karditsara_ntip_myalo Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Στα πρώτα δύο ήταν καλούτσικη στα πλαίσια του φυσιολογικού (60-40 έδρα) για μένα. Μάζι σου για τα βήματα του Σπανούλη. Ναι μεν έχεις δίκιο για αυτό που λες για τη φάση του ΔΔ (που δεν ήταν επιθετικό φυσικά), θα ήταν διαφορετικό παιχνίδι, αλλά δεν ξέρεις ότι θα έχανε τη μια βολή ο Λοτζέσκυ (ή οποιοσδήποτε άλλος κέρδιζε το φάουλ), όπως έκανε. Στο 3ο σύμφωνω, όπως είπα ήταν κακή (και όχι και για τους δύο). Καλά τα λες και για τον Άρτζι. Δεν κατάλαβες μάλλον τι είπε. Δεν τα εξισώνει, απλά λέει τι πιστεύει ότι πιστεύουν αντίστοιχα οι βάζελοι και οι γαύροι, το οποίο με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο. Όχι κατά τη γνώμη μου σφαγή ήταν. Και σου λέω υπήρχαν και αρκετές παραπάνω από αυτές τις 14. Συμφωνώ ότι υπήρχαν και φάσεις που ευνοηθήκαμε, άλλα η διαφορά ήταν τεράστια imho. Και για το 2ο είπα ότι ο ΠΑΟ ήταν ευνοημένος συνολικά, μέχρι την τελευταία φάση στην οποία κρίθηκε το παιχνίδι, πως να το κάνουμε. Η ευλογία του Γιαννακόπουλου προφανώς του βγήκε εις βάρος του και το είχα πει, ότι ήταν χαζό όλο αυτό. Αλλά υπάρχουν και άλλα δυο πράγματα που θέλω να σταθώ. Πρώτον η συγγένεια του ενός διαιτητή με τον προπονητή του Ολυμπιακού στις μικρές ομάδες. Και δεύτερον το ντου στα αποδυτήρια, που τελικά τιμωρήθηκε με δυο χιλιάρικα. Προφανώς. Αυτή ακρίβως ήταν και απάντηση της ΚΑΕ στους Αγγελόπουλους που είπαν για το σερί. Ο προπονητής το έκανε στο προηγούμενο παιχνίδι, αλλά τώρα (δικαιολογημένα και) κακώς το έκανε Για τον πρόεδρο, ότι θέλει κάνει και τα λάθη που μπορεί να διορθώσει, μπορεί να το κάνει μόνο το καλοκαίρι και όχι τώρα. φιλικα , αν σκαλισεις διαιτησιες απο το παρελθον θα δεις πραγματικες σφαγες που θα φριξεις, τα οποια λαθη γινονται πλεον ειναι ατοπημα ,δεν θεωρω οτι εγινε κατι το εσκεμμενο .. αλλωστε ο διαιτητης που εχει δολο να σφυριξει υπερ της μιας ομαδας κανει μπαμ. δεν βλεπω τον λογο που μπορει να επηρεαστει ενας διαιτητης αν καποιο συγγενικο του προσωπο ειναι προπονητης σε μια ομαδα που σφυριζει , θα μπορουσε να δηλωσει κολλημα . ο σχινας ειναι δηλωμενος οπαδος του παναθηναικου γνωστο αυτο και εχει φωτογραφηθει με φανελα του παναθηναικου , λογικα δεν θα επρεπε να σφυριζει ντερμπι σωστα; λογοι ανησυχιας υπαρχουν οταν μαζευονται ανθρωποι της ομοσπονδιας με παραγοντες μονο της μια ομαδας οσο για την τιμωρια εχει δυστυχως δημιουργηθει δεδικασμενο απο τον γιαννακοπουλο που εχει κανει αρκετες φορες ντου στα αποδυτηρια των διαιτητων ,ακομα και εντος παρκε . και μιλαμε για προεδρο του παναθηναικου οχι τιποτα οργανωμενους οπαδους .
Gigamestin Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Παιδιά εγω που θέλω να δω του χρόνου τολιοπουλο-μουρατο να παίζουν ειμαι παράλογος?Θέλω να δω καββαδά ξανά.Αποψη μου οτι μονο με καλους Έλληνες και καλο Έλληνα προπονητή κάνεις δουλειά.Οι ξένοι ειναι αναλώσιμοι.Σκεφτείτε πότε ο παναθηναικός έκανε τις μεγαλύτερες επιτυχίες του οπως και ο ολυμπιακός αλλά και οι Άρης-Παοκ-Αεκ 1
margaritagr Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Ο Καββαδάς λογικά θα γυρίσει μετά τη φέρει η σεζόν που έκανε
Perfect Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Οι μη Ολυμπιακοί δείτε εδω το άρρωστα χαμηλό επίπεδο της αφρόκρεμας (σειρά επισήμων) γαυρων. Φυσικά ο εν λόγω μπιροκοιλιας κυκλοφορεί ανενόχλητος χωρίς καμία συνέπεια ενώ σιγουρα εχει και άποψη! http://www.newsone.gr/lifestyle/1019870-dite-opado-tou-olimpiakou-ena-vima-prin-rixi-sfaliara-ston-diamantidi-video
ms13 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) φιλικα , αν σκαλισεις διαιτησιες απο το παρελθον θα δεις πραγματικες σφαγες που θα φριξεις, τα οποια λαθη γινονται πλεον ειναι ατοπημα ,δεν θεωρω οτι εγινε κατι το εσκεμμενο .. αλλωστε ο διαιτητης που εχει δολο να σφυριξει υπερ της μιας ομαδας κανει μπαμ. δεν βλεπω τον λογο που μπορει να επηρεαστει ενας διαιτητης αν καποιο συγγενικο του προσωπο ειναι προπονητης σε μια ομαδα που σφυριζει , θα μπορουσε να δηλωσει κολλημα . ο σχινας ειναι δηλωμενος οπαδος του παναθηναικου γνωστο αυτο και εχει φωτογραφηθει με φανελα του παναθηναικου , λογικα δεν θα επρεπε να σφυριζει ντερμπι σωστα; λογοι ανησυχιας υπαρχουν οταν μαζευονται ανθρωποι της ομοσπονδιας με παραγοντες μονο της μια ομαδας οσο για την τιμωρια εχει δυστυχως δημιουργηθει δεδικασμενο απο τον γιαννακοπουλο που εχει κανει αρκετες φορες ντου στα αποδυτηρια των διαιτητων ,ακομα και εντος παρκε . και μιλαμε για προεδρο του παναθηναικου οχι τιποτα οργανωμενους οπαδους . H διαιτησία στο μπάσκετ τα τελευταία 10 χρόνια ήταν κατά γενική ομολογία ήταν υπέρ του Παναθηναϊκού (55-45). Η μόνη όμως φορά, που πραγματικά έχει δικαιολογία, για να μιλάει ο Ολυμπιακός, ήταν με τον Πεν, που όμως, όπως και είπε και πριν κάποιος άλλος, δεν ήταν σίγουρη η νίκη, γιατί δεν ξέρεις αν θα έβαζε τις βολές (θυμίζω Παπαλουκάς, Σλούκας, παρολίγον Λοτζέσκυ και άλλοι πιο παλιά), ή ότι στα 3 δευτερόλεπτα που έμεναν θα αστοχούσαμε, ή ότι και να γινόταν το 1-2 δεν ξέρεις ότι με την πίεση, ότι θα το τελειώναν στο Σεφ (θυμίζω πρόπερσυ 3-2 και γενικά σε πολλά do or die έχανε στο ΣΕΦ). Τώρα για τον 3ο τελικό τα είπα μην τα ξαναλέω και κουράζω, αυτή είναι η άποψη μου και δεν αλλάζει. Για τον Καρακατσούνη θα έπρεπε να δηλώσει κόλλημα και γενικά θα έπρεπε να τον έλεγχαν αυτόν και τους υπόλοιπους και να μην τον έβαζαν καν. Για τον Σχοινια δεν το γνωρίζω. Αν ισχύει, προφανώς και θα έπρεπε να του απαγορευθεί να διαιτητεύει αυτές τις δύο ομάδες. Για τον Βασιλακόπουλο ήταν παίχτης του Παναθηναϊκού τι να κάνουμε? Δεν ξέρω αν λες για άλλον, αλλά ένα βίντεο δεν λέει τίποτα, χωρίς να ξέρουμε την αλήθεια. Για τον Γαννακόπουλο συμφωνώ. Εννοείται θα έπρεπε να τον είχαν τσακίσει στα πρόστιμα και να του απαγορευθεί δια βίου η είσοδος στα γήπεδα. Όμως το να απειλούν οπαδοί και μπράβοι σε στυλ ριζούπολης, είναι ακόμα χειρότερο. Παιδιά εγω που θέλω να δω του χρόνου τολιοπουλο-μουρατο να παίζουν ειμαι παράλογος?Θέλω να δω καββαδά ξανά.Αποψη μου οτι μονο με καλους Έλληνες και καλο Έλληνα προπονητή κάνεις δουλειά.Οι ξένοι ειναι αναλώσιμοι.Σκεφτείτε πότε ο παναθηναικός έκανε τις μεγαλύτερες επιτυχίες του οπως και ο ολυμπιακός αλλά και οι Άρης-Παοκ-Αεκ Δίκιο έχεις. Ακριβώς για αυτό δεν πετυχαίνουν οι τούρκικες παρά τα λεφτά που βάζουν. Δεν έχουν καλούς και έμπειρους Τούρκους. Αυτό όμως μάλλον θα αλλάξει, γιατί οι νέες γενιές είναι σούπερ, εκτός αν φεύγουν για NBA κατευθείαν. Ειδικά τώρα που έχουν μικρύνει τα μπάτζετ. Και φυσικά έχουμε εξαιρετικούς προπονητές. Ο Καββαδάς, όπως είπαμε πριν, μια χαρά θα'ταν για την Ελλάδα και για βάθος στο ρόστερ. Ο Τολιόπουλος με είχε ενθουσιάσει στην Κρήτη, πολύ καλός. Θα πάρει καποίες ευκαιρίες στα εύκολα στην Ελλάδα. Ο Μουράτος δεν μ'αρέσει. Είναι μαχητής, παίχτης ομάδας, αλλά θέλει πάρα πολύ μεγάλη βελτίωση για να παίξει. Επεξ/σία 27 Μαΐου 2016 από ms13
Zerg13 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Οι μη Ολυμπιακοί δείτε εδω το άρρωστα χαμηλό επίπεδο της αφρόκρεμας (σειρά επισήμων) γαυρων. Φυσικά ο εν λόγω μπιροκοιλιας κυκλοφορεί ανενόχλητος χωρίς καμία συνέπεια ενώ σιγουρα εχει και άποψη! http://www.newsone.gr/lifestyle/1019870-dite-opado-tou-olimpiakou-ena-vima-prin-rixi-sfaliara-ston-diamantidi-video και πόσοι άλλοι είναι όρθιοι πίσω απ τα διαφημιστικά και προπηλακίζουν παίχτες και διαιτητές. Οσοι πήγαν να βγουν φώτο με ΔΔ που ίσως δεν ξαναπει ποτε σαν παίχτης στο ΣΕΦ, εξυβρίστηκαν. http://www.contra.gr/Columns/contra-epithesi/playoff/thn-epesan-se-opado-toy-olympiakou-gia-na-mh-fwtografhthei-me-ton-diamantidh.4081675.html http://www.basket247.gr/index.php/ellada/basket-league-a1/item/13503-paraligo-ksilo-metaksi-olimpiakwn-gia-xari-tou-diamantidi
Perfect Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 και πόσοι άλλοι είναι όρθιοι πίσω απ τα διαφημιστικά και προπηλακίζουν παίχτες και διαιτητές. Οσοι πήγαν να βγουν φώτο με ΔΔ που ίσως δεν ξαναπει ποτε σαν παίχτης στο ΣΕΦ, εξυβρίστηκαν. http://www.contra.gr/Columns/contra-epithesi/playoff/thn-epesan-se-opado-toy-olympiakou-gia-na-mh-fwtografhthei-me-ton-diamantidh.4081675.html http://www.basket247.gr/index.php/ellada/basket-league-a1/item/13503-paraligo-ksilo-metaksi-olimpiakwn-gia-xari-tou-diamantidi Και η μασκότ τσουκαλας όργωνε πάνω στην γραμμή.Πάντως ότι θα διάβαζα στην ίδια φράση "διαιτησία και υπέρ Παναθηναϊκού" απο μη άρρωστο γαύρο δεν το πίστευα! Τελικά η γκεμπελιστικη προπαγάνδα εχει φοβερή δύναμη. Στην πρώτη φάση του βίντεο (που αναφέρθηκε και πριν) ο κύριος Σπανουλης κάνει 9 βηματα! Ανάλογες παραβάσεις κάνει σε κάθε παιγνίδι ενώ ποτέ δεν χρεώνεται τίποτα. Έτσι και ο Μπακατσιας γίνεται Jordan https://youtu.be/sLyIInTDYuA
ms13 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Και η μασκότ τσουκαλας όργωνε πάνω στην γραμμή. Πάντως ότι θα διάβαζα στην ίδια φράση "διαιτησία και υπέρ Παναθηναϊκού" απο μη άρρωστο γαύρο δεν το πίστευα! Τελικά η γκεμπελιστικη προπαγάνδα εχει φοβερή δύναμη. Στην πρώτη φάση του βίντεο (που αναφέρθηκε και πριν) ο κύριος Σπανουλης κάνει 9 βηματα! Ανάλογες παραβάσεις κάνει σε κάθε παιγνίδι ενώ ποτέ δεν χρεώνεται τίποτα. Έτσι και ο Μπακατσιας γίνεται Jordan https://youtu.be/sLyIInTDYuA Η αλήθεια είναι ότι για τους οπαδούς το έχω προσέξει πολύ καιρό τώρα, αλλά δεν ήξερα αν ήταν επειδή επηρεαζόμουν. Και περισσότεροι είναι και σηκώνονται συνέχεια όρθιοι και κάνουν χερονομίες. Ε 50-50 δεν ήταν, πώς να το κάνουμε, αντικειμενικά. Αλλά λέω 55-45 και όχι 90-10, όπως στη μπάλα. Και είπα η μόνη φόρα, που μπορούν να μιλάνε ότι έχασαν την ελπίδα (και όχι το πρωτάθλημα) ήταν με τον Πεν. Ακόμα και το 10, αν θυμάμαι καλά που λέγαν πριν. Τότε δεν ήταν που είχαν βγάλει βίντεο οι Αγγελόπουλοι? Και από τις 10-12 φάσεις που είχε το βίντεο το 1/3 ήταν ότι να'ναι, συν 3-4 που αδικήσαν εμάς, οπότε συνολικά είχαν σφυρίξει λίγο παραπάνω από το φυσιολογικό υπέρ μας. Ε λοιπόν στον επόμενο αγώνα που χάσαμε 20 πόντους η διαιτησία ήταν χειρότερη εις βάρος μας.
Perfect Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Η αλήθεια είναι ότι για τους οπαδούς το έχω προσέξει πολύ καιρό τώρα, αλλά δεν ήξερα αν ήταν επειδή επηρεαζόμουν. Και περισσότεροι είναι και σηκώνονται συνέχεια όρθιοι και κάνουν χερονομίες. Ε 50-50 δεν ήταν, πώς να το κάνουμε, αντικειμενικά. Αλλά λέω 55-45 και όχι 90-10, όπως στη μπάλα. Και είπα η μόνη φόρα, που μπορούν να μιλάνε ότι έχασαν την ελπίδα (και όχι το πρωτάθλημα) ήταν με τον Πεν. Ακόμα και το 10, αν θυμάμαι καλά που λέγαν πριν. Τότε δεν ήταν που είχαν βγάλει βίντεο οι Αγγελόπουλοι? Και από τις 10-12 φάσεις που είχε το βίντεο το 1/3 ήταν ότι να'ναι, συν 3-4 που αδικήσαν εμάς, οπότε συνολικά είχαν σφυρίξει λίγο παραπάνω από το φυσιολογικό υπέρ μας. Ε λοιπόν στον επόμενο αγώνα που χάσαμε 20 πόντους η διαιτησία ήταν χειρότερη εις βάρος μας. Αγαπητέ ms13 αντικειμενικά όπως λες είσαι τελείως λάθος. Η μόνη παράγκα που υπήρξε στο μπάσκετ ήταν τα χρόνια του Ιωαννιδη που έδωσαν στον ανυπόστατο έως τότε όσφπ 5 τίτλους. Στη συνέχεια απο τον ερχομό των Αγγελοπουλων υπήρξε και υπάρχει ενα συνεχές και μόνιμο σπρώξιμο προς την ομάδα τους. Όσοι ασχολούνται με το μπάσκετ θα θυμούνται ότι αυτο αρχικά "δικαιολογήθηκε" με την βλακεία "να μην απογοητευτούν και τα παρατήσουν". Φέτος ήταν η χειρότερη χρόνια. Κέρδισαν ΠΑΟΚ,Άρη,Απόλλωνα,Κηφησιά με διαιτησία. Καθαρά θα ήταν στην 3 με 5 θέση! Όσο αφορά το χτεσινό, πέρα απο τα μόνιμα βήματα του Σπανούλη που αντιστοιχούν σε πάνω απο 15 πόντους τουλάχιστον (ασίστ, πόντους) το γνωστό κόλπο που εφάρμοσαν οι γκρι είναι η διαφορά στον τροπο σφυριγμάτων σε αμυνα επίθεση. Ατιμώρητο κατς στην αμυνα του όσφπ αέρινα φάουλ στην επίθεση. Το να αναπαράγουν τα ελεεινά ΜΜΕ (που γαυροκρατουνται γιατί ταΐζονται απο την παράγκα του ποδοσφαίρου) ηλιθιότητες περί ταχα εύνοιας του ΠΑΟ απο την διαιτησία δεν το κάνει και αλήθεια όσο και αν η επανάληψη επηρεάζει πολύ κάποιους. Δες την πεντακάθαρη φάση του Διαμαντίδη που βρήκαν τα γαβρομεσα να αντιπαραβάλλουν ταχα με τον χορό του Σπανούλη και θα καταλάβεις την σχέση των γαυρων με το άθλημα. Μια ερώτηση για τέλος: έχεις δει ποτέ άλλο παίχτη σε οποιοδήποτε πρωτάθλημα να κάνει 9! Βηματα και να μην σφυρίζονται; Μπορεί κάτι τέτοιο να αποδοθεί σε λάθος; 1
crom251 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Ε 50-50 δεν ήταν, πώς να το κάνουμε, αντικειμενικά. Αλλά λέω 55-45 και όχι 90-10, όπως στη μπάλα. Και είπα η μόνη φόρα, που μπορούν να μιλάνε ότι έχασαν την ελπίδα (και όχι το πρωτάθλημα) ήταν με τον Πεν. Ακόμα και το 10, αν θυμάμαι καλά που λέγαν πριν. Τότε δεν ήταν που είχαν βγάλει βίντεο οι Αγγελόπουλοι? Και από τις 10-12 φάσεις που είχε το βίντεο το 1/3 ήταν ότι να'ναι, συν 3-4 που αδικήσαν εμάς, οπότε συνολικά είχαν σφυρίξει λίγο παραπάνω από το φυσιολογικό υπέρ μας. Ε λοιπόν στον επόμενο αγώνα που χάσαμε 20 πόντους η διαιτησία ήταν χειρότερη εις βάρος μας. Κανεις λαθος. Δεν υπαρχει κανενα 55-45 υπερ του Παναθηναικου τα προηγουμενα χρονια. Στο παιχνιδι του non call, μονο στα τελευταια λεπτα εχουν γινει οργια κατα του Παναθηναικου για να μεινει ο Ολυμπιακος στο παιχνιδι. Μιλαμε για 5-6 λαθος σφυριγματα μονο τα τελευταια λεπτα και ενα παιχνιδι περιπατος εγινε ντερμπυ. Η προπαγανδα των γαυρων ομως απεδωσε και ολοι θυμουνται μονο το non call... Επισης το 2010 ειναι ενα αλλο μεγιστο παραμυθι. Η συγκεκριμενη σειρα επρεπε να ληξει με 3-0 υπερ του Παναθηναικου. Στο 2ο παιχνιδι στο ΣΕΦ εχουν γινει ΤΑ ΟΡΓΙΑ για να γινει το 1-1. Και μια σειρα ξαναθυμιζω που οι βολες ηταν 99-62 υπερ του Ουμπιακου. 99-62 και διαμαρτυρονται και απο πανω! Μονο και μονο τα στατιστικα να δει καποιος ολα αυτα τα χρονια μπορει να καταλαβει πως δεν υπηρχε η παραμικρη ευνοια υπερ του Παναθηναικου. Το μονο στατιστικο που θα αναφερω ειναι πως ο Ολυμπιακος εχει περισσοτερες βολες στα μεταξυ μας παιχνιδια στους τελικους. Πραγμα εντελως παραδοξο μιας και κατα γενικη ομολογια ο παναθηναικος ειχε πολυ καλυτερη ομαδα, ηταν ο μονιμος πρωταθλητης, ειχε παιχτες στο δυναμικο του που το λογικο θα ηταν να κερδιζουν περισσοτερα φαουλ και ομως ο μετριος Ολυμπιακος ειχε περισσοτερες βολες! Και τι θυμουνται ολοι? Τον Ολυμπιακο να διαμαρτυρεται για τις βολες!!! Η προπαγανδα σε ολο της το μεγαλειο. Μετα την βρωμικη εποχη επι Ιωαννιδη, το μονο πρωταθλημα που κρινει 100% η διαιτησια ειναι το φετινο οπου η σκουπα επρεπε να εχει ολοκληρωθει ηδη... 2
ms13 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Αγαπητέ ms13 αντικειμενικά όπως λες είσαι τελείως λάθος. Η μόνη παράγκα που υπήρξε στο μπάσκετ ήταν τα χρόνια του Ιωαννιδη που έδωσαν στον ανυπόστατο έως τότε όσφπ 5 τίτλους. Στη συνέχεια απο τον ερχομό των Αγγελοπουλων υπήρξε και υπάρχει ενα συνεχές και μόνιμο σπρώξιμο προς την ομάδα τους. Όσοι ασχολούνται με το μπάσκετ θα θυμούνται ότι αυτο αρχικά "δικαιολογήθηκε" με την βλακεία "να μην απογοητευτούν και τα παρατήσουν". Φέτος ήταν η χειρότερη χρόνια. Κέρδισαν ΠΑΟΚ,Άρη,Απόλλωνα,Κηφησιά με διαιτησία. Καθαρά θα ήταν στην 3 με 5 θέση! Όσο αφορά το χτεσινό, πέρα απο τα μόνιμα βήματα του Σπανούλη που αντιστοιχούν σε πάνω απο 15 πόντους τουλάχιστον (ασίστ, πόντους) το γνωστό κόλπο που εφάρμοσαν οι γκρι είναι η διαφορά στον τροπο σφυριγμάτων σε αμυνα επίθεση. Ατιμώρητο κατς στην αμυνα του όσφπ αέρινα φάουλ στην επίθεση. Το να αναπαράγουν τα ελεεινά ΜΜΕ (που γαυροκρατουνται γιατί ταΐζονται απο την παράγκα του ποδοσφαίρου) ηλιθιότητες περί ταχα εύνοιας του ΠΑΟ απο την διαιτησία δεν το κάνει και αλήθεια όσο και αν η επανάληψη επηρεάζει πολύ κάποιους. Δες την πεντακάθαρη φάση του Διαμαντίδη που βρήκαν τα γαβρομεσα να αντιπαραβάλλουν ταχα με τον χορό του Σπανούλη και θα καταλάβεις την σχέση των γαυρων με το άθλημα. Μια ερώτηση για τέλος: έχεις δει ποτέ άλλο παίχτη σε οποιοδήποτε πρωτάθλημα να κάνει 9! Βηματα και να μην σφυρίζονται; Μπορεί κάτι τέτοιο να αποδοθεί σε λάθος; Δεν μίλησα για παράγκα, για εύνοια είπα. Ε πίστευε, ότι επηρεάστηκα από άλλους, τι θες να σου πω? Για τα βήματα του Σπανούλη, το ξέρω ότι τα κάνει συνέχεια και δεν του δίνονται, όπως όμως και σε άλλους, αν και είναι και αντικανονικό και άδικο, γιατί τις μισές φορές κερδίζει πλεονέκτημα έτσι. Δεν θα διαφωνήσω και για τις Κηφισιές κλπ, απλά μιλάω στα μεταξύ τους που κρίνουν τίτλους. Θα μου πεις, αν είχαμε το πλεονέκτημα, δεν κρίνεται έτσι ο τίτλος? Ε ναι προφανώς. Απλά μιλάω γενικά. Όπως θα έλεγα, ότι ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη έχει πολύ καλύτερη διαιτησία από μας. Θεωρώ ακριβώς αυτό που είπε ο Soulseeker. Παραθέτω: Γενικά μιλώντας και οι 2 κάνετε ένα μεγάλο λάθος. Οι του ΠΑΟ νομίζετε ότι επειδή ο ΟΣΦΠ έχει κάνει πολλές «ομορφιές» στο ποδόσφαιρο (για να το πω ευγενικά) ότι θέλει να κάνει(ή κάνει ήδη) τα ιδιά στο μπάσκετ και οι του ΟΣΦΠ λόγω του άχτι σας από το ποδόσφαιρο (λόγο των ομορφιών που είπαμε) θέλετε να εξισώσετε διαιτητικά και μόνο τον μπασκετικο παναθηναϊκό με το ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό ώστε κλασσικά να μπορείτε να πείτε την αγαπημένη φράση του Έλληνα. «Ναι αλλά και εσείς…» Δεν φαίνεται καλά, αν είναι 9 ή λίγο λιγότερα, αλλά έχω δει Wade να κάνει 7.
Perfect Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δεν μίλησα για παράγκα, για εύνοια είπα. Ε πίστευε, ότι επηρεάστηκα από άλλους, τι θες να σου πω? Για τα βήματα του Σπανούλη, το ξέρω ότι τα κάνει συνέχεια και δεν του δίνονται, όπως όμως και σε άλλους, αν και είναι και αντικανονικό και άδικο, γιατί τις μισές φορές κερδίζει πλεονέκτημα έτσι. Δεν θα διαφωνήσω και για τις Κηφισιές κλπ, απλά μιλάω στα μεταξύ τους που κρίνουν τίτλους. Θα μου πεις, αν είχαμε το πλεονέκτημα, δεν κρίνεται έτσι ο τίτλος? Ε ναι προφανώς. Απλά μιλάω γενικά. Όπως θα έλεγα, ότι ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη έχει πολύ καλύτερη διαιτησία από μας. Θεωρώ ακριβώς αυτό που είπε ο Soulseeker. Παραθέτω: Δεν φαίνεται καλά, αν είναι 9 ή λίγο λιγότερα, αλλά έχω δει Wade να κάνει 7. Τα ρεκόρ του Σπανούλη δεν σπάνε! Κάπου έχω μια φάση που κάνει 10! Αν την βρω θα την βάλω.Ο μόνος που ξέρω εγώ και κάνει συστηματικά βηματα εκτός του Σπανούλη είναι ο lebron αλλα εκεί μιλάμε για 1 άντε 2 βηματα παραπάνω όχι 7-9! Ξαναλέω σε οποιοδήποτε μετριότατο guard αν δώσεις το αλάθητο να κάνει 5-7 βηματα και πόντους να μην βγάλει θα δώσει για πλάκα 10 ασίστ Είναι ντροπή ο τύπος τσεπώνει εκατομμύρια και αδικεί παίχτες που παλεύουν να διακριθούν και να βγάλουν το ψωμάκι τους με τους καλαματιανους που ρίχνει
ms13 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Κανεις λαθος. Δεν υπαρχει κανενα 55-45 υπερ του Παναθηναικου τα προηγουμενα χρονια. Στο παιχνιδι του non call, μονο στα τελευταια λεπτα εχουν γινει οργια κατα του Παναθηναικου για να μεινει ο Ολυμπιακος στο παιχνιδι. Μιλαμε για 5-6 λαθος σφυριγματα μονο τα τελευταια λεπτα και ενα παιχνιδι περιπατος εγινε ντερμπυ. Η προπαγανδα των γαυρων ομως απεδωσε και ολοι θυμουνται μονο το non call... Επισης το 2010 ειναι ενα αλλο μεγιστο παραμυθι. Η συγκεκριμενη σειρα επρεπε να ληξει με 3-0 υπερ του Παναθηναικου. Στο 2ο παιχνιδι στο ΣΕΦ εχουν γινει ΤΑ ΟΡΓΙΑ για να γινει το 1-1. Και μια σειρα ξαναθυμιζω που οι βολες ηταν 99-62 υπερ του Ουμπιακου. 99-62 και διαμαρτυρονται και απο πανω! Μονο και μονο τα στατιστικα να δει καποιος ολα αυτα τα χρονια μπορει να καταλαβει πως δεν υπηρχε η παραμικρη ευνοια υπερ του Παναθηναικου. Το μονο στατιστικο που θα αναφερω ειναι πως ο Ολυμπιακος εχει περισσοτερες βολες στα μεταξυ μας παιχνιδια στους τελικους. Πραγμα εντελως παραδοξο μιας και κατα γενικη ομολογια ο παναθηναικος ειχε πολυ καλυτερη ομαδα, ηταν ο μονιμος πρωταθλητης, ειχε παιχτες στο δυναμικο του που το λογικο θα ηταν να κερδιζουν περισσοτερα φαουλ και ομως ο μετριος Ολυμπιακος ειχε περισσοτερες βολες! Και τι θυμουνται ολοι? Τον Ολυμπιακο να διαμαρτυρεται για τις βολες!!! Η προπαγανδα σε ολο της το μεγαλειο. Μετα την βρωμικη εποχη επι Ιωαννιδη, το μονο πρωταθλημα που κρινει 100% η διαιτησια ειναι το φετινο οπου η σκουπα επρεπε να εχει ολοκληρωθει ηδη... Όπως εσύ και γω φωνάζουμε για τα βήματα του Σπανούλη, έτσι και οι άλλοι δικαιούνται να λένε για τον Πεν. Με ένα "αλλά", όπως έγραψα παραπάνω. Για το 10 το έγραψα στο προηγούμενο μήνυμα μου, παρά την ήττα με 20-25 πόντους υπήρχαν όργια. Δεν ξέρω αν θα κερδίζαμε, ούτε συ όμως, οπότε μην γίνεσαι υπερβολικός, γιατί μετά δεν σε παίρνουν στα σοβαρά. Για τις βολές συμφωνώ. Όχι ότι αδικούμαστε, αλλά ότι δεν γίνεται να διαμαρτύρονται για αυτό το θέμα, όταν πχ τώρα στο 2ο τελικό έχουμε Παππά, Ουίλιαμς, συν ΔΔ να κάνουν διεισδύσεις, Γκιστ, Ραντούλιτσα, Χαραλαμπόπουλο να ποστάρουν και από την άλλη Σπανουλή και Πρίντεζη και για τον δεύτερο τα φάουλ που δόθηκαν ήταν όλα μόλις έπαιρνε την μπάλα και αν την έπαιρνε έβαζε σχεδόν πάντα καλάθι. Απλή λογική. Δεν γινόντουσαν φάουλ στην κίνηση, για αυτό και ήταν ιδιαίτερα εύστοχος. Το λέω αυτό, επειδή από κάποιον ειπώθηκε πριν. Στην εποχή του Ιωαννίδη ήμουν μικρός και δεν μπορώ να σχολιάσω. Perfect έχεις δίκιο, αλλά και συ υπερβάλλεις. Πολλοί το κάνουν, 1-2 παραπάνω, όχι τα 9 που μέτρησες. http://www.eurohoops.net/el/featured-el/252205/ston-panathinaiko-o-pini-gkerson Τραγικό άμα συμβεί. Και να διώξει Άρτζι και να πάρει Γκέρσον...
Perfect Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Όπως εσύ και γω φωνάζουμε για τα βήματα του Σπανούλη, έτσι και οι άλλοι δικαιούνται να λένε για τον Πεν. Με ένα "αλλά", όπως έγραψα παραπάνω. Για το 10 το έγραψα στο προηγούμενο μήνυμα μου, παρά την ήττα με 20-25 πόντους υπήρχαν όργια. Δεν ξέρω αν θα κερδίζαμε, ούτε συ όμως, οπότε μην γίνεσαι υπερβολικός, γιατί μετά δεν σε παίρνουν στα σοβαρά. Για τις βολές συμφωνώ. Όχι ότι αδικούμαστε, αλλά ότι δεν γίνεται να διαμαρτύρονται για αυτό το θέμα, όταν πχ τώρα στο 2ο τελικό έχουμε Παππά, Ουίλιαμς, συν ΔΔ να κάνουν διεισδύσεις, Γκιστ, Ραντούλιτσα, Χαραλαμπόπουλο να ποστάρουν και από την άλλη Σπανουλή και Πρίντεζη και για τον δεύτερο τα φάουλ που δόθηκαν ήταν όλα μόλις έπαιρνε την μπάλα και αν την έπαιρνε έβαζε σχεδόν πάντα καλάθι. Απλή λογική. Δεν γινόντουσαν φάουλ στην κίνηση, για αυτό και ήταν ιδιαίτερα εύστοχος. Το λέω αυτό, επειδή από κάποιον ειπώθηκε πριν. Στην εποχή του Ιωαννίδη ήμουν μικρός και δεν μπορώ να σχολιάσω. Perfect έχεις δίκιο, αλλά και συ υπερβάλλεις. Πολλοί το κάνουν, 1-2 παραπάνω, όχι τα 9 που μέτρησες. http://www.eurohoops.net/el/featured-el/252205/ston-panathinaiko-o-pini-gkerson Τραγικό άμα συμβεί. Και να διώξει Άρτζι και να πάρει Γκέρσον... Είσαι πολύ μετριοπαθής πράγμα που είναι καλό εκτός ... αν ο άλλος σε κλέβει ξεδιάντροπα. Δεν υπήρξε καμία φάση με Πέν. Σε εκείνο το παιγνίδι αν άφηναν οι γκρι θα είχαμε κερδίσει 20 πόντους. Ποτέ δεν εχει νόημα να ασχοληθείς με μια φάση μεμονωμένα λάθη θα γίνουν όμως εδώ υπάρχει οργανωμένο σχέδιο. Πχ ο Σπανουλης στο ΟΑΚΑ κάνει 5-6 φορές βηματα και όλη η διαιτησία είναι σφαγιαστική. Ας έχαναν την τελευταία φάση και ας σφύριζαν σωστά στο υπολοιπο παιγνίδι. Τέλος πάντων στην Ελλάδα των μνημονίων η αλήθεια χαρακτηρίζεται υπερβολή. Ραντεβού την Δευτέρα να τιμήσουμε τον μεγαλύτερο έλληνα παίχτη και ας κάνουν οι γουρλοι να δικά τους
crom251 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δεν συγκρινονται το non call με τα βηματα του Σπανουλη. Στο 1ο παιχνιδι εχουν γινει τα οργια για να φτασεις εκει. Στο 2ο το μονο οργιο ηταν ο περιπατος του Σπανουλη. Για το 2010 μαλλον μπερδευεις τα παιχνιδια. Δεν υπηρχε ηττα με 25 ποντους. 79-72 εληξε το 2ο ματς. Καπου 30-8 βολες αν θυμαμαι καλα συν ενα σωρο αλλα φαλτσοσφυριγματα. Για τις βολες ολα αυτα τα χρονια το μονο σιγουρο ειναι πως προκειται για μεγα παραδοξο. Το να αδικηθηκε ο Ολυμπιακος ειναι προφανως ανεκδοτο. Για το αν αδικηθηκε ο παναθηναικος θα το εξεταζαμε αλλα δεν εχει ιδιαιτερη σημασια αφου τα σηκωναμε ετσι και αλλιως... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις