Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν το ειδα το ματς δεν βρηκα λινκ αλλα η χαρα που πηρα δεν λεγετε εστω και ραδιοφωνικα μεγαλο ματς και παμε τωρα για το 2-1 , ντροπη για τους καφρους που για αλλη μια φορα εβριζαν τον σπανουλη.

Δημοσ.

δεν το ειδα το ματς δεν βρηκα λινκ αλλα η χαρα που πηρα δεν λεγετε εστω και ραδιοφωνικα μεγαλο ματς και παμε τωρα για το 2-1 , ντροπη για τους καφρους που για αλλη μια φορα εβριζαν τον σπανουλη.

Όντως η χαρά ήταν πρωτοφανής.. Σουτ κλεισμένο άντε να είχε 10-20% να μπει..και μπήκε.

Νόμιζα οτι έπαθα εγκεφαλικό.  :-D

• Like 3
Δημοσ.

Ο Χάντερ δε πήρε ένα καθοριστικό επιθετικό ριμπάουντ?

Ντάξει, όταν στα 2 πρώτα ματς έχουν γίνει 2 breaks, η έδρα πάει περίπατο.

Δημοσ.

Ισοδύναμες οι 2 ομάδες θα κριθεί στο ποιος θα αντέξει στην κουραση και εκεί το μοιρασμα του χρονου του Σφαιρόπουλου είναι καλύτερο εως τώρα ενώ αντίθετα ο Πεδουλάκης κοντεύει να κάψει τους βασικούς

Δημοσ.

Χαμός στο ίσιωμα :shock:  ΝΒΑ γίναμε! Ο Διαμαντίδης κάνει επιθετικό στον Χάντερ όπως ο Τζόρνταν στο Ράσελ κι ο Σπανούλης βήματα. Αλλά τι έβαλε ρε το άτομο :wacko:  Απορώ γιατί κρυβόταν την Πέμπτη. Εκτός αν δεν κατάλαβε ούτε αυτός ότι δεν υπήρχε πλέι μέικερ μέσα

Δημοσ.

Εγω φωναζα τοσο δυνατα που τωρα εχω πονοκεφαλο και βραχνιασα.

και φωναζα σαν μαλακας αν ειχα καπνογονο θα το αναβα μεσα στο σπιτι χαχα

Όντως η χαρά ήταν πρωτοφανής.. Σουτ κλεισμένο άντε να είχε 10-20% να μπει..και μπήκε.

Νόμιζα οτι έπαθα εγκεφαλικό.  :-D

οταν το βαλε ο διαμαντιδης ειπα τετελεστε και μετα με τον βασιλαρο ηρθε η ανασταση 

• Like 1
Δημοσ.

Ο Καλάθης ήταν πάντα μια κίνηση πίσω από τις προσποιήσεις του Σπανούλη όταν τον μάρκαρε στο τελευταίο τρίποντο ή είναι η ιδέα μου?

Δημοσ.

Πεντακάθαρα βήματα του Σπανούλη...λολ. Ο Διαμαντίδης βάζει κανονικό καλάθι και παίρνει το ματς και οι διαιτητές κάνουν το break.

Δεν υπάρχει κανένα Διαμαντίδης vs Σπανούλης. Αλλίωση αποτελέσματος, αφαιρωντας το αντικανωνικό καλάθι του Σπανούλη στην λήξη ο Παναθηναϊκός έχει κερδίσει.

Στο ΣΕΦ δεν υπήρχε καμία φάση που να διαρτύρεται ο Ολυμπιακός. Με το 2-0 σήμερα τέλειωνε η σειρα.

• Like 2
Δημοσ.

Ο Καλάθης ήταν πάντα μια κίνηση πίσω από τις προσποιήσεις του Σπανούλη όταν τον μάρκαρε στο τελευταίο τρίποντο ή είναι η ιδέα μου?

Γενικα καλα τον επαιξε και τις δυο φορες που ειχε τη μπαλα , το λαθος του ηταν ο χωρος που του αφησε για να ξαναπαρει τη πασα.

• Like 2
Δημοσ.

Ακριβώς αν και μπλέχτηκε στα σκριν overplay και άσε τον Μαντζαρη να σκεφτεί τι θα κάνει την μπάλλα. Τυχερό καλάθι αλλά συμβαίνει

• Like 1
Δημοσ.

Πεντακάθαρα βήματα του Σπανούλη...λολ.

Και οχι μονο μια. Δυο φορες κανει ολοκαθαρα βηματα στην ιδια φαση... Κανει και στην αρχη της κατοχης πριν τον μεγαλο περιπατο στο σουτ...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...