Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο 0:04 που λες όσο και να κοιτάξω δεν μπορώ να καταλάβω βήματα.

Αν εννοείς την μικρή αναπήδηση που κάνει δεν είναι γιατί ακριβώς πριν είχε κάνει την τελευταία σταυρωτή πριν ξεκινήσει την τρίπλα και μόλις την ξεκινάει ξανασκάει τη μπάλα πριν ξαναπάρει ένα βήμα.

• Απαντ. 514
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο ΔΔ ούτε βήματα έκανε, ούτε φάουλ. Τις υπόλοιπες γραφικότητες δεν έχω καμία όρεξη να σχολιάσω.

Δημοσ.

αυτα τα λεει ο γκαγκαλουδης που ποιο πορωμενος βαζελος δν υπαρχει

Για την έκβαση του χθεσινού αγώνα: “Έχω πει πάρα πολλές φορές ότι θεωρώ το μπάσκετ είναι το πιο δίκαιο άθλημα. Εννιά στις δέκα φορές ο καλύτερος θα κερδίσει. Ανεξάρτητα από το αν είμαι Παναθηναϊκός, πιστεύω πως δεν έπρεπε να κερδίσει. Όχι επειδή ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος, αλλά ήταν πιο διαβασμένος. Ο Σφαιρόπουλος εγκλώβισε τον Παναθηναϊκό με την τακτική του. Το μπάσκετ δεν είναι σαν το ποδόσφαιρο και μπορεί ο κάθε προπονητής να αλλάξει το πλάνο του άπειρες φορές. Ο Παναθηναϊκός γνώριζε πολύ καλά στο πρώτο παιχνίδι ότι το pick-n-roll με τον Γκίστ θα του έδινε πολλά. Χθες όμως και ο Γκιστ ήταν εκτός παιχνιδιού και ο Ολυμπιακός φρόντισε ο συγκεκριμένος παίκτης να μην κάνει ζημιά στην άμυνά του”.

Για την τελευταία φάση του δεύτερου τελικού και στον αν ο Σπανούλης έκανε βήματα: “Ήμουν στο γήπεδο και από εκεί όπου καθόμουν είδα τη φάση του Σπανούλη την είδα πεντακάθαρα. Ο Βασίλης έκανε 1-2 βήματα. Αυτό όμως έγινε και στην προηγούμενη φάση. Και ο Διαμαντίδης έκανε μισό βήμα παραπάνω. Ο κανονισμός είναι σαφέστατος. Ο διαιτητής που ήταν στην φάση είναι υποχρεωμένος να κοιτάξει το σουτ. Δε νομίζω πως στο εξωτερικό ασχολούνται τόσο πολύ με τέτοιες φάσεις. Ο κόσμος δεν είναι ακόμη έτοιμος να βάλει το μπάσκετ πάνω από τον εαυτό του”.

το μπασκετακι κυριοι ειναι το ποιο δικαιο αθλημα και νικαει παντα ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ 

• Like 2
Δημοσ.

O ΔΔ κανονικά βήματα έκανε. Όταν κουνάς το σταθερό ειναι βήματα. Το ξέρουμε από τα παιδικά μας χρόνια αυτο. Λίγο πιο εμφανή ειναι η φάση του Σπανουλη. Το θέμα ομως δεν ειναι αυτό.

Ειναι πως 2 ισάξιες ομάδες, έδωσαν έναν εξαιρετικό αγώνα, νίκησε ο πιο τυχερός όπως έγινε και στον πρώτο αγώνα και κάποιοι απαίτησαν την καρατόμηση των διαιτητών, η οποία έγινε.

Το χειρότερο δε ειναι πως ο ίδιος ο πρόεδρος της ΚΕΔ ειπε οτι ουσιαστικά τιμωρηθηκαν καθαρά λογω αυτης της φάσης χωρις να έχουν δει όλες τις άλλες.

Αυτό το τελευταίο και μόνο ειναι μια απόδειξη πως ούτε το μπάσκετ ειναι καθαρό.

• Like 1
Δημοσ.

Οι αφοι γιατι το επιτρέπουν; Γκρινιάζουν για χαζομάρες ξέρω γω, και εδώ καμια αντίδραση.

Οτι πιο πουλημένο με σφυρίχτρα στα χρονικα.

Δημοσ.

Πηλοΐδης. Δεν έχει καμια σημασία ποιοι θα είναι οι άλλοι δυο.

Δεν τα θυμάσαι και πολύ καλά τα πράγματα , για τον Πηλοΐδη σκούζαν οι Αγγελόπουλοι που δε θα τους διαιτήτευε σε ντέρμπι μεταξύ μας το 2013, όταν είχαν κάτι κωλύμματα (σεμινάρια FIBA και ημέρες ξεκούρασης μεταξύ ματς, δε θυμάμαι πότε και ποιος είχε τι)

Η σχετική ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Η πραξικοπηματική επιλογή των διαιτητών για τον ημιτελικό του κυπέλλου της Δευτέρας στο ΟΑΚΑ έγινε με άδηλα και αδιαφανή κριτήρια. Μάλιστα η διαδικασία που ακολουθήθηκε στη συγκεκριμένη φάση του θεσμού για την επιλογή τους δεν είχε ποτέ εφαρμοστεί στο παρελθόν. Ο αποκλεισμός τριών διεθνών διαιτητών δημιουργεί μεγάλα ερωτηματικά και σκιές.

Υπενθυμίζουμε ότι οι τρεις διαιτητές που αποκλείστηκαν (Πηλοίδης – Κορομηλάς – Φούφης) ήταν αυτοί που οδήγησαν σε τιμωρία τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού με εξάμηνη έκπτωση από το προεδρικό αξίωμα με τριετή αναστολή, με όσα είχαν καταγράψει σε περυσινά φύλλα αγώνων και είναι οι ίδιοι που υπέστησαν εγκληματικές επιθέσεις στα σπίτια τους».

Ο νοών νοείτω…..

Τους στοίχισε δε τόσο πολύ που δε θα είχαν τον αγαπημένο τους Πηλοΐδη, που εκ νέου στην κλήρωση τον Γενάρη του 2014 που παρευρέθησαν , προσπαθούσαν εναγωνίως να είναι στους προς επιλογήν

Από την αποδελτίωση:

Κατά τη διάρκεια της κλήρωσης ο κ. Αγγελόπουλος ζήτησε εκ νέου εξήγηση για την εξαίρεση των τριών διαιτητών...

Ζαβλανός: «Θα σας πω εγώ. Για τον κ. Κορομηλά υπάρχουν επίσημα έγγραφα ότι εκείνες τις ημερομηνίες θα είναι στην Ινδία, ο κ. Πηλοίδης, 20-22 θα βρίσκεται στο εξωτερικό για αγώνα και ο κ. Φούφης έπαιξε την περασμένη εβδομάδα τον Ολυμπιακό δεν μπορεί να τον παίξει ξανά».

Αλλά καλά το πάτε...

• Like 1
Δημοσ.

Όχι, ναι, σίγουρα, ίσως...

Σου λέω ότι οι Αφοί δύο φορές τον ζητούσαν ονομαστικά ενώ είχε κώλυμμα και απαντάς ότι ο Φούφης συνέταξε το φύλλο αγώνα.

Δημοσ.

Οι αφοι είχαν ζητήσει εξηγήσεις για τον αποκλεισμό όσων είχαν υπογράψει στην αναφορά του Φουφη, και την "ετσιθέλω" επιλογή στο κύπελλο.

Ο Πηλοΐδης είναι ότι χειρότερο με σφυρίχτρα έχουν δει τα ματια μας. Το ένα δεν αναιρει το άλλο.

Δεν γίνεται να κατσω να αιτιολογώ, όταν παρακολουθούμε χρόνια απειλές του ΔΓ.

Σκεφτείτε να είχαμε το ανάποδο. Μονο αυτό.

Δημοσ.

Καρακατσουνης και Παναγιωτού ειναι πιο σοβαρα θεματα.....

Τελοσπαντων ας παιξουμε οπως πρεπει και βλεπουμε

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...