Kapazo Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Σε λιγες μερες θα μεταβω και γω σε ευριζωνικη τηλεφωνια. Θελω να μου πειτε ομως αν θα παιξουν ολα τα υπολοιπα τηλεφωνα σωστα χωρις αλλαγη στην καλωδιωση. Η συνδεσμολογια που εχω ειναι η εξης: Απο τον κατανεμητη της πολυκατοικιας και πριν την κεντρικη μπριζα του σπιτιου μου ειχει συνδεθει παραλληλα ο συναγερμος (αυτος χρειαζεται απλα μια εισοδο, δεν ειναι σαν αλλους που εχει τυχει να δω που εχουν εισοδο και εξοδο). Αν χρησιμοποιησω την συνδεσμολογια που προτεινει ο οτε ωστε να εχουν τηλεφωνικο σημα και αλλες συσκευες σε αλλο χωρο θα δουλευει ο συναγερμος; Δηλαδη -Πριζα σπιτιου στην εισοδο του φιλτρου -Αδσλ εξοδος φιλτρου στην adsl εισοδο του μοντεμ -phone φιλτρου στο phone 1 του μοντεμ. Αυτη τη συνδεσμολογια προτεινει αν θελουμε να εχουμε τηλεφωνο σε αλλους χωρους , οπου καθε συσκευη θα εχει και δικο της φιλτρο.
jkoukos Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Θα δουλεύει κανονικά όπως και μέχρι σήμερα. Μην ξεχάσεις το φίλτρο σε κάθε συσκευή και τον συναγερμό, εκτός του αρχικού splitter. Όμως δεν είναι η καλύτερη σύνδεση, με όλα αυτά τα φίλτρα που μειώνουν τον συγχρονισμό. Καλύτερη πρακτική είναι η γραμμή να καταλήγει κατευθείαν στο modem/router και πάνω σε αυτό (2 θύρες PHONE) να συνδέονται όλες οι τηλεφωνικές συσκευές και ο συναγερμός. Έτσι δεν υπάρχει κανένα φίλτρο και η τηλεφωνική γραμμή δουλεύει ξεχωριστά από το DSL σήμα.
Orpheas1992 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Τους το ειπες οτι εχεις συναγερμο; Σε αυτες τις περιπτωσεις την συνδεσμολογια την κανει τεχνικος του οτε και παιρνεις και ups.
Kapazo Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 ups μου εδωσαν, αν δω οτι εχω θεμα με το συναγερμο θα πρεπει να βρω καποια λυση γιατι θα χρειαστουν και μερμετια προκειμενου να αλλαξει η συνδεσμολογια του συναγερμου οποτε δεν αρκει μονο ο τεχνικος του ΟΤΕ
Kapazo Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Ηρθε το τεχνικος σημερα , μου συνδεσε ενα νεο ζευγος απο τον κατανεμιτη στη κεντρικη μπριζα του σπιτιου μου το οποιο θα ναι καθαρο σημα adsl στο μοντεμ, Και τα υπολοιπα τηλεφωνα μπηκαν σε δευτερο μπριζακι. Ετσι καθαρισε και η γραμμη απο το σημα της τηλεφωνιας και κλειδωνω περιπου 1 mbps πιο ψηλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα