TheELF Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 κανεις λαθος σε αυτο... εχω πεξει gta με 960 και ι5 4460 με 60 κολλημενος χωρις txa και μαλιστα με τα 2γιγα μνημη και με txa ανοιχτο παλι το ειχα πανω απο 40φπς αλλα ειχα stuttering λογο δισκου και μνημης... μολις εβαλα ssd δεν εκανε κιχ... αμα πας να κανεις το ιδιο με τον ι3 θα πεσει το stuttering και τα drop της αρκουδας....και ας εχεις τα ιδια φενομενικα φπς... Για αυτό υπάρχουν τα fps limiter αν τερματίζει ο επεξεργαστής πριν την κάρτα γραφικών περιορίζεις λίγο τα FPS και δεν τερματίζει πια ο επεξεργαστής... Χώρια που στο GTA V το stutter είναι λόγου κακού προγραμματισμού/port. gta 5 2
Ghost007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Για αυτό υπάρχουν τα fps limiter αν τερματίζει ο επεξεργαστής πριν την κάρτα γραφικών περιορίζεις λίγο τα FPS και δεν τερματίζει πια ο επεξεργαστής... Χώρια που στο GTA V το stutter είναι λόγου κακού προγραμματισμού/port. gta 5 καλα μη μπενουμε παλι στο ιδιο θεμα και στην ιδια αντιπαραθεση με τον ι3 και τον ι5 κουρασε το θεμα βοηθαει το limit αλλα οχι τοσο οσο λες παλι εχεις stuttering τα ειδα και με τον πεντιουμ γ3258 και τον ι3 σε σχεση με τον ι5 ασε που εκει που θα εισουν 60 κολλημενος για να εισαι καπως καλυτερα πας στα 40... και το θεμα δεν ειναι αν πεζεις...μια χαρα πεζεις και με ι3 οκ σε πολλα παιχνιδια...αλλα ειναι συμβιβασμος ο ι3 δεν ειναι ιδανικος... και οχι δεν ειναι κακο πορτ γιατι με ι5 4460 και 960 οπως λεω παραπανω δεν εκανε κιχ.... το παιχνιδι μια χαρα ειναι απλα θελει δυνατο επεξεργαστη..τουλαχιστον ι5....και μια καλη μετρια καρτα...απο 660 τι και πανω...για να το πεξεις σε σχεδον μαξ σεττινγς... και παμε παλι στην ουσια του θεματος...οπως ειπε και ο σπυρος αν σε περνει οικονομικα πας σε ι5 και 960 και ανω αν οχι περνεις ι3 .... απλα τα πραγματα... 3
SpirosZ68 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Το θεμα ειναι να ξερεις τι σε παιρνει να βαλεις και να κανεις την καλυτερη δυνατη διαχειριση πορων.Ο καλυτερος τροπος για να βγεις εντελως εκτος μπατζετ ειναι να παιρνεις τα κομματια απο σιγα σιγα και καθε φορα να παιρνεις αυτο που ειναι λιγο καλυτερο απο αυτο που σου χρειαζεται. Ξαφνικα βρισκεσαι με ενα PC που εχει στοιχισει 300-500 ευρω παραπανω απο αυτο που ειχες στο μυαλο σου η με ενα PC εντελως ανισορροπο γιατι ξεμεινες απο λεφτα οταν σου ειχε μεινει μονο η καρτα γραφικων που την ειχες αφησει τελευταια... 2
forgotten Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Το θεμα ειναι να ξερεις τι σε παιρνει να βαλεις και να κανεις την καλυτερη δυνατη διαχειριση πορων. Ο καλυτερος τροπος για να βγεις εντελως εκτος μπατζετ ειναι να παιρνεις τα κομματια απο σιγα σιγα και καθε φορα να παιρνεις αυτο που ειναι λιγο καλυτερο απο αυτο που σου χρειαζεται. Ξαφνικα βρισκεσαι με ενα PC που εχει στοιχισει 300-500 ευρω παραπανω απο αυτο που ειχες στο μυαλο σου η με ενα PC εντελως ανισορροπο γιατι ξεμεινες απο λεφτα οταν σου ειχε μεινει μονο η καρτα γραφικων που την ειχες αφησει τελευταια... οχι διαφωνω ,αν ξερεις τι θελεις παιρνεις τα καλυτερα στη χρονικη στιγμη που διαθετεις τα λεφτα ,ενδεικτικα καρτα γραφικων πηρα 220 ευρω ενω 3 μηνες πριν ηταν 280 και ενα μηνα μετα 250 ,οποτε η αποψη σου ειναι ατομικη παντα καθοτι καποιος που υπολογιζει ενα ποσο καθε μηνα θα μπορει να πιασει οτι καλυτερο 1
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 οχι διαφωνω ,αν ξερεις τι θελεις παιρνεις τα καλυτερα στη χρονικη στιγμη που διαθετεις τα λεφτα ,ενδεικτικα καρτα γραφικων πηρα 220 ευρω ενω 3 μηνες πριν ηταν 280 και ενα μηνα μετα 250 ,οποτε η αποψη σου ειναι ατομικη παντα καθοτι καποιος που υπολογιζει ενα ποσο καθε μηνα θα μπορει να πιασει οτι καλυτερο Έτυχε δεν μπορείς να προβλέψεις. Η 970 επεσε στα 270 άσχετα άν ήταν φιάσκο, για τέτοιες περιπτώσεις μιλάμε; Άν είναι να ξεκινάω τώρα και να τελειώνω του χρόνου το χάσαμε το κορμί πατριώτη.
SpirosZ68 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 οχι διαφωνω ,αν ξερεις τι θελεις παιρνεις τα καλυτερα στη χρονικη στιγμη που διαθετεις τα λεφτα , Οταν ξερεις τι θελεις ναι. Κι εγω ετσι ψωνιζω, αλλα εχω κανει απο πριν το πλανο μου και ξερω ακριβως τι μου χρειαζεται. Συνηθως δεν εχω τα λεφτα για να τα παρω ολα μαζι οποτε ψαχνω και περιμενω. Οταν δεν ξερεις (οπως οι περισσοτεροι απο αυτους που ρωτανε τι να παρουν εδω μεσα) τοτε ισχυει αυτο που ειπα.
Whitefanged Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 οχι διαφωνω ,αν ξερεις τι θελεις παιρνεις τα καλυτερα στη χρονικη στιγμη που διαθετεις τα λεφτα ,ενδεικτικα καρτα γραφικων πηρα 220 ευρω ενω 3 μηνες πριν ηταν 280 και ενα μηνα μετα 250 ,οποτε η αποψη σου ειναι ατομικη παντα καθοτι καποιος που υπολογιζει ενα ποσο καθε μηνα θα μπορει να πιασει οτι καλυτερο Χωρίς διάθεση για flame, τι γράφεις φίλε μου? Δε βγαίνει νόημα. Βάλε τις σκέψεις σου σε μια σειρά. Πήρες μια κάρτα φτηνά (Α) άρα η άποψη είναι προσωπική (Β) και όποιος υπολογίζει θα πιάσει ότι καλύτερο (Γ). Ούτε τι σημαίνουν ακριβώς τα Α,Β,Γ ούτε πως πάς από το α->β->γ καταλαβαίνω. 1
TheELF Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 καλα μη μπενουμε παλι στο ιδιο θεμα και στην ιδια αντιπαραθεση με τον ι3 και τον ι5 κουρασε το θεμα βοηθαει το limit αλλα οχι τοσο οσο λες παλι εχεις stuttering τα ειδα και με τον πεντιουμ γ3258 και τον ι3 σε σχεση με τον ι5 ασε που εκει που θα εισουν 60 κολλημενος για να εισαι καπως καλυτερα πας στα 40... και το θεμα δεν ειναι αν πεζεις...μια χαρα πεζεις και με ι3 οκ σε πολλα παιχνιδια...αλλα ειναι συμβιβασμος ο ι3 δεν ειναι ιδανικος... και οχι δεν ειναι κακο πορτ γιατι με ι5 4460 και 960 οπως λεω παραπανω δεν εκανε κιχ.... το παιχνιδι μια χαρα ειναι απλα θελει δυνατο επεξεργαστη..τουλαχιστον ι5....και μια καλη μετρια καρτα...απο 660 τι και πανω...για να το πεξεις σε σχεδον μαξ σεττινγς... και παμε παλι στην ουσια του θεματος...οπως ειπε και ο σπυρος αν σε περνει οικονομικα πας σε ι5 και 960 και ανω αν οχι περνεις ι3 .... απλα τα πραγματα... Δεν λέει κανείς ότι ο i5 δεν είναι καλύτερος από i3,αλλά διάβασε και λίγο τι γράφω και δες και το βίντεο, ένα νήμα είναι που ελέγχει την ταχύτητα και αντί να το έχουν να κοιτάει πόσο γρήγορα τρέχει και να συγχρονίζεται με τα υπόλοιπα νήματα κάθετε και τρέχει όσο ποιο γρήγορα μπορεί μέχρι να το κόψει ο ίδιος ο πυρήνας. Τώρα για όποιον νομίζει ότι αυτό είναι καλός προγραμματισμός δεν έχω να πω τίποτα.
Pstathece Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Παιδια αν ειναι να ξεκιναμε ενα θεμα και να καταληγει σε καβγα και αντιπαραθεση τοτε λαθος μου που το ξεκινησα.Προτεινω να κλειδωθει το θεμα απο εναν moderator.Σας Ευχαριστω ολους για την βοηθεια,απο εκει και περα το αν θα τα παρω ολα μαζι ή χωριστα ειναι δικο μου θεμα 1
forgotten Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Χωρίς διάθεση για flame, τι γράφεις φίλε μου? Δε βγαίνει νόημα. Βάλε τις σκέψεις σου σε μια σειρά. Πήρες μια κάρτα φτηνά (Α) άρα η άποψη είναι προσωπική (Β) και όποιος υπολογίζει θα πιάσει ότι καλύτερο (Γ). Ούτε τι σημαίνουν ακριβώς τα Α,Β,Γ ούτε πως πάς από το α->β->γ καταλαβαίνω. χωρις καμια διαθεση για flame o καθενας αντλει οτι κατανοει απο ενα κειμενο,προφανως και δεν κατανοεις τον συνειρμο και δεν εχεις διαθεση για flame αλλα μου την λες απο πανω, να στο πω ποιο καθαρα αν και το λακωνιζειν δεν μου αρεσει. οταν ξερεις τι θελεις τοτε η αποψη οτι ξοδευεις περισοτερα δεν ισχυει.
Whitefanged Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 μου την λες απο πανω Παρανόηση αδερφέ. Δεν ήθελα να στη 'πω' τουλάχιστον όχι με τη έννοια του να σε προσβάλω. αν και το λακωνιζειν δεν μου αρεσει. οταν ξερεις τι θελεις τοτε η αποψη οτι ξοδευεις περισοτερα δεν ισχυει. Πάντως τώρα μια χαρά κατάλαβα τι θες να πεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα