Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κι εγώ θέλω Μπουρούση. Βασικά θα θέλα Μπουρουση, Κεμ Μπιρτς κ έναν κοντό.. Επίσης ελπίζω Λοτζεσκι και Χακετ να μείνουν για πολλά χρόνια εδώ.

Τέλος, έχετε υπόψη ότι του χρόνου θες μεγάλο ρόστερ λόγω των περισσότερων αγώνων. Θα κρατούσα Στρομπερι για Ευρωλίγκα, τον θεωρώ πολύτιμο εργαλείο και παιχτεί που έχει υποτιμηθεί από τον προπονητή.

• Απαντ. 514
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κι εγώ θέλω Μπουρούση. Βασικά θα θέλα Μπουρουση, Κεμ Μπιρτς κ έναν κοντό.. Επίσης ελπίζω Λοτζεσκι και Χακετ να μείνουν για πολλά χρόνια εδώ.

Τέλος, έχετε υπόψη ότι του χρόνου θες μεγάλο ρόστερ λόγω των περισσότερων αγώνων. Θα κρατούσα Στρομπερι για Ευρωλίγκα, τον θεωρώ πολύτιμο εργαλείο και παιχτεί που έχει υποτιμηθεί από τον προπονητή.

Πολύ σωστό το ξέχασα, άρα παίζουν και τα σενάρια με Μποχωρίδη-Αγραβάνη ως 13ους και στην Ελλάδα να είναι 12αδα και να παίζουν.

Ο Στρόμπερυ δεν χώράει στον Ολυμπιακό. Στο 3 έχεις 3 παίχτες και στα γκαρντ θα έχεις Μάτζαρη, Χάκετ, Σπανούλη, μεταγραφή. Το προσόν του είναι η άμυνα και οι δυο πρώτοι είναι καλοί αμυντικοί. Αν τον κρατήσεις και δεν πάρεις παίχτη θα έχεις πρόβλημα στο σκοράρισμα, όπως φέτος. Μόνο αν έφευγε ο Παπανικολάου, που δεν έχει βρει τα πατήματά του,  θα χωρούσε, αλλά που να πάει? Δεν φεύγει.

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνώ απόλυτα σε ότι άλλο έγραψες, εκτός από αυτό.

Στο δεύτερο η διαιτησία σφύριζε, όπως συνήθως έδρα (όπως και στο πρώτο), αλλά στο τέλος έκρινε το παιχνίδι υπέρ του Ολυμπιακού. Αν θεωρείς ότι δεν είναι βήματα του Σπανούλη ή ότι δεν πρέπει να δοθούν, τότε είσαι λάθος και δεν μπορώ να σε πείσω.

Στο 3ο όμως ξεπέρασε κατά πολύ τα όρια της έδρας. Πραγματικά μπορώ να σου πω τουλάχιστον 20 φάσεις, που μας αδίκησαν.

Νομίζω παρεξήγησες. Δεν λέω ότι δεν είναι βήματα του Σπανούλη απλά προσωπικά δεν μένω εκεί. Εκτός του ότι ήταν δύσκολο να δοθούν δεν με πειράζει. Έγινε λάθος πάμε παρακάτω. Δεν θεωρώ ότι έγινε επίτηδες δηλ :)  Για το ΣΕΦ νομίζω ότι είναι υπερβολή ότι ξέφευγε από τα όρια αλλά οκ δεν θα χαλάσουμε εκεί.

Όσο για το ροστερ. Συμφωνώ για αυτούς που πρέπει να μείνουν. Όπως επίσης ότι αν μείνει ο Williams να είναι μέχρι 1εκ. το πολύ. Δεν μου αρέσουν αυτοί που θες όμως :P (εκτός του Μπουρούση και του Θαναση που ειπα και εγω)

Δημοσ.

Claver,ερτελ η σατορανσκι και Randolf η Augustin θα ηταν ιδανικοι για παναθηναικο. Αλλα εχουν απλησιαστο κασε για τα δεδομενα μας.

• Like 1
Δημοσ.

Όχι ρε συ δε λέω να μη πάρει Γκαρντ. Λέω να χει αυτούς που έχει τωρα, απλά στη θέση του Στρομπερι να πάρει κοντό και ο Στρομπερι να μείνει μπαλαντέρ.

Επίσης πολύ καλό 4ρι είναι ο τύπος του ερυθρού Αστέρα που τωρα δε θυμάμαι όνομα...

Δημοσ.

Claver,ερτελ η σατορανσκι και Randolf η Augustin θα ηταν ιδανικοι για παναθηναικο. Αλλα εχουν απλησιαστο κασε για τα δεδομενα μας.

claver:Λένε οτι εχει συμφωνήσει για 2 χρόνια με την ρεαλ

σατοράνσκι:εχει πρόταση απο nba

randolf:τα ιδια απο nba και τον θέλουν ομάδες τύπου csska

Augustin:Ο μονος ρεαλιστικός στοχος

Όχι ρε συ δε λέω να μη πάρει Γκαρντ. Λέω να χει αυτούς που έχει τωρα, απλά στη θέση του Στρομπερι να πάρει κοντό και ο Στρομπερι να μείνει μπαλαντέρ.

Επίσης πολύ καλό 4ρι είναι ο τύπος του ερυθρού Αστέρα που τωρα δε θυμάμαι όνομα...

Μιτροβιτς μήπως?

Ο Στρόμπερι οπως είπε και κάποιος πιο πάνω θα μείνει γιατι με το νεο φορμάτ της ευρωλιγκας θές πολλους παίχτες.Δεν είναι κακός πάντως.

• Like 1
Δημοσ.

Νομίζω παρεξήγησες. Δεν λέω ότι δεν είναι βήματα του Σπανούλη απλά προσωπικά δεν μένω εκεί. Εκτός του ότι ήταν δύσκολο να δοθούν δεν με πειράζει. Έγινε λάθος πάμε παρακάτω. Δεν θεωρώ ότι έγινε επίτηδες δηλ :)  Για το ΣΕΦ νομίζω ότι είναι υπερβολή ότι ξέφευγε από τα όρια αλλά οκ δεν θα χαλάσουμε εκεί.

Όσο για το ροστερ. Συμφωνώ για αυτούς που πρέπει να μείνουν. Όπως επίσης ότι αν μείνει ο Williams να είναι μέχρι 1εκ. το πολύ. Δεν μου αρέσουν αυτοί που θες όμως :P (εκτός του Μπουρούση και του Θαναση που ειπα και εγω)

Ναι για το δεύτερο δεν αντιλέγω, δεν είπα ότι έγινε επίτηδες, απλά εν τέλει το παιχνίδι κρίθηκε από μια από μια λάθος (μη) απόφαση και όχι από ένα μεγάλο σουτ. Αυτό είπα και γω μετά το ματς ("πάμε παρακάτω").

Για το τρίτο όμως διαφωνώ, ήταν κάκιστη η διαιτησία και θύμισε αντιστοιχες με Μπάρτσα εκτός στα playoffs το 11 και το 13 και πλησίασε, αλλά δεν έφτασε την διαιτησία που είχαμε το 12 στο F4 με την Cska.

Ανέβασε και βίντεο ο Sopist, που βρήκε μόνο 14 φάσεις. :P

https://www.youtube.com/watch?v=sLyIInTDYuA&app=desktop

Όπως σου είπε ο Gigamestin, ο Σβεντ πανάκριβος με συμβόλαιο, ο Σάριτς πάει Sixers, ο Βεζένκοφ θα ήταν κάλη περίπτωση για να εξελιχθεί μαζί με Γιάνκοβιτς-Χαραλαμπόπουλο, αλλά έτσι δεν θα είχες κάποιον πραγματικά καλό στο 3 και επίσης δεν θα τον άφηνε η Μπάρτσα.

Ο Κουζμίνσκας είναι όντως καλή περίπτωση, αλλά δεν ξέρω αν είναι εφικτή και επίσης λένε ότι θέλει να πάει NBA (ακόμα και για summer league).

Για ποιον άλλο διαφωνείς από αυτούς που είπα? Για τα γκαρντ σου πα και 10 παίχτες για να διαλέξεις :P

Αυτό ακριβώς.

claver:Λένε οτι εχει συμφωνήσει για 2 χρόνια με την ρεαλ

σατοράνσκι:εχει πρόταση απο nba

randolf:τα ιδια απο nba και τον θέλουν ομάδες τύπου csska

Augustin:Ο μονος ρεαλιστικός στοχος

Μιτροβιτς μήπως?

Ο Στρόμπερι οπως είπε και κάποιος πιο πάνω θα μείνει γιατι με το νεο φορμάτ της ευρωλιγκας θές πολλους παίχτες.Δεν είναι κακός πάντως.

Να προσθέσω για τον Ράντολφ ότι εκτός από περιζήτητος και ακριβός, μόνο αν διώχναμε τον Γκιστ θα χωρούσε. Αλλά πάρα πολύ δύσκολο να συμβούν και τα δύο.

Μάλλον για τον Μίλερ λέει, που είπα και γω πριν.

Τον Μίλερ λες?

Δεν διαφωνώ για την χρησιμότητα του ως μπαλαντέρ, αλλά να πληρώνεις 400k για έναν παίχτη που θα ναι εκτός 12αδας στην Ευρώπη και στην Ελλάδα δεν θα μπορεί να παίζει ως 7ος ξένος, δεν αξίζει πιστεύω.

Επίσης καλό 4-5 και για τους δύο θα ταίριαζε , ο Σενγκέλια που τον ξέχασα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας είμαι Παναθηναϊκός και μου αρέσει το μπάσκετ.

Λίγα πράγματα για την σειρά:

Το 2 match το πήρε ο Σπανούλης και μάλλον το άξιζε ο Ολυμπιακός γιατί ήταν οριακά καλύτερος παρόλο που το πήρε στο 0

Για το 3ο match καλά να πάθουμε. Είμαστε έτοιμοι για το 2ο break με σχετικά καλή απόδοση (σιγουρά καλύτερη του ΟΣΦΠ) και μας κάνει +5 από το -7 . Πολύ θετικό τουλάχιστον οι αποδόσεις Παπαγιάννη και Χαραλαμποπουλου.

Μεχρι στιγμης η σειρα ειναι πολυ καλη.

Από εκεί και πέρα διάφορα σχόλια :

1)Τραγικοί όσοι μιλάτε για διαιτησία (και από τις 2 πλευρές). Η διαιτησία στην σειρά είναι αρκετά καλή θα έλεγα. Λάθη γίνονται πάντα αλλά τίποτα συγκλονιστικό μέχρι στιγμής. Είστε τόσο προκατειλημμένοι με αυτό που δεν μπορείτε να δείτε το άθλημα. (Αστείες οι διαμαρτυρίες για τα βήματα/φάουλ Διαμαντίδη , Σπανούλη)

Γενικά μιλώντας και οι 2 κάνετε ένα μεγάλο λάθος. Οι του ΠΑΟ νομίζετε ότι επειδή ο ΟΣΦΠ έχει κάνει πολλές «ομορφιές» στο ποδόσφαιρο (για να το πω ευγενικά) ότι θέλει να κάνει(ή κάνει ήδη) τα ιδιά στο μπάσκετ και οι του ΟΣΦΠ λόγω του άχτι σας από το ποδόσφαιρο (λόγο των ομορφιών που είπαμε) θέλετε να εξισώσετε διαιτητικά και μόνο τον μπασκετικο παναθηναϊκό με το ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό ώστε κλασσικά να μπορείτε να πείτε την αγαπημένη φράση του Έλληνα. «Ναι αλλά και εσείς…»

H διαιτησία στην σειρά είναι κακη. Εντελώς αντικειμενικά. Κάνει ένα λάθος στο δεύτερο ματς στο αντικανωνικό καλαθι του Σπανούλη. ανθρώπινο λάθος; αντε να πω οκ. Αλλα επηρεάζει το τελικό αποτέλεσμα όπως και να το κάνουμε. Δεν μου φτάνει το "το έκανα κατα λάθος" Το χρονικό σημείο είναι και τέτοιο που δεν σε αφήνει να αντιδράσεις, δεν σε αφήνει να απαντήσεις. Γιαυτό και πέσαν και τιμωρίες απο την μπασκετική ΚΕΔ.

(Σε ένα παλιότερο ποστ κατι σελίδες πίσω εξηγώ οτι ακόμα και επιθετικό στο ΔΔ να σφυριζόταν, ο ΠΑΟ έχει ένα ορθολογικό περιθώριο να στήλει το ματς στην παράταση που όλα μπορούν μετα να αλλάξουν και να ανατραπούν. Με γρήγορο φαουλ, μια χαμένη βολή απο γάβρο, και τρίποντο, όπως έγινε με την Λαμποραλ και πήγαμε παράταση.)

Πως λοιπόν αφου τιμωρήθηκαν διαιτητές για τις αποφάσεις τους, είναι αρκετά καλη η διαιτησία; Μηπως πετάς στα σύννεφα; Βασικά τωρα που το λες είναι αρκετά καλή για τους γάβρους, όχι για τον Παναθηναϊκό.

Ο Πεδουλάκης που δεν ασχολήθηκε με την διατησία με το 2ο ματς, βγήκε απ τα ρούχα του στο 3ο και Δικαιώτατα. με Δ κεφαλαίο. Και δεν είναι προπονητής της δικαολογίας, δεν είναι Μπαρτσώκας. Η χειρότερη  διαιτησία τα τελευταία 10 χρόνια σε Ελλάδα και μέσα στις 2-3 σε Ελλάδα και Ευρώπη για μένα. πχ τα φαουλ στο κέντρο σε αντεπίθεσεις. Πρώτη φορά βλέπω διαιτητές να μην τα δίνουν και μονοπλευρα πάντα. Κανε ένα κόπο να δεις το βιντεάκι παραπάνω, είναι πολλές οι φάσεις. δεν μιλάμε για 2-3 σφυρίγματα.*(τα είπα πολύ πριν βγει το βίντεο έχω μάτια και βλέπω)

Καμια εξίσωση μπάσκετ με ποδόσφαιρο, απο ποιον το άκουσες; Θα χρειαστούν 20 χρόνια και πολλές διαιτησίες σαν τις 2 τελευταίες.

Θα συμφωνήσω (οχι με σένα που είσαι εντυπωσιασμένος, με τα άλλα παιδιά που το παν)οτι στην σειρά πέζεται κακό μπάσκετ και απο τις 2 ομάδες. Υπάρχει σασπένς αλλα με κακό/μέτριο θέαμα. Και κάκιστη διαιτησία(εκτός απ το πρώτο ματς), ανάλογη του θεάματος.

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ.

Ο παναθηναικος καλα θα κανει οταν χανει να ανγνωριζει τι πηγε λαθος και όχι ο προπονητης και ο προεδροςνα μιλανε για την διαιτησια μονο.

Δημοσ.

Ναι για το δεύτερο δεν αντιλέγω, δεν είπα ότι έγινε επίτηδες, απλά εν τέλει το παιχνίδι κρίθηκε από μια από μια λάθος (μη) απόφαση και όχι από ένα μεγάλο σουτ. Αυτό είπα και γω μετά το ματς ("πάμε παρακάτω").

Για το τρίτο όμως διαφωνώ, ήταν κάκιστη η διαιτησία και θύμισε αντιστοιχες με Μπάρτσα εκτός στα playoffs το 11 και το 13 και πλησίασε, αλλά δεν έφτασε την διαιτησία που είχαμε το 12 στο F4 με την Cska.

Ανέβασε και βίντεο ο Sopist, που βρήκε μόνο 14 φάσεις. :P

https://www.youtube.com/watch?v=sLyIInTDYuA&app=desktop

Όπως σου είπε ο Gigamestin, ο Σβεντ πανάκριβος με συμβόλαιο, ο Σάριτς πάει Sixers, ο Βεζένκοφ θα ήταν κάλη περίπτωση για να εξελιχθεί μαζί με Γιάνκοβιτς-Χαραλαμπόπουλο, αλλά έτσι δεν θα είχες κάποιον πραγματικά καλό στο 3 και επίσης δεν θα τον άφηνε η Μπάρτσα.

Ο Κουζμίνσκας είναι όντως καλή περίπτωση, αλλά δεν ξέρω αν είναι εφικτή και επίσης λένε ότι θέλει να πάει NBA (ακόμα και για summer league).

Για ποιον άλλο διαφωνείς από αυτούς που είπα? Για τα γκαρντ σου πα και 10 παίχτες για να διαλέξεις :P

Αυτό ακριβώς.

Να προσθέσω για τον Ράντολφ ότι εκτός από περιζήτητος και ακριβός, μόνο αν διώχναμε τον Γκιστ θα χωρούσε. Αλλά πάρα πολύ δύσκολο να συμβούν και τα δύο.

Μάλλον για τον Μίλερ λέει, που είπα και γω πριν.

Τον Μίλερ λες?

Δεν διαφωνώ για την χρησιμότητα του ως μπαλαντέρ, αλλά να πληρώνεις 400k για έναν παίχτη που θα ναι εκτός 12αδας στην Ευρώπη και στην Ελλάδα δεν θα μπορεί να παίζει ως 7ος ξένος, δεν αξίζει πιστεύω.

Επίσης καλό 4-5 και για τους δύο θα ταίριαζε , ο Σενγκέλια που τον ξέχασα.

δεν νομιζεις οτι ειναι υπερβολικο να μιλατε για σφαγη ; προσωπικα δεν ειδα καμια  ''σφαγη'' ουτε αλόιωση σε κανεναν απο τους 3 αγωνες  .αν καθησουμε να αναλυσουμε καρε καρε ολοκληρο τον αγωνα  υπαρχουν φασεις που ευνοησαν και τον παναθηναικο .λαθη εγιναν εκατερωθεν και για της 2 ομαδες. 

αλλωστε αυτοι οι διαιτητες  βγηκαν με της ευλογιες του γιαννακοπουλου   τωρα τι θα γινει θα τους βαλει και αυτους στο ψυγειο;  

Δημοσ.

H διαιτησία στην σειρά είναι κακη. Εντελώς αντικειμενικά. Κάνει ένα λάθος στο δεύτερο ματς στο αντικανωνικό καλαθι του Σπανούλη. ανθρώπινο λάθος; αντε να πω οκ. Αλλα επηρεάζει το τελικό αποτέλεσμα όπως και να το κάνουμε. Δεν μου φτάνει το "το έκανα κατα λάθος" Το χρονικό σημείο είναι και τέτοιο που δεν σε αφήνει να αντιδράσεις, δεν σε αφήνει να απαντήσεις. Γιαυτό και πέσαν και τιμωρίες απο την μπασκετική ΚΕΔ.

(Σε ένα παλιότερο ποστ κατι σελίδες πίσω εξηγώ οτι ακόμα και επιθετικό στο ΔΔ να σφυριζόταν, ο ΠΑΟ έχει ένα ορθολογικό περιθώριο να στήλει το ματς στην παράταση που όλα μπορούν μετα να αλλάξουν και να ανατραπούν. Με γρήγορο φαουλ, μια χαμένη βολή απο γάβρο, και τρίποντο, όπως έγινε με την Λαμποραλ και πήγαμε παράταση.)

Πως λοιπόν αφου τιμωρήθηκαν διαιτητές για τις αποφάσεις τους, είναι αρκετά καλη η διαιτησία; Μηπως πετάς στα σύννεφα; Βασικά τωρα που το λες είναι αρκετά καλή για τους γάβρους, όχι για τον Παναθηναϊκό.

Ο Πεδουλάκης που δεν ασχολήθηκε με την διατησία με το πρώτο ματς, βγήκε απ τα ρούχα του στην 2η και Δικαιώτατα. με Δ κεφαλαίο. Και δεν είναι προπονητής της δικαολογίας, δεν είναι Μπαρτσώκας. Καποιες φάσεις τις έγραψα και δεν είναι ουτε οι μισες, και αυτό είναι κυριολεξία. Η χειρότερη  διαιτησία τα τελευταία 10 χρόνια σε Ελλάδα και μέσα στις 2-3 σε Ελλάδα και Ευρώπη για μένα. πχ τα φαουλ στο κέντρο σε αντεπίθεσεις. Πρώτη φορά βλέπω διαιτητές να μην τα δίνουν και μονοπλευρα πάντα.

Καμια εξίσωση μπάσκετ με ποδόσφαιρο, απο ποιον το άκουσες; Θα χρειαστούν 20 χρόνια και πολλές διαιτησίες σαν τις 2 τελευταίες. Το τελευταίο που μας απασχολεί είναι η εξίσωση.

Θα συμφωνήσω (οχι με σένα που είσαι εντυπωσιασμένος, με τα άλλα παιδιά που το παν)οτι στην σειρά πέζεται κακό μπάσκετ και απο τις 2 ομάδες. Υπάρχει σασπένς αλλα με κακό/μέτριο θέαμα.

Στα πρώτα δύο ήταν καλούτσικη στα πλαίσια του φυσιολογικού (60-40 έδρα) για μένα. Μάζι σου για τα βήματα του Σπανούλη. 

Ναι μεν έχεις δίκιο για αυτό που λες για τη φάση του ΔΔ (που δεν ήταν επιθετικό φυσικά), θα ήταν διαφορετικό παιχνίδι, αλλά δεν ξέρεις ότι θα έχανε τη μια βολή ο Λοτζέσκυ (ή οποιοσδήποτε άλλος κέρδιζε το φάουλ), όπως έκανε.

Στο 3ο σύμφωνω, όπως είπα ήταν κακή (και όχι και για τους δύο). Καλά τα λες και για τον Άρτζι.

Δεν κατάλαβες μάλλον τι είπε. Δεν τα εξισώνει, απλά λέει τι πιστεύει ότι πιστεύουν αντίστοιχα οι βάζελοι και οι γαύροι, το οποίο με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο.

δεν νομιζεις οτι ειναι υπερβολικη η εκφραση σφαγη; προσωπικα δεν ειδα καμια  ''σφαγη'' ουτε αλόιωση σε κανεναν απο τους 3 αγωνες  .αν καθησουμε να αναλυσουμε καρε καρε ολοκληρο τον αγωνα  υπαρχουν φασεις που ευνοησαν και τον παναθηναικο .λαθη εγιναν εκατερωθεν και για της 2 ομαδες. 

αλλωστε αυτοι οι διαιτητες  βγηκαν με την ευλογια του γιαννακοπουλου   τωρα τι θα γινει θα τους βαλει και αυτους στο ψυγειο;

Όχι κατά τη γνώμη μου σφαγή ήταν. Και σου λέω υπήρχαν και αρκετές παραπάνω από αυτές τις 14.

Συμφωνώ ότι υπήρχαν και φάσεις που ευνοηθήκαμε, άλλα η διαφορά ήταν τεράστια imho.

Και για το 2ο είπα ότι ο ΠΑΟ ήταν ευνοημένος συνολικά, μέχρι την τελευταία φάση στην οποία κρίθηκε το παιχνίδι, πως να το κάνουμε.

Η ευλογία του Γιαννακόπουλου προφανώς του βγήκε εις βάρος του και το είχα πει, ότι ήταν χαζό όλο αυτό.

Αλλά υπάρχουν και άλλα δυο πράγματα που θέλω να σταθώ. Πρώτον η συγγένεια του ενός διαιτητή με τον προπονητή του Ολυμπιακού στις μικρές ομάδες. Και δεύτερον το ντου στα αποδυτήρια, που τελικά τιμωρήθηκε με δυο χιλιάρικα.  :lol:  :mad:

Ο παναθηναικος καλα θα κανει οταν χανει να ανγνωριζει τι πηγε λαθος και όχι ο προπονητης και ο προεδροςνα μιλανε για την διαιτησια μονο.

Προφανώς. Αυτή ακρίβως ήταν και απάντηση της ΚΑΕ στους Αγγελόπουλους που είπαν για το σερί.

Ο προπονητής το έκανε στο προηγούμενο παιχνίδι, αλλά τώρα (δικαιολογημένα και) κακώς το έκανε.

Για τον πρόεδρο, ότι θέλει κάνει και τα λάθη που μπορεί να διορθώσει, μπορεί να το κάνει μόνο το καλοκαίρι και όχι τώρα.

Δημοσ.

Ο Λοτζέσκι και ο Μαντζαρης χάσαν απο μια βολή κανα λεπτο πριν. Εχω το διακαίωμα να το ελπίζω, γιατι όχι πρώτη φορά θα νε που χάνουν έτσι στο ΟΑΚΑ; Το λέω κυρίως για αυτούς που ανακάλυψαν την φάση του ΔΔ(καθαρο τρίποντο ουτε βήματα ούτε φαουλ), που τελικά, δεν είναι ούτε αντιβαρο. Γιατι και έτσι, ευηνοήθηκαν.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν διαφωνώ. Μια χαρά είναι απλα δεν μου αρέσουν ολοι :P Ο De colo kai Delinay δεν προκειται να ερθουν. Γιόβιτς, Κόπονεν, Άνταμς ειναι καλες περιπτωσεις και σχετικα εφικτες. (αλλα με αυτα που μας εκανε ο adams με ενοχλει  :P ). Μπραμος οχι...μου φαίνεται πισωγύρισμα. Για Μπουρουση και Θαναση μεσα.

Αυτοι που εγραψα παρεμπιπτόντως προφανως και ειναι δυσκολες περιπτωσεις. Οπως ειπα και πριν η αναφορα τους ειναι απλα υποθετικη οπως ρωτησε ο Pontez

Αν και λογο του νεου format ths Euroleague και με δεδομενη την αποσυρση Διαμαντιδη θα πρεπει να φερουμε νομιζω ενα όνομα.

Anyway για να δουμε :)

• Like 1
Δημοσ.

Ο Λοτζέσκι και ο Μαντζαρης χάσαν απο μια βολή κανα λεπτο πριν. Εχω το διακαίωμα να το ελπίζω, γιατι όχι πρώτη φορά θα νε που χάνουν έτσι στο ΟΑΚΑ; Το λέω κυρίως για αυτούς που ανακάλυψαν την φάση του ΔΔ(καθαρο τρίποντο ουτε βήματα ούτε φαουλ), που τελικά, δεν είναι ούτε αντιβαρο. Γιατι και έτσι, ευηνοήθηκαν.

Ναι ρε κατάλαβα τι λες, απλά ελπίζεις και δεν το ξέρεις και προφανώς εκ των υστέρων, εφόσον χάσαμε και σφαγή υπέρ τους να είχε γίνει μόνο καλύτερο (ή το ίδιο) αποτέλεσμα θα είχαμε.

Έτσι και αλλιώς δεν ήταν, οπότε η κουβέντα τελείωνει εκεί.

Δεν διαφωνώ. Μια χαρά είναι απλα δεν μου αρέσουν ολοι :P Ο De colo kai Delinay δεν προκειται να ερθουν. Γιόβιτς, Κόπονεν, Άνταμς ειναι καλες περιπτωσεις και σχετικα εφικτες. (αλλα με αυτα που μας εκανε ο adams με ενοχλει  :P ). Μπραμος οχι...μου φαίνεται πισωγύρισμα. Για Μπουρουση και Θαναση μεσα.

Αυτοι που εγραψα παρεμπιπτόντως προφανως και ειναι δυσκολες περιπτωσεις. Οπως ειπα και πριν η αναφορα τους ειναι απλα υποθετικη οπως ρωτησε ο Pontez

Αν και λογο του νεου format ths Euroleague και με δεδομενη την αποσυρση Διαμαντιδη θα πρεπει να φερουμε νομιζω ενα όνομα.

Anyway για να δουμε :)

Ε ναι για Ντε Κολό και Ντιλέινι για αυτό τους ξεχώρισα.

Ο Μπράμος είναι μεν πισωγύρισμα, αλλά προέρχεται από πολύ καλή χρονιά και ξέρει την ομάδα.

Για τον Άνταμς δεν αποτελεί δικαιολογία αυτό. Ρώτα τους Ολυμπιακούς, αν είναι χαρούμενοι που πήγε στην ομάδα τους ο Σπανούλης.  :P Το αρνητικό του Άνταμς είναι, ότι δεν ξέρουμε, αν κολλάει σε πιο οργανωμένο μπάσκετ (τύπου Πεδουλάκη).

Λογικά πρέπει να φέρουμε ένα μεγάλο όνομα. Ελπίζουμε δηλαδή.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...