Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικός το 10 στο οακα ήταν. Ψάξε να δεις και το επιθετικό του μπατιστ στον ίδιο αγώνα που δοθηκε.. καλαθι και φάουλ.

Και φυσικά το no call στον Πεν, όπου ο ίδιος ο ΔΔ εχει σηκώσει το χέρι και αποδέχεται την παράβαση.

Όταν κερδιζεις τον παναθηναικο πρέπει να έχεις κερδίσει και τους διαιτητές.

Εχεις μπερδέψει τις χρονιές η φάση του Πεν είναι το 2007. Το επιθετικό του Μπατιστ είναι δύσκολη φάση, οι αστείες αποφάσεις είναι αυτή και τα βήματα του Σαρας που ρίχνει την διαφορά στους 9 στο τέλος της 3ης περιόδου και ένα καλάθι που μέτρησε ενω ο Τσιλντρες έκοψε καθαρά μετα την στεφάνη

• Like 2
Δημοσ.

Δεν ειπα πως του πεν ειναι το δέκα αλλα βλέπω οτι το έγραψα καθώς στο μήνυμα..

Τα βήματα του σάρας δεν είμαι βήματα. Σηκώνει το σταθερό αλλά μέχρι να πέσει στο έδαφός έχει σουτάρει.

Μετά το επιθετικό του μπατιστ σταμάτησα να βλέπω. Δεν το είδα ποτέ το κόψιμο του Τσιλντρες.

Δημοσ.

Ωραίο παιχνίδι και σήμερα ασχημη διαιτησία θα σηκώσει φωνές αν χάσει ο Παναθηναικός

Δημοσ.

τουλαχιστον αποφυγαμε την ξεφτιλα της σκουπας με πλεονεκτημα εδρας..

Δημοσ.

34 λεπτα καλυτερος ο Παο με Χαραλαμποπουλο/Παπαγιαννη

4 λεπτα αμυνας φτασανε για να γυρισει το παιχνιδι

Μεγαλο πληγμα με Πριντεζη αν δεν παιξει στον επομενο τελικο

• Like 2
Δημοσ.

Τεραστιος Σπανουλης σήμερα, σε ρηχα νερά ο έτερος τεράστιος Διαμαντίδης. Το βασικό ειναι πως ο ΠΑΟ ηταν καλυτερος για 3 δεκάλεπτα αλλά υστέρησε στο 4ο, ενω στο α και στο β ματς τα πράγματα ήταν ακριβως στα ίσια.

Ωραίο μπάσκετ και από τους δύο. Μπορώ να πω οτι χαιρόμαστε τους τελικούς.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω δεν βλεπω καλο μπασκετ παντως , ωρες ωρες πονανε τα ματια σου με τοσες λαθος επιλογες

Δημοσ.

Eίδα τα τελευταία 5 λεπτά μόνο όπου ήταν ότι πιο κάκιστο έχω δει στη ζωή μου όσον αφορά ΠΑΟ στο μπάσκετ.

Σχεδόν θλιβερό.

Ο Πέδουλας εκεί επιμένει με 5-6 παίκτες,τι να πω.....

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι θα αντέξει ψυχολογικά και σωματικά ο Παναθηναικός ώστε να ξαναγυρίσει στο ΣΕΦ. Μεγάλο παιχνίδι από 2 ισάξιες ομάδες αν είχε μπει 1 ακόμα περιφερειακός του Παναθηναικού στο παιχνίδι θα είχε κερδίσει ευκολα. Τραγικά κακή διαιτησία η χειρότερη των τελικών εως τώρα

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...