talgo Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Αγαπητοί φίλοι είμα ηλεκτρονικός και ασχολούμαι με εγκατάσταση ηχοσυστημάτων και κλειστών κυκλωμάτων ασφαλείας σε καφετέριες. Ενδιαφέρομαι σοβαρα να ασχοληθώ και με την ασύρματη ή και ενσύρματη δυκτίωση των χώρων αυτών με routers access points και τα λοιπά. Μπορεί να με βοηθήσει κανείς??? Δεν είμαι άσχετος γύρω από υπολογιστές ενώ γνωρίζω και κάποια πράγματα γύρω από τα δύκτια. Ένα μικρό σπρώξιμο για να κάνω κι εγώ μια αρχή θέλω και μετά σιγά σιγά θα το προχωρήσω. Τί συσκευές χρειάζομαι για ένα απλό μικρό καφέ, ή για μία δυόροφη καφετέρια και τί υλικά???. Πώς γίνεται routing με διαχείρηση του BW για την παραγγελιοληψία, το γραφείο του ιδιοκτήτη, και τους πελάτες??? Πώς γίνεται η εισαγωγή με κωδικό, χωρίς κωδικό ή με LIKE στο FB??? Θα εκτιμούσα κάθε δυνατή βοήθεια. Σας ευχαριστώ.
solton57010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Για σύνδεση και like μέσω fb ρίξε μια ματιά εδώ https://www.facebook.com/business/a/facebook-wifi/businessowner Έχει τον εξοπλισμό που μπορείς να χρησιμοποιήσεις ,οδηγίες κτλπ
rfc Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Πρπει να γινεις πιο συγκεκριμενος για να λαβεις καποια βοηθεια φιλος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα