panosk13 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Γεια σας! Λοιπόν χθές βράδυ γύρω στις 12 οδηγούσα σε μια επαρχιακή εθνική οδό και απο πίσω μου βρισκόταν ενα περιπολικό.Ενω λοιπόν οδηγούσα παραβιασα ενα κόκκινο φανάρι οχι εσκεμμένα αλλα γτ απλα άναψε ενω ήμουν πολύ κοντά και δεν προλάβαινα να σταματήσω με 90 χλμ που πήγαινα. Αρχικά οταν μετά απο λιγο ειδα το περιπολικό ξανα απο πίσω μου πανικοβλήθηκα οτι θα με σταματήσει αλλα ευτυχώς με προσπέρασε και έφυγε πιθανως γτ πήγαινε να επέμβει κάπου γτ ειχε και τα μπλε φώτα αναμμένα.Αυτο που θα ήθελα να ρωτήσω είναι αν υπάρχει πιθανητατα να κράτησαν τις πινακίδες μου και να μου έρθει κάποια κληση.ευχαριστω εκ των προτέρων
basilis222 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Πρωτα απολα εισαι μπουνταλας. Δεν παταμε γκαζι σε Πορτοκαλι να φτασουμε τα 100. Εισαι τυχερος που στη χαρισαν η δεν σε ειδαν, Και εισαι ακομα πιο τυχερος που δεν επαθαν οι γυρω σου τιποτα. 11
d_gkal Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 οταν δε προλαβαινεις να σταματησεις, το προσπερνας. σε αρκετες περιπτωσεις θα χρειαστεί να πατησεις και γκαζι. αναγκαστικα. οχι, δε μπορει να σε κανει κατι. 6
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 οταν δε προλαβαινεις να σταματησεις, το προσπερνας. σε αρκετες περιπτωσεις θα χρειαστεί να πατησεις και γκαζι. αναγκαστικα. οχι, δε μπορει να σε κανει κατι. Συμφωνω κι εγω .Με 90χλμ δεν σταματας στο πορτοκαλι αν αναψει κοκκινο λιγα μετρα πριν το φτασεις . Το αν τα 90 χλμ ειναι επιτερπτα εκει που ηταν σε επαρχιακη οδο εστω και εθνικη δεν ξερω. Το...πισω...λητο παραμονευει . 1
basilis222 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Και πρασινο να ειναι ειμαι ο μονος που επιβραδινω στα φαναρια ΠΑΝΤΑ.?
d_gkal Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 αν απιβραδινεις εισαι λαθος (κατ εμε) αν απλα αφηνεις το γκαζι για να κοψει λιγο, τοτε δεκτο. προσωπικα οταν βλεπω πορτοκαλι συνηθως παταω γκαζι (ειδικα αν εχω πισω αμαξι)
panosk13 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Basilis222 δε χρειάζεται να είσαι εμπαθής. Έκανα λάθος και το παραδέχομαι.Το να με κατακρίνεις δεν ωφελεί σε κάτι.Εκτος αν είσαι ο κύριος τέλειος που δεν κάνει ποτέ λαθος. Το ξέρω πώς πριν απο φανάρι πρέπει να κόψεις ταχύτητα. Και επίσης ο κοκ λεει οτι αν το πορτοκαλί ανάψει κ βρίσκεσαι σε απόσταση 5 μέτρα πλην τότε θεωρητικά δεν προλαβαίνεις να σταματήσεις και επιτρέπεται να περάσεις. Αλλα δεν είναι αυτό το θέμα. Εγω ρώτησα αν ξέρεις αν έχουν το δικαίωμα να κρατήσουν πινακίδες κ να μου στείλουν με κάποιο τρόπο κλήση χωρίς να με σταματήσουν και να την έχω υπογράψει 1
dimitrisOP Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Οταν βλέπω πορτοκάλι και δεν προλαβαίνω να σταματήσω, κατεβάζω δευτερα-τρίτη και τέρμα γκάζι για το full boost από το τούρμπο
cosmos000 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Αφού δεν σε σταμάτησαν εκείνη την στιγμή να σου κόψουν τον κώλο....την γλύτωσες. Σιγά μην σημείωσαν πινακίδες ....
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Πάντα φρεναρω στο πορτοκάλι , εκτός αμα εχω καμία γυναίκα με yaris απο πίσω. Εγω μπορώ να σταματήσω απο τα 90χλμ σε 30μ , αυτή 101% όχι.
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Πάντα φρεναρω στο πορτοκάλι , εκτός αμα εχω καμία γυναίκα με yaris απο πίσω. Εγω μπορώ να σταματήσω απο τα 90χλμ σε 30μ , αυτή 101% όχι. Σε κανα μηνα θα εχεις την κορη μου με Aygo οποτε προσεχε !!! 1
soteras Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Το κοντά είναι σχετικό πάντα για τον καθένα αν ήσουν όντως πολύ κοντά στο φανάρι και να σε είδε πολύ απλά πήγε με τη λογική ότι πάει πατημένος αν ήταν πίσω άρα δεν προλάβενε αν ήσουν πιο μακριά απλα θα σε σταματούσε.Ο φάρος μπορεί να ήταν και αναμένος σε φάση πρόσεχε "μακακα" είμαι πίσω αν κάνεις κάποια παλαβομάρα.Προσωπικά όταν είμαι πολύ κοντά σε φανάρι και είναι πορτοκαλί προς κόκκινο και το περάσω κάνω στο σταυρό μου αν ζω γίατι δεν είναι σπάνιο φαινόμενο κάποιος που κάνει πολύ συχνα το δρομολόγιο να ξέρει πότε άναβει πιο φανάρι και να είναι με το πόδι στο γκάζι (το λέω γιατί πολλές φορές το κάνω και εγώ αυτό).Και πινακίδες όχι δεν κράτησαν ή βεβαιωση παράβασης για κόκκινο φανάρι πάει είτε "κάμερα τροχαίας" είτε σε είδαμε εκείνη τη στιγμή σε γράψαμε δεν μπορεί να έρθει μετά από 20 μέρες σπίτι άα πέρασες έτσι νομίζω δηλαδή. Ξερείς εε και τα ΚΙΑ CEED πρόσεχε πολύ γερή λαμαρίνα είχα και έχω ΚΙΑ και έχω βγάλει όλικη έναν παππού με LADA που μου είχε πεταχτεί
panosk13 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Χαχαχα εν το μεταξύ το περιπολικό με προσπέρασε την πρώτη φορά μετά κάπου έστριψε και μετα απο 4-5 χλμ το ξαναείδα πίσω μου και λέω ωχ δεύτερη φορά δεν τη γλυτώνω. Αλλα με ξαναπροσπερασε ευτυχώς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα