα κορμιά να τον αντικαταστήσουν. 

Στο 4ο ματς η Αεκ ήταν πιο συγκεντρωμένη. Το 3ο ματς ηταν παρωδία οπότε δεν εχει νοημα να το κριτικάρουμε. 

Γενικότερα δεν ειχαν νοημα περα από το γόητρο οι φετινοί μικροί τελικοι, όπως και μερικοι των προηγουμενων χρόνων αλλα οκ ειδαμε μερικα καλά παιχνίδια. 

• Like 2
Δημοσ.

προς harisv

Δείξε μου σε παρακαλώ κάποιον guard να κάνει συστηματικά βηματα (και τόσα πολλά γιατί εχει σημασία καθώς δίνει πλεονέκτημα) όπως ο Σπανουλης.

Αυτο που λες δυστυχώς δεν ισχύει. Πάρε τα τελευταία σημαντικά παιγνίδια της Ευρωλίγκας. Δες πόσες φορές δόθηκαν βηματα σε guard σε αγώνες που κρίθηκαν για ελάχιστους πόντους. Η σφύρας σε όλους η σε κανέναν διαφορετικά δημιουργείς προϋποθέσεις για να πας το αποτέλεσμα όπου γουστάρεις.

Προς xgol

Δεν μπαίνω σε τετοια διαδικασία καθώς δεν αξίζει πάντως είσαι 100% άξιος Ολυμπιακός

Δημοσ.

Αν μου επιτρέπεις να δωσω και εγω απάντηση. Ο Ναβάρο και ο Τεοντοσιτς ειναι παίχτες που κάνουν συστηματικά τέτοιου ειδους βηματα. Και καλά ο Ναβάρο που ξέρει να "κρυφτει" και ειναι γνωστο πως έχει μια γενικη ευνοια σε οτι κάνει. Ο Τεοντοσιτς, τον ξέρουμε και απο εδω.

Δημοσ.

Αν μου επιτρέπεις να δωσω και εγω απάντηση. Ο Ναβάρο και ο Τεοντοσιτς ειναι παίχτες που κάνουν συστηματικά τέτοιου ειδους βηματα. Και καλά ο Ναβάρο που ξέρει να "κρυφτει" και ειναι γνωστο πως έχει μια γενικη ευνοια σε οτι κάνει. Ο Τεοντοσιτς, τον ξέρουμε και απο εδω.

Ναβάρο 33 πόντοι πουθενά βηματα

https://youtu.be/hrqL4jxcOYk

Τεόντοσιτς 27 πόντοι πουθενά βηματα

https://youtu.be/xxn7mkPPO6I

Υπάρχει αντίστοιχη εμφάνιση Σπανούλη χωρίς βηματα;

Δημοσ.

Και βλέπω βήματα στα πρώτα 3 δευτερόλεπτα  :-D  :-D  :-D

Τελευταία τρίπλα κάνει έξω απο τη γραμμή του τριπόντου. Τέτοιο διασκελισμό ούτε ο Αντετοκούμπο.

• Like 1
Δημοσ.

Το βίντεο αυτο ειναι κομμένο δεν δείξει τις υποδοχές της μπάλας όπου εκει κανει συνήθως τα βήματα και κερδίζει πλεονέκτημα. Ακόμα και έτσι οι δυο πρώτες φάσεις ειναι βήματα

Δημοσ.

Αφού κάνει συνεχώς βήματα λοιπόν, ο Σπανούλης, για ποιο λόγο δε διαμαρτύρεται κανείς άλλος εκτός από τους Παναθηναϊκούς;; Και πέρσι, στο τρίποντο που έβαλε κόντρα στην ΤΣΣΚΑ στο τέλος, δεν έκανε βήματα (με την δικιά σας λογική πάντα);; Γιατί δε διαμαρτυρήθηκε κανείς;;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...